Jako, że wiele użytkowników na portalu posiada własne samochody, postanowiłem, że stworzę temat w którym będziemy prezentować swoje wozidła.
Oczywiście dodajemy tylko swoje samochody.
Do zdjęć dodajemy opis tzn: silnik, wyposażenie, historia itd.
lista tematów
FF czyli fotkowa flota :) Tutaj możemy prezentować nasze pojazdy strona 17 z 22
mam bmw 5 w najbogatszej wersji takze i nie wrzucam tutaj bo to masowka rozumiem wrzucic m3 a nie auto masowe ktorych jest do znudzenia pod kazdym marketem automat wielki minus z wyposazenia masz najnizszy standard co widac i niemasz klimy dwustrefowej :P a czujniki dzwiekowe niemasz wyswietlacza na srodku plastyk kiera i pokretla rodem z e46 jak cos tutaj wrzucasz to cos warte uwagi bo potem jest opinia o bmw jaka jest i rozumem na pewno auta nie kupiles tylko ze bylo tanie i mialo znaczek bmw :P bo madry unika automatu z 2.0dieslem kazdy dobrze wie ze 3.0diesle bmw jest najekonomiczniejszy i najtrwalszy
Konto usunięte: Może i masówka w wersji bieda, szukałem auta z automatyczną skrzynią biegów, czujnikami parkowania z tyłu i klimatyzacją. Reszta to dodatki. Przed zakupem myślałem również o octavii, vw jetta audi a4, wygrała wygoda. Wydaje mi się, że mam do czynienia z przeciwnikiem marki. Masz do tego prawo, każdy ma swoje poglądy.
Pozdrawiam
Tutaj możemy prezentować nasze pojazdy
Tak jest w temacie, nie ma nic o tym, że te samochody mają być klasykami z 69' albo jakimiś najmocniejszymi, najbogatszymi wersjami.
Tak jest w temacie, nie ma nic o tym, że te samochody mają być klasykami z 69' albo jakimiś najmocniejszymi, najbogatszymi wersjami.
VW Passat B5 Fl 1.9 TDI 130 km,2004 rok, ok. 264 tys. przebiegu. W planach inna fela,gwint i wiele innych ale długo by pisać.. Planuje tez zrobić poprawki lakiernicze i eliminacje ognisk rudej :)

Mam Galardo - ktoś powie bujasz , to zapraszam do Toronto w Canadzie i przewiozę.To wersja sprowadzona z Wielkiej Brytanii,niestety cholernie droga w utrzymaniu,poza tym jest już samochodem dość starym , mam BMW 530d

To też Brytyjczyk bo tam kiedyś żyłem ,teraz Tuninguję E36 a miałem BMW Z4 ,Audi A3 ,Volvo V50 i jeszcze kilka innych,zmieniam auta często,jak chcesz pooglądać to zapraszam na mój profil,po za tym jestem między innymi Kierowcą zawodowym ale jak wspomniałem już nie w Anglii ale w Canadzie,więc auta mi brzydną po tylu latach i milionach kilometrów.Więc TIR-y na moim profilu też sobie możesz pooglądać.Teraz Planuję kupić w Canadzie Forda F150 jeszcze go nie mam ale będzie mój wkrótce.Pozdrawiam !

Zresztą co za różnica czym się jeździ-Rozbijesz Galardo-to obawiam się że naprawa będzie droga-temu trzymam ją na zloty,Teraz robię profesjonalny Tuning BMW E36 z roku 1997 i niestety koszt zamyka się w granicach 50 000 złotych polskich gdyby to liczył na złotówki.A w sumie idzie o to żeby dojechać z Pracy do domu i na zakupy.Pewnie i Maluch byłby dla mnie okay-te auta co mam i miałem-po prostu są kosztowne w utrzymaniu i niewiem czy warto??? A propos Lamborghini będę chciał puścić i znowu stracę bo w Canadzie z kierownicą po prawej dostanę sporo mniej.Było warto ją kupować? Nie ! I taki tego finał-straty.Ale BMW E36 jak zrobię to zostawię-zwyczajnie jest klasykiem i to tanim w utrzymaniu,bez zbędnych głupot elektronicznych.

Jesus ( czytaj -Dżizas ! ;-) ) jeździłem kiedyś nawet w Polsce-to akurat Slowenia ale z Polskiej Firmy...
a po pracy wyskakiwałem po piwo... ( na pokład - do lodówki ) i spowrotem na zewnątrz - Tu akurat Neapol-Włochy , nie dajcie spokój ja mam z tras ponad 6000 zdjęć z TIR-ami i jakieś 600 z moimi osobowymi-nie będę tego tu wrzucał bo admin mnie powiesi,skolei jaki jest tego większy sens?

finisz preludy teraz pora na celice gt4 st205 trd
Nie muszę podawać marki...??? Powiem tyle jak na Europę-było wygodne.
To moje wymarzone 4 kola teraz zbieram na B9....:P