Już 9 października rozpoczyna sie nowy sezon PLS:)
1.PGE SKRA Bełchatów
2.Asseco Resovia SSA Rzeszów
3.KS Jastrzębski Węgiel SSA
4.ZAKSA Kędzierzyn-Koźle
5.Domex Tytan AZS Częstochowa
6.AZS UWM Olsztyn
7.Delecta Bydgoszcz
8.Neckermann AZS Politechnika Warszawska
9.Jadar Radom
10.Pamapol Siatkarz Wieluń
Q1:Który z zespołów zdobędzie mistrzostwo?
Q2:Czy SKRA nie poniesie w sezonie ani jednej porażki?
Q3:Czy ktoś jest w stanie zagrozić SKRZE?
Q4:Czarny koń sezonu...
Q5:Najwiekszy niewypał sezonu...
Q6:Kto zostanie MVP?
Q7:Czy SKRA wygra LIgę Mistrzów?
Q8:Czy REsovia i Węgiel mogą przejść grupę w LM?
Temat do ogólnej dyskusji o sezonie:)
lista tematów
Polska Liga Siatkówki-sezon 2009/2010 strona 3 z 26
Zapomniałeś chyba, że jeżeli chodzi o piłkę ręczną to jest parę bardzo silnych lig. Najmocniejsza jest raczej niemiecka ale na równi z nią liga asoball w Hiszpanii(Barca,ciudad real,valadoid,san antonio),mocna liga duńska,węgierska,francuska także jest tego sporo. WIęcej niż w siatkówce.
Donald WHO YOU?
Predator007TSW: Jeżeli chodzi o typera to i tak nie było by duzo do obsatwiania tak to jest ze siatkówka.
A co to jedynie polska liga jest?
Konto usunięte: przecież nikt nie broni założyć typera siatkarskiego , ja się na klubowej siatkówce nie znam
Jestem w klasie maturalnej.
chetnie, ale masz wyzej odpowiedz:D czasu by mi nie starczylo:) za rok chetnie

No to jak licytacja to w ręczną niezłe ligi to jeszece szwecja,norwegia czy chorwacja ale nie o to chodzi. We Francji w lidze siatkarskiej licza sie tylko Tours i Paris Wolley.
A co do ligi Hiszpanskiej w siate to mocniejsza jest raczej juz grecka.
Donald WHO YOU?
Mimo iz siatkowke lubie i intersuje sie ta dyscyplina dosc doglebnie to rowniez moim zdaniem ten temat raczej nie powinien byc podwieszony.Jezeli temat o lidze siatkarskiej jest podwieszony to dlaczego temat o ligowej pilce noznej,pilce recznej,koszykowce... nie jest badz nie bedzie podwieszony .Jezel idziemy w tym kierunku to niedlugo kazdy temat bedzie musial byc podwieszony.
Mysle ze podwieszonymi tematami powinny byc wydarzenia na skale swiatowa a nie takie na wlasnym podworku ale mniejsza juz o to
Pewnie Skra inaczej byc nie moze.Nigdy Polski klub nie dysponowal taka kadra i takim potencjalem.
Mimo ze Skra jest galaktyczna to raczej malo prawdopodobne jest aby w calym sezonie ligowym nie przegrala meczu.Takie zespoly jak Resovia,Jastrzebie,Chemik,Kedzierzyn na swoim parkiecie sa w stanie sprawic niespodzianke i pokonac Belchatow.
W pojedynczych spotkaniach tak w perspektywie calego sezonu nie
Chemik Bydgoszcz.Mysle ze powalcza o czworke
To sie dopiero okaze co bedzie niewypalem klub,zawodnik.Raczej przed sezonem takie dywagacje nie maja sensu
Zapewne jeden z zawodnikow Skry Belchatow
Teoretycznie maja na to szanse zobaczymy co wyjdzie w praktyce.Mysle ze z takim skladem pierwsza czworka powinna byc celem minimum
Oczywiscie
Mysle ze podwieszonymi tematami powinny byc wydarzenia na skale swiatowa a nie takie na wlasnym podworku ale mniejsza juz o to
Pewnie Skra inaczej byc nie moze.Nigdy Polski klub nie dysponowal taka kadra i takim potencjalem.
Mimo ze Skra jest galaktyczna to raczej malo prawdopodobne jest aby w calym sezonie ligowym nie przegrala meczu.Takie zespoly jak Resovia,Jastrzebie,Chemik,Kedzierzyn na swoim parkiecie sa w stanie sprawic niespodzianke i pokonac Belchatow.
W pojedynczych spotkaniach tak w perspektywie calego sezonu nie
Chemik Bydgoszcz.Mysle ze powalcza o czworke
To sie dopiero okaze co bedzie niewypalem klub,zawodnik.Raczej przed sezonem takie dywagacje nie maja sensu
Zapewne jeden z zawodnikow Skry Belchatow
Teoretycznie maja na to szanse zobaczymy co wyjdzie w praktyce.Mysle ze z takim skladem pierwsza czworka powinna byc celem minimum
Oczywiscie
ok, jeszcze grecka...
oczywiście, że tak :) Polsat Sport chyba 4 mecze pokaże w każdej kolejce, w tym jeden tv 4 jeszcze :]
być może pierwsza czwórka będzie pewna, bo chodzą słuchy, że finał znowu może odbyć się w Łodzi...
Co do podwieszenia tematu i wymieniania się zdaniami, który sport jest lepszy, popularniejszy czy bardziej widowiskowy, temat tego nie dotyczy, więc na ten temat przestańmy rozmawiać, bo wyjdą z tego jedynie jakieś sprzeczki...
Konto usunięte: Co do podwieszenia tematu i wymieniania się zdaniami, który sport jest lepszy, popularniejszy czy bardziej widowiskowy, temat tego nie dotyczy, więc na ten temat przestańmy rozmawiać, bo wyjdą z tego jedynie jakieś sprzeczki...
będą sprzeczki bo to bez sensu , żeby temat o beznadziejnej odbijance był przyklejony
teraz to już wg mnie przegięcie...
Predator007TSW: RAAAZZ DWAA TRZYYYYY oj i wybronił pzeciwnik, RAZZZ DWAA TRZYYYY oj znowu obrona libvero , RAAAAZZ DWAAAA TRZYYY wreszcie Polska białoooo czerwoni nanananananananaana i tak 230razy:P
i to tak samo...
nie moja wina, że siatka ligowa Was nie interesuje, ale są także osoby, które się interesują... Wiem, wiem siatkówka to za trudny sport co dla niektórych :]
Predator007TSW: RAAAZZ DWAA TRZYYYYY oj i wybronił pzeciwnik, RAZZZ DWAA TRZYYYY oj znowu obrona libvero , RAAAAZZ DWAAAA TRZYYY wreszcie Polska białoooo czerwoni nanananananananaana i tak 230razy:P
:D
ja osobiście do siatkówki nic nie mam , sam grywałem czy to w szkole średniej czy na studiach , czy na plaży jak byłem teraz nad morzem :), jedynie jestem przeciwny podwieszonemu tematowi o lidze siatkówki , tyle

Cała prawda:/