Jaki samochód był pierwszym waszym nabytkiem??:)
Pochwalcie się:) i jak sie sprawowało:)
lista tematów
Wasze pierwsze autko:) strona 1 z 7
Stary dobry Bandyta czyli duzy fiat:D 125p najlepszy troche sie sypal ale dawal rade:D
Teraz Toyota Carina E z ktorej jestem rownie zadowolony jak z fiata:D
Pozdrawiam
Teraz Toyota Carina E z ktorej jestem rownie zadowolony jak z fiata:D
Pozdrawiam
megane coupe 99rok potem megane cabrio 2000rok teraz stilo 200 a plan na styczen to bmwx5 lub e60 oczywiscie 3,0d
Golf 2. Perelka bez skazy, do dzisiaj zaluje ze go sprzedalem, moglem go sobie zostawic... dzisiaj siedzialaby w nim mocna KR n/a i pralbym wszystko co popadnie... a najchetniej chondy
opel astra 1992 1,4 LPG piękny błękitny metallic teraz trochę żałuję że sprzedałem bo był bardzo oszczędny ;) aktualnie fiat bravo 1.6 16v LPG 1998r ( 1 słowem albo te auta to syf albo trafiłem na beznadziejny egzemplarz ) ;/
Tez miałam punto 1 i to była jedna wielka pomyłka;o
Miałam je prawie rok.
Więcej czasu stało u mechaników, którzy nie mogli zbadać co mu dolega, niż jeździłam;|
Miałam je prawie rok.
Więcej czasu stało u mechaników, którzy nie mogli zbadać co mu dolega, niż jeździłam;|
...Street Racing is not a Crime...
Moje pierwsze auto to Audi 80 b3 1.8benzyna z skrzynia 4biegowa miałem je 3tyg silnik się zatarł, przez to auto mam uraz do audi;p Auto kupione dla mnie przez ojca.
Drugie auto to Fiat Tempra 1.9TDS nie miałem z nim większych problemów, mam je do dzisiaj jako auto zapasowe:p zamieniłem za audi plus dopłata z mojej kasy i opłaty około 6stów.
Trzecie auto to BMW E36 coupe mam je miesiąc ponad na razie padła mi w nim sonda ale wymieniłem i jest wszystko ok. Kupione w 100% za swoje pieniądze łącznie z opłatami:)
Drugie auto to Fiat Tempra 1.9TDS nie miałem z nim większych problemów, mam je do dzisiaj jako auto zapasowe:p zamieniłem za audi plus dopłata z mojej kasy i opłaty około 6stów.
Trzecie auto to BMW E36 coupe mam je miesiąc ponad na razie padła mi w nim sonda ale wymieniłem i jest wszystko ok. Kupione w 100% za swoje pieniądze łącznie z opłatami:)