Earth
Earth
  26 Mai 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Earth
Earth
  23 August 2013
Jolka Jolka. :)

A teraz piosenka mojej przyjaciółki Róży leci ;d Ona chyba lubi wszystkie piosenki gdzie występuje choć raz słowo róża. :P
Krzychu00
Krzychu00
  23 August 2013
a przy tym kawałku ciaryyyyyy :)

jak dla mnie absolutny top polskich utworów wszech czasów
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  23 August 2013
RexMundi
RexMundi: -" sandv kur.. .H..j ." - co powiedział ? - że to automatyczna skrzynia biegów

Hahah w ogóle on tam dobre teksty zapodaje :ziober2:

A za chwilę "Wodny Świat" 261d
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  23 August 2013
Hm, w sumie mogłabym się z tym zgodzić. W tej chwili nie przychodzi mi lepsza, ale pewnie by się znalazła, lub podobna poziomem, jak np Jaskółka Stana Borysa. :)
Ta ma bardzo intrygujący tekst. :)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 August 2013
Też lubię Budkę - Jolkę, pamiętam przy tym kawałku zrobiliśmy z kumplem flaszkę na dwóch :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  23 August 2013
Earth
Earth: W tej chwili nie przychodzi mi lepsza, ale pewnie by się znalazła, lub podobna poziomem, jak np Jaskółka Stana Borysa. :)

widzę , że obeznana w historii polskiej muzyki :) , w czołówce coś jeszcze Niemena , Dżemu , Republiki czy Obywatela G.C
Earth
Earth
  23 August 2013
Krzychu00
Krzychu00: widzę , że obeznana w historii polskiej muzyki :) , w czołówce coś jeszcze Niemena , Dżemu , Republiki czy Obywatela G.C

No właśnie, Niemen. Ale Dżemu nie znoszę, niestety, nie dostrzegam w tym głębi, próbowałam, ale niet. Republika jak najbardziej, uwielbiam "Odchodząc", chociaż smuci mnie. :P

NuTiiiiii
NuTiiiiii: eż lubię Budkę - Jolkę, pamiętam przy tym kawałku zrobiliśmy z kumplem flaszkę na dwóch

To ostatnie co była mowa to chodziło o "Jest taki samotny dom" :P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 August 2013
Earth
Earth: To ostatnie co była mowa to chodziło o "Jest taki samotny dom" :P

Wolę tekst z "czarodziejką gorzałką" :D

---
Ale widzę dobrzy z Was znawcy, ciekawe czy kojarzycie ekipę zabili mi żółwia :D

==
musiałem zrobić edit bo już głodnemu .... zamiast zabili dałem zapili :rotfl:
Earth
Earth
  23 August 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wolę tekst z "czarodziejką gorzałką" :D

Moja koleżanka ma ksywę od tego ;d

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale widzę dobrzy z Was znawcy, ciekawe czy kojarzycie ekipę zabili mi żółwia :D

Oczywiście, że tak ;) Ale to mi się kojarzy z tymi grupami jak Akurat, Happysad itp, a tego nie lubię :P

______
Ło kurdeł, jakoś trudno mi uwierzyć, że na żywo ten staruszek leci z taką siłą.
Krzychu00
Krzychu00
  23 August 2013
Earth
Earth: Ale Dżemu nie znoszę, niestety, nie dostrzegam w tym głębi, próbowałam, ale niet

Rex Ci wytłumaczy :)

Earth
Earth: Republika jak najbardziej, uwielbiam "Odchodząc", chociaż smuci mnie. :P

z Republiki to "Moja krew" albo "Nieustanne tango" a Obywatela "Nie pytaj o Polskę" piękny kawałek , Ciechowski utalentowany gość , szkoda , że tak młodo odszedł bo tyle mógł jeszcze stworzyć
Krzychu00
Krzychu00
  23 August 2013
co to kurde , koniec koncertu ? :/

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 August 2013
Earth
Earth: Moja koleżanka ma ksywę od tego ;d

Niech zgadnę 261d

Pewnie na jakiejś imprezie zabrakło alkoholu i znalazła flaszkę zadowalając tym samym niedopite towarzystwo :D
Earth
Earth: ę kojarzy z tymi grupami jak Akurat, Happysad itp, a tego nie lubię :P

A mi kojarzy się z upodleniem w Bydgoszczy na jakiejś studenckiej popijawie.
No i Akurat też znaju !
Earth
Earth
  23 August 2013
Hahahaha, biegnie po schodach i dalej czysto śpiewa. Nieładnie, główna gwiazda z playbacku. :)))

Krzychu00
Krzychu00: Rex Ci wytłumaczy :)

Miałam dość czasu by się przekonać, nie lubię, po prostu. Nie ma potrzeby mnie przekonywać, lubię wiele innych wartościowych grup. :D

Krzychu00
Krzychu00: z Republiki to "Moja krew" albo "Nieustanne tango" a Obywatela "Nie pytaj o Polskę" piękny kawałek , Ciechowski utalentowany gość , szkoda , że tak młodo odszedł bo tyle mógł jeszcze stworzyć

Moja krew super. :)

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Niech zgadnę Pewnie na jakiejś imprezie zabrakło alkoholu i znalazła flaszkę zadowalając tym samym niedopite towarzystwo :D

Nie wiem, dołączyłam do tej ekipy jak już miała tę ksywę. :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii: A mi kojarzy się z upodleniem w Bydgoszczy na jakiejś studenckiej popijawie. No i Akurat też znaju !

Hahha, to mi się dobrym piciem kojarzy Happysad, co nie zmienia faktu, że to grupa dla gimbusów. :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 August 2013
Krzychu00
Krzychu00: co to kurde , koniec koncertu ? :/

Teraz druga część, wg mnie gorsza - walczą o bursztynowego słowika.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 August 2013
Earth
Earth: ie wiem, dołączyłam do tej ekipy jak już miała tę ksywę. :D/

Dobra Patrycjo a Ty jakąś dostałaś ksywę po tej dżamprezie ? :>

Earth
Earth: ahha, to mi się dobrym piciem kojarzy Happysad, co nie zmienia faktu, że to grupa dla gimbusów. :D

Tego w ogóle nie kojarzę, ale Akurat jest mi znane.