Earth
Earth
  26 May 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 August 2013
LeonGrande
LeonGrande: No kuwa to juz w ogole masakra, niedlugo telefonem bedziesz mogl konserwy otwierac beda mialy wysuwany nozyk bo juz niektore maja dobre latarki

no świat prze do przodu
jeszcze pamiętam szał na jakiegos samsunga na którym można było słuchac mp3
albo nokie 6300 :woot: -- czy jakaś .. że był wypas jak miało sie niebieski wyświetlacz , bo podstawowy był zielony
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie takie :P Dzień w dzień pod mundurem i myślenie tylko o matematyce. Poszedłbym na jakieś bezpieczeństwo narodowe, gdyby $ nie siedziała mi w głowie.
swoję odbębnisz a potem będziesz pluł na nas z ostatniego piętra swojego apartamentowca
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  26 August 2013
RexMundi
RexMundi: mp3

SANSA CLIP PLUS

cena 120 zł - jakosc mega zajebista :ziober2: podlaczasz pod kompa widzi jak pendriva zgrywasz muzyke ladujecie Ci sie przy okazji i sobie sluchasz, wymiar ma pudelka od zapalek, polecam

jedynie sluchawki trza lepsze kupic
kuba92762
kuba92762
  26 August 2013
RexMundi
RexMundi: swoję odbębnisz a potem będziesz pluł na nas z ostatniego piętra swojego apartamentowca

Będę na statku na wachcie na forum się udzielał :D

RexMundi
RexMundi: jeszcze pamiętam szał na jakiegos samsunga na którym można było słuchac mp3 albo

Ja pamiętam jak pod choinkę dostałem Seimensa C65 czy coś takiego. Pierwszy chyba z tym joystickiem, ponad tysiak, a teraz to przypuszczam, że za 20 zł by nie poszedł, a i o tej firmie nie słyszałem od paru lat już :P
RexMundi
RexMundi
  26 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Będę na statku na wachcie na forum się udzielał :D

lepiej góry lodowych wypatruj
Konto usunięte
Konto usunięte: a pamiętam jak pod choinkę dostałem Seimensa C65 czy coś takiego. Pierwszy chyba z tym joystickiem, ponad tysiak, a teraz to przypuszczam, że za 20 zł by nie poszedł, a i o tej firmie nie słyszałem od paru lat już :P

a ja moją nokie 5110 :zakochany:
LeonGrande
LeonGrande: SANSA CLIP PLUS cena 120 zł - jakosc mega zajebista podlaczasz pod kompa widzi jak pendriva zgrywasz muzyke ladujecie Ci sie przy okazji i sobie sluchasz, wymiar ma pudelka od zapalek, polecam jedynie sluchawki trza lepsze kupic

wystarczy mi mój tel i muza w nim .. a słuchawki .. szkoda troche kasy na coś lepszego
mój siostrzeniec wygrał w szkole słuchawki ... jak podłaczyłęm do tel.. to miodzio.. ale oczywsko nie da mi ich :and:
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
LeonGrande
  26 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No LG, mówią o nim, że najtańszy z tej półki najlepszych, chociaż ja się aż tak na telefonach nie znam, więc do neta, dzwonienia czy coś to mega mi pasuje. Tyrają aparat i dźwięk a mi idealnie śmiga i nie ogarniam, czy to mi się egzemplarz taki trafił. Ja podziałałem na Windows 8 na kompie. Jak sie przejdzie na pulpit to jest ok, ale jak jakoś kursor się zatnie lekko to od razu te kafelki wsakują które są tragiczne i się od razu zniechęciłem :P A co do telefonów to wiadomo, Samsung ma swoje 5 minut. Chcesz najlepszy to ogarnij Samsunga Galaxy S3, podobno bez wad jak dziewczyna miała, ale jej zaebali i starszy kupił jej S4 i już nie łapała czasem neta.

No musze jeszcze poczytac opinie uzytkownikow, fora to dobra rzecz.

Earth
Earth: No ja miałam okazję potestować i nerwicy można dostać. Nie lubię przekombinowania a według mnie jest przekombinowany. Ale właśnie jeśli Tobie odpowiada to super, próbuj i z telefonem. :)

Nie brakuje mi o dziwo startu, a programy sobie wrzucam w kafelki potem tylko myszka w lewo i jestem na kafelkach i otwieram sobie co mnie interesuje, plus super latwo sie wyszukuje roznych rzeczy na kompie, nie wspominajac o aplikachacj kafelkowych ze sa fajne

nie sadzilem ze sie tak przekonam do tego systemu, a przesiadywalem sie z xp przeciez
kuba92762
kuba92762
  26 August 2013
RexMundi
RexMundi: lepiej góry lodowych wypatruj

No jakoś tam wody na szczęście się nie boję, ale te sztormy i codziennie zaginione statki. Kurde, nie widzi mi się umieranie na morzu, co niektórych jest spełnieniem marzeń :D
LeonGrande
LeonGrande: No musze jeszcze poczytac opinie uzytkownikow, fora to dobra rzecz.

Też zależy ile chcesz przeznaczyć na telefon. Wiem, że moja dziewczyna samsungiem galaxy s3 się jarała właśnie po całości i ztego co widziałem to telefon kompletny. A chodzi teraz coś ledwo ponad tysiak chyba.
RexMundi
RexMundi
  26 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurde, nie widzi mi się umieranie na morzu, co niektórych jest spełnieniem marzeń :D

chyba najbardziej boje się śmierci przez utonienicie
chociaz podbno jest to miłe uczucie -- gdy nabiera się wody w płuca
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
LeonGrande
  26 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Też zależy ile chcesz przeznaczyć na telefon

Do 1 tysiaka, wiecej nie ma sensu.
LeonGrande
LeonGrande
  26 August 2013
RexMundi
RexMundi: chociaz podbno jest to miłe uczucie -- gdy nabiera się wody w płuca

Co w tym moze byc przyjemnego ? :ziober2: nie bardzo rozumiem
kuba92762
kuba92762
  26 August 2013
LeonGrande
LeonGrande: Nie brakuje mi o dziwo startu, a programy sobie wrzucam w kafelki potem tylko myszka w lewo i jestem na kafelkach i otwieram sobie co mnie interesuje, plus super latwo sie wyszukuje roznych rzeczy na kompie, nie wspominajac o aplikachacj kafelkowych ze sa fajne

A jak działasz tym padem i Ci kursor jakoś się lekko zatnie czy coś to nie wyskakują Ci od razu kafelki, gdy siedzisz na tym pulpicie? Bo ja słabo się znam, ale jak pracowałem na tym to w miarę mi się podobalo do czasu gdy te kafelki mi wyskakiwały.
RexMundi
RexMundi: chyba najbardziej boje się śmierci przez utopienie chociaz podbno jest to miłe uczucie -- gdy nabiera się wody w płuca

No, samemu na dodatek. Dlatego nie mam zamiaru zbyt długo pływać. Kupię z 2 chaty i będę wynajmować ciągle :P Kapitanowie słyną z tego, że niewiele ogarniają, a gdzie mnie z takim wykształceniem przyjmą :P
kuba92762
kuba92762
  26 August 2013
LeonGrande
LeonGrande: Do 1 tysiaka, wiecej nie ma sensu.

To ta Lumia nie będzie duż drożej? Ja polecam za taką cenę LG L9, poczytaj o niej sobie, taka taniocha, a sprawuje mi się świetnie, ale to opinia osoby niezbyt ogarniającej te wszystkie jakieś widżety i te pierdy.
RexMundi
RexMundi
  26 August 2013
LeonGrande
LeonGrande: Co w tym moze byc przyjemnego ?

no nie wiem , samo uczucie.. nie pamietam no
Konto usunięte
Konto usunięte: No, samemu na dodatek. Dlatego nie mam zamiaru zbyt długo pływać. Kupię z 2 chaty i będę wynajmować ciągle :P Kapitanowie słyną z tego, że niewiele ogarniają, a gdzie mnie z takim wykształceniem przyjmą :P

pływaj w wannie :d
ja tam ogarniam jeziora, czasami na żaglówce z kumplem popływam ,, ale morze .. to już przeraża
taka pustka wokół
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
LeonGrande
  26 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak działasz tym padem i Ci kursor jakoś się lekko zatnie czy coś to nie wyskakują Ci od razu kafelki, gdy siedzisz na tym pulpicie? Bo ja słabo się znam, ale jak pracowałem na tym to w miarę mi się podobalo do czasu gdy te kafelki mi wyskakiwały.

Jakim padem ? : >

jak siedze na pulpicie to jak pojade max w prawo kursorem to otwiea mi sie takie menu....

...klikam w to niebieskie i jestem w starcie gdzie latwo sie operuje

Konto usunięte
Konto usunięte: To ta Lumia nie będzie duż drożej? Ja polecam za taką cenę LG L9, poczytaj o niej sobie, taka taniocha, a sprawuje mi się świetnie, ale to opinia osoby niezbyt ogarniającej te wszystkie jakieś widżety i te pierdy.

Obecnie niestety drozej, ale jeszcze moge sie wstrzymac, na bank stanieje : P kwestia czasu w tym powina cena zejsc
Earth
Earth
  26 August 2013
Mam "stary" LG L5 i polecam, więc te nowsze pewnie też są super. :>
LeonGrande
LeonGrande
  26 August 2013
LG - ta firma robi wszystko :ninja:

to mi sie zle kojarzy : (