LeonGrande: Ja tam jak zegarek bede kupowal to bede patrzyl jaki mi sie wizualnie podoba, obecnie mam jakiegos starego 15 letniego Casio ale smiga nadal i pod woda tez :P
No ja miałem Lorusa teraz. coś 200 zł ponad a śmiga już z 5 lat co najmniej Tyle, że pasek zaczął śmierdzieć i muszę wymienic :P
LeonGrande: To jakis LG ?
No LG, mówią o nim, że najtańszy z tej półki najlepszych, chociaż ja się aż tak na telefonach nie znam, więc do neta, dzwonienia czy coś to mega mi pasuje. Tyrają aparat i dźwięk a mi idealnie śmiga i nie ogarniam, czy to mi się egzemplarz taki trafił. Ja podziałałem na Windows 8 na kompie. Jak sie przejdzie na pulpit to jest ok, ale jak jakoś kursor się zatnie lekko to od razu te kafelki wsakują które są tragiczne i się od razu zniechęciłem :P
A co do telefonów to wiadomo, Samsung ma swoje 5 minut. Chcesz najlepszy to ogarnij Samsunga Galaxy S3, podobno bez wad jak dziewczyna miała, ale jej zaebali i starszy kupił jej S4 i już nie łapała czasem neta.
RexMundi: nie jeden by chciał wrócić do szkoły , studia
Nie takie :P Dzień w dzień pod mundurem i myślenie tylko o matematyce. Poszedłbym na jakieś bezpieczeństwo narodowe, gdyby $ nie siedziała mi w głowie.