Earth
Earth
  26 Mai 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  26 August 2013
RexMundi
RexMundi: ten

a propo fona-smartfona, nokia lumia 920

propsy / hejty ?
Earth
Earth
  26 August 2013
Nokia aktualnie ogólnie hejt. ;)
LeonGrande
LeonGrande
  26 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubię taki minimalizm kurde, ale on taką kobyłą jest jak go mierzyłem, że nie wiem czy pasuje takie mi takie bydle, tym bardziej, że mam chudy nadgarstek strasznie :D

A to nie jest teraz modne ?
w sensie zegarki wielkosci sciennego na rece ? : P widze duzo takich
kuba92762
kuba92762
  26 August 2013
Nie chce mi się tak sięgać do kieszeni co chwilę Rex :D
LeonGrande
LeonGrande
  26 August 2013
Earth
Earth: Nokia aktualnie ogólnie hejt. ;)

Why?
chce ja kupic, uzasadnij czemu mam nie kupic to zrobie ci loda
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: że nie wiem czy pasuje takie mi takie bydle,

tylko jak bedziesz o tym myślał
sam mam niezły pocisk .. i jest ok.. ale jak mi nagle wpadnie mysl do głowy że jest kurde cięzki czy cos... to nie daje rady i musze zdjąc :D
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  26 August 2013
LeonGrande
LeonGrande: A to nie jest teraz modne ? w sensie zegarki wielkosci sciennego na rece ? : P widze duzo takich

No ja takie ogromne widzę, ale to częściej właśnie kwadratowe, które mi sie kompletnie nie podobają.
I się zastanawiam, bo jedni piszą, że Fossil to przereklamowana firma, koleżanki dziewczyny mówią, że jak na Korsa je nie stać to kupują Fossile i są mega zadowolone i komu tu kurde ufać.
LeonGrande
LeonGrande: nokia lumia 920
Słyszałem dużo hejtów. Bierz L9, grosze, a śmiga pięknie :D
RexMundi
RexMundi
  26 August 2013
LeonGrande
LeonGrande: nokia lumia 920

nie znam się
nie podoboja mi się te nowe smartfony
kieszenie mam za małe by je nosić
LeonGrande
LeonGrande: widze duzo takich
w teledyskach HIP HOPóf
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chce mi się tak sięgać do kieszeni co chwilę Rex :D

no ba, szczęśliwu czasu nie liczą :D
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  26 August 2013
RexMundi
RexMundi: sam mam niezły pocisk .. i jest ok.. ale jak mi nagle wpadnie mysl do głowy że jest kurde cięzki czy cos... to nie daje rady i musze zdjąc :

No trochę on waży właśnie a nie mam doświadczenia z ciężkimi zegarkami. Aż tak to przeszkadza? :D
RexMundi
RexMundi: no ba, szczęśliwu czasu nie liczą :D

Oj teraz jak zaczne studia znowu to do szczęścia mi będzie daleko :P
LeonGrande
LeonGrande
  26 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja takie ogromne widzę, ale to częściej właśnie kwadratowe, które mi sie kompletnie nie podobają. I się zastanawiam, bo jedni piszą, że Fossil to przereklamowana firma, koleżanki dziewczyny mówią, że jak na Korsa je nie stać to kupują Fossile i są mega zadowolone i komu tu kurde ufać.

Ja tam jak zegarek bede kupowal to bede patrzyl jaki mi sie wizualnie podoba, obecnie mam jakiegos starego 15 letniego Casio ale smiga nadal i pod woda tez :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Bierz L9, grosze, a śmiga pięknie :D

To jakis LG ?

tamten ma windows phone, ktory jest ludzaco podobny do win 8 na ktorym siedze od 4 miesiecy i jak dla mnie system zajebisty

RexMundi
RexMundi: nie podoboja mi się te nowe smartfony kieszenie mam za małe by je nosić

No troche cegły sie robia, cora wieksze modele wychodza :wtf:
powrot do korzeni :lol:
Earth
Earth
  26 August 2013
LeonGrande
LeonGrande: Why? chce ja kupic, uzasadnij czemu mam nie kupic to zrobie ci loda

Dzisiejsza Nokia nie ma wiele wspólnego ze swoją dawną potęgą, po wielu miesiącach upadku aktualnie się trochę podnosi, ale ja bym nie ryzykowała. Mam też zarzuty to ich systemu, który jest bardzo ograniczony w stosunku do np Androida, ale czytam, że Ciebie on kusi, a ma swoich miłośników, więc spoko.
Przekonywać Cię nie będę, bo jeśli masz ochotę to go bierz, jeśli Ci nie będzie odpowiadał zawsze możesz sprzedać :>
RexMundi
RexMundi
  26 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No trochę on waży właśnie a nie mam doświadczenia z ciężkimi zegarkami. Aż tak to przeszkadza? :D

ja mam akuret lekką nerwice natręctw - jak se ubzduram coś lipton
ale ogólnie nie wadzi .. no chyba że próbujesz coś wynieśc przez kraty :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj teraz jak zaczne studia znowu to do szczęścia mi będzie daleko :P
nie marudz.. nie jeden by chciał wrócić do szkoły , studia
LeonGrande
LeonGrande: No troche cegły sie robia, cora wieksze modele wychodza

no z kuzyna sie nabijam że z laptopem chodzi
chociaż sam tel oczywiście świetny
głownie aparat 15 mb pikseli :woot:
a filmy kręcone w HD to :szok:

tyle że kurde wielki jest

kupił se "nerkę" bo go nosić
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
LeonGrande
  26 August 2013
Wiesz Pati , czytalem w necie miliony hejtów na Win8 :P nie bardzo teraz rozumiem skad te hejty lecialy

RexMundi
RexMundi: no z kuzyna sie nabijam że z laptopem chodzi chociaż sam tel oczywiście świetny głownie aparat 15 mb pikseli a filmy kręcone w HD to

No kuwa to juz w ogole masakra, niedlugo telefonem bedziesz mogl konserwy otwierac beda mialy wysuwany nozyk bo juz niektore maja dobre latarki :lol:

telefon powinien sluzyc do dzwonienia smsowania ewentualnie sprawdzenia cos w necie :P prze wi fi
kuba92762
kuba92762
  26 August 2013
LeonGrande
LeonGrande: Ja tam jak zegarek bede kupowal to bede patrzyl jaki mi sie wizualnie podoba, obecnie mam jakiegos starego 15 letniego Casio ale smiga nadal i pod woda tez :P

No ja miałem Lorusa teraz. coś 200 zł ponad a śmiga już z 5 lat co najmniej Tyle, że pasek zaczął śmierdzieć i muszę wymienic :P
LeonGrande
LeonGrande: To jakis LG ?

No LG, mówią o nim, że najtańszy z tej półki najlepszych, chociaż ja się aż tak na telefonach nie znam, więc do neta, dzwonienia czy coś to mega mi pasuje. Tyrają aparat i dźwięk a mi idealnie śmiga i nie ogarniam, czy to mi się egzemplarz taki trafił. Ja podziałałem na Windows 8 na kompie. Jak sie przejdzie na pulpit to jest ok, ale jak jakoś kursor się zatnie lekko to od razu te kafelki wsakują które są tragiczne i się od razu zniechęciłem :P
A co do telefonów to wiadomo, Samsung ma swoje 5 minut. Chcesz najlepszy to ogarnij Samsunga Galaxy S3, podobno bez wad jak dziewczyna miała, ale jej zaebali i starszy kupił jej S4 i już nie łapała czasem neta.
RexMundi
RexMundi: nie jeden by chciał wrócić do szkoły , studia
Nie takie :P Dzień w dzień pod mundurem i myślenie tylko o matematyce. Poszedłbym na jakieś bezpieczeństwo narodowe, gdyby $ nie siedziała mi w głowie.
Earth
Earth
  26 August 2013
LeonGrande
LeonGrande: Wiesz Pati , czytalem w necie miliony hejtów na Win8 :P nie bardzo teraz rozumiem skad te hejty lecialy

No ja miałam okazję potestować i nerwicy można dostać. Nie lubię przekombinowania a według mnie jest przekombinowany.
Ale właśnie jeśli Tobie odpowiada to super, próbuj i z telefonem. :)