Earth
Earth
  26 травня 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Kombatant
Kombatant
  23 серпня 2013
Earth
Earth: Miałam robić rok temu, ale mi nie wyszło trochę. :D A teraz nie mam za co. :D Poza tym wypraszam sobie te puszki. :D

Teraz teoria to pula 4 tys pytan xD

no i zupelnie inna formula egzaminu, koniec z dlugim czasem i wracaniem do poprzednich pytan, wyczuwam ze ogromna ilosc osob polegnie juz na teorii :rotfl:

Also - nowy egzamin = duze zyski WORDów :ziober2:
Earth
Earth
  23 серпня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Teraz teoria to pula 4 tys pytan xD no i zupelnie inna formula egzaminu, koniec z dlugim czasem i wracaniem do poprzednich pytan, wyczuwam ze ogromna ilosc osob polegnie juz na teorii Also - nowy egzamin = duze zyski WORDów

Są na logikę, a z takimi pytaniem na ogół sobie radziłam. Nie znoszę ryć na pamięć niczego, wolę zrozumieć. ;)

No pewnie tak będzie, bo większość osób woli jednak wykuwać. A potem same debile na drogach. Nie znoszę ludzi na parkingach.

-----------

Magdo, czyżby Andrzej zmienił stylówę? :ninja:

"Spotterka: Szukam człowieka o ksywce Rejta/n, na imie ma Andrzej. Blond irokez i czarny rozpychacz (10 mm) w lewym uchu. Zazwyczaj chodził w szarej bluzie, albo bez niej... Tyle co jeszcze pamiętam, jest on z Opola."
Krzychu00
Krzychu00
  23 серпня 2013
Nutek jakieś ciekawe promocje w marketach na weekend ? :piwo: :ziober2:

Earth
Earth
  23 серпня 2013
Krzychu00
Krzychu00: Nutek jakieś ciekawe promocje w marketach na weekend ?

Dumle, dwie paczki za chyba 5 zł w Inter Marche. :3 Muszę się zebrać i iść.
Jestem pewna, że to miałeś na myśli. :ziober2:
Krzychu00
Krzychu00
  23 серпня 2013
Earth
Earth: Jestem pewna, że to miałeś na myśli

no nie do końca d83dde03
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  23 серпня 2013
Krzychu00
Krzychu00: Nutek jakieś ciekawe promocje w marketach na weekend ?

Wybieram się koło 18 to zobaczę, ale dziś poluję na białą :D

Earth
Earth: estem pewna, że to miałeś na myśli.

HAHA :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  23 серпня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawioze Cie swoim, dzis driftowalem na pol
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zawiozę Cię moim Oplem :
Jestem wzruszona, naprawdę :rotfl:.Nie no, zrezygnowałam z cabrio ! Wybieram Impalę !;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No ja też muszę zmienić czołg, ma tylko 660 koni - lip
Mój ojciec w woju był dowódcą czołgu ;D.Tak mi się skojarzyło ;D.

Earth
Earth: Magdo, czyżby Andrzej zmienił stylówę? "Spotterka: Szukam człowieka o ksywce Rejta/n, na imie ma Andrzej. Blond irokez i czarny rozpychacz (10 mm) w lewym uchu. Zazwyczaj chodził w szarej bluzie, albo bez niej... Tyle co jeszcze pamiętam, jest on z Opola

Zmienił, ale nie aż tak :rotfl:.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 серпня 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Jestem wzruszona, naprawdę .Nie no, zrezygnowałam z cabrio ! Wybieram Impalę !;D.

Trzeba chyba jednak zapytać Pana Młodego :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Mój ojciec w woju był dowódcą czołgu ;D.Tak mi się skojarzyło ;D.

Świat jest mały i pomimo, że to było wieki temu podaj mu nr rejestracyjny UF 0011T - może to ten sam :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  23 серпня 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Trzeba chyba jednak zapytać Pana Młodego :

On to sobie może wybierać kolor zaproszeń, ja wybieram furę :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Świat jest mały i pomimo, że to było wieki temu podaj mu nr rejestracyjny UF 0011T - może to ten sa

Jak spotkam to zapytam, aczkolwiek pewnie i tak zapomnę ;D.
W każdym razie kurdę mogłam iść do wojska, tak sobie myślę ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 серпня 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: On to sobie może wybierać kolor zaproszeń, ja wybieram furę .

To daj mu chociaż wybór czy zamiast kwiatów mają być kupony lotka czy dobre wino :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Jak spotkam to zapytam, aczkolwiek pewnie i tak zapomnę ;D. W każdym razie kurdę mogłam iść do wojska, tak sobie myślę ;D.

A Ty MaqdaIeno po studiach jesteś ? Bo jak tak - możesz iść na studium oficerskie do Wrocka lub Dęblina 261d
MaqdaIena
MaqdaIena
  23 серпня 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To daj mu chociaż wybór czy zamiast kwiatów mają być kupony lotka czy dobre wino :

Nie. Tutaj wybór należy również do mnie ;D. Wino ofkors !;D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A Ty MaqdaIeno po studiach jesteś ? Bo jak tak - możesz iść na studium oficerskie do Wrocka lub Dęblin

Jestem ;D.
Ale równoczesnie jestem za stara chyba.
Kurdę jak są tam jakieś testy sprawnościowe to odpadam w przedbiegach, bo pale sporo, kondycja już kiepska. Jedyne na czym bym nie poległa to pływanie no :ziober2:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 серпня 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie. Tutaj wybór należy również do mnie ;D. Wino ofkors !;D

Co za dominatorka :rotfl:
Jak bardzo trzeba być zdesperowanym żeby wybrać sobie taką kobitę :D:D

MaqdaIena
MaqdaIena: Jestem ;D. Ale równoczesnie jestem za stara chyba. Kurdę jak są tam jakieś testy sprawnościowe to odpadam w przedbiegach, bo pale sporo, kondycja już kiepska. Jedyne na czym bym nie poległa to pływanie no

Barierę wiekową znieśli bodajże. A i dobre info właśnie bieg na 1000m (dla facetów 3000m) można zamienić na pływanie - tylko też byś musiała mieć kondycję, bo cisniesz na basenie nontoper przez 12 minut.
Earth
Earth
  23 серпня 2013
Ciekawe ile czasu by zajęło jakby tak ruszyć zadem i się wziąć za siebie, by taki kilometr dać radę przebiec (from ziroł tu hiroł). :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  23 серпня 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Co za dominatorka Jak bardzo trzeba być zdesperowanym żeby wybrać sobie taką kobitę :D:

Ale co oznacza to drugie zdanie ?:rotfl:.

Wybrał mnie 13 lat temu, pewnie nie wiedział jak to będzie :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Barierę wiekową znieśli bodajże. A i dobre info właśnie bieg na 1000m (dla facetów 3000m) można zamienić na pływanie - tylko też byś musiała mieć kondycję, bo cisniesz na basenie nontoper przez 12 minut

Mówisz, że po 30stce przyjmują ?;D.
Spoko, pływanie to sama przyjemność. W poprzedni weekend zaszalałam na jeziorze i w sumie całe szczęście, że skurcz mnie nie chwycił na jego środku ;D. Biegnie ogólnie to zło, wielkie, więc na pewno pływanie bym wybrała, jak już.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 серпня 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale co oznacza to drugie zdanie ?. Wybrał mnie 13 lat temu, pewnie nie wiedział jak to będzie .

Haha no właśnie nie wiedział i już przywykł :D

A oznacza to, że facet sam wybiera babę i np. jeśli on lubi jeść a ona nie potrafi gotować to out ! :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Mówisz, że po 30stce przyjmują ?;D. Spoko, pływanie to sama przyjemność. W poprzedni weekend zaszalałam na jeziorze i w sumie całe szczęście, że skurcz mnie nie chwycił na jego środku ;D. Biegnie ogólnie to zło, wielkie, więc na pewno pływanie bym wybrała, jak już.

No przyjmują, więc ciśnij bo u mnie wakat podporucznika i możesz wpadać.