Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  21 sierpnia 2013
Rafał - Skarbie Ty mój, weź nie przeginaj czo ? :ziober2:.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  21 sierpnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: o weź przestań ;D. Ja ją naprawdę kocham ;D. Zajadę na śmierć ! A dzisiaj kurdę na naszym parkingu przed firmą stał tir, więc nie mając gdzie zaparkować stanełam całkiem z boku pod drzewem cholera wie jakim, jak wyszłam z pracy po 9 godzinach to kuźwa cały samochód miałam w jakiś małych, fioletowych owocach . Kurdę, chyba z węża muszę dzisiaj furę potraktować, bo podczas jazdy za dużo nie spadło, eh.

Ehh kobiece sentymenty, przestaniesz go kochać jak coś walnie za tysiaka do roboty :D

i ciesz się, że był w owocach a nie stał pod gołębnikiem d83ddc26
MaqdaIena
MaqdaIena: Całkiem przystepne . Ale pocieszę, że regeracją niektórzy się zajmują jednak ;D I tak wymiana krzyżaka jakieś 400 zł brutto, podpory trochę więcej ;D. Ogólnie cyfra masakra tak czy siak, bo nie jest nigdy tak że siada przykładowo jeden krzyżak ;D. Do tego dochodzi demontaz i montaż ;D.

Już bym wolał chyba nową część, nie ufam regenerowanym rzeczom z chińskimi podzespołami, na dodatek wezmą twoją część niby wywalą lub coś a też regenerują i pchają dalej.
MaqdaIena
MaqdaIena: No może być ;D. Mój furak ogólnie pali około 12l/100km, jejq.

Ja pierdziele to norma zimowa po zakorkowanym Poznaniu pewnie wzrasta do 15l/100km. Szacun MaqdaIeno :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 sierpnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ehh kobiece sentymenty, przestaniesz go kochać jak coś walnie za tysiaka do roboty :D i ciesz się, że był w owocach a nie stał pod gołębnikiem

Do wymiany na wczoraj mam: rozrząd, filtry, olej, uszczelka pod głowicą, popychacze chyba, mocowanie amortyzatora, opony na pewno bo jeżdzę na łysych niemal, eee świece, kable, podejrzewam że trza się zając silniczkiem krokowym. Hmmm, a hamulce tył, bo jeden już mi nie hamuje wcale ;D. No. Wartość naprawy pewnie koło 2k, jak nie więcej ;D. No i w zawieszeniu z przodu juz rok temu jakieś gumy na wahaczach miałam wyrobione, więc obecnie pewnie są do wymiany ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: uż bym wolał chyba nową część, nie ufam regenerowanym rzeczom z chińskimi podzespołami, na dodatek wezmą twoją część niby wywalą lub coś a też regenerują i pchają dalej

Hm. Regenerwoane wały są okej, ale zależy do jakiego furaka. W tych, które wymieniłam pewnie również bym założyła oryginał, bo ofkors w zamienniku nie występują :).

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja pierdziele to norma zimowa po zakorkowanym Poznaniu pewnie wzrasta do 15l/100km. Szacun MaqdaIeno :

Żaden szacun Nutku, bo kurdę powinnam rowerem jeżdzić do pracy, a nie wygodnie tyłek w fotel samochodowy wsadzac.
Nie no, zimą chyba mega więcej nie spali Mazda, korki porównywalne do lata, no chyba, że szklanka sie robi na ulicach, to wtedy ludzie głupieją i czas dojazdu gdziekolwiek się wydłuża mocno :).
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 sierpnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Do wymiany na wczoraj mam: rozrząd, filtry, olej, uszczelka pod głowicą, popychacze chyba, mocowanie amortyzatora, opony na pewno bo jeżdzę na łysych niemal, eee świece, kable, podejrzewam że trza się zając silniczkiem krokowym. Hmmm, a hamulce tył, bo jeden już mi nie hamuje wcale ;D. No. Wartość naprawy pewnie koło 2k, jak nie więcej ;D. No i w zawieszeniu z przodu juz rok temu jakieś gumy na wahaczach miałam wyrobione, więc obecnie pewnie są do wymiany ;D.

IGŁAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :crylol:
tylko w ogłoszeniu dodaj : "opuszczam 5 tysi na lekką naprawę" :ziober2:

MaqdaIena
MaqdaIena: Hm. Regenerwoane wały są okej, ale zależy do jakiego furaka. W tych, które wymieniłam pewnie również bym założyła oryginał, bo ofkors w zamienniku nie występują :).

No ta bo nie opłaca się wkładać tam czegoś co po miesiącu i tak padnie ;/

MaqdaIena
MaqdaIena: aden szacun Nutku, bo kurdę powinnam rowerem jeżdzić do pracy, a nie wygodnie tyłek w fotel samochodowy wsadzac. Nie no, zimą chyba mega więcej nie spali Mazda, korki porównywalne do lata, no chyba, że szklanka sie robi na ulicach, to wtedy ludzie głupieją i czas dojazdu gdziekolwiek się wydłuża mocno :).

No właśnie, wsiadaj na d83ddeb2 261d
Zaoszczędzić kasę, dla zdrowia popedałujesz a nie tylko autko i autko.
Ja swoją Skodę sprzedałem i więcej teraz z kapcia chodzę, bo jak mówił Czarek z buta to chodzą tylko prezesi jak Solorz :)
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 sierpnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: IGŁAAAAAAAAAAAAAAA!!!! tylko w ogłoszeniu dodaj : "opuszczam 5 tysi na lekką naprawę

Gdybym opuściła z 5k, to bym musiała kuźwa pewnie lekko z 3k dopłacić :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No ta bo nie opłaca się wkładać tam czegoś co po miesiącu i tak padnie

Kurdę to nie jest tak.
Nie jest powiedziane, że regenerowana część padnie po jakimś tam krótkim czasie. Ważne to mieć jakąś gwarancję na nią :).
Akurat teraz rozmawiamy o wałach do Sprintera, to racja, nie wiem czy ja osobiscie bym sie bawiła w regenerację, zwłaszcza, że akurat te są tak zrobione, że regenerowanie jest dość ryzykowne ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No właśnie, wsiadaj na Zaoszczędzić kasę, dla zdrowia popedałujesz a nie tylko autko i autko. Ja swoją Skodę sprzedałem i więcej teraz z kapcia chodzę, bo jak mówił Czarek z buta to chodzą tylko prezesi jak Solorz

Kiedy mi się nie chce pedałować ;D.
Jestem mega leniem, jedyny dla mnie słuszny wysilek fizyczny to pływanie i seks :rotfl:.

No własnie, kupiłeś coś już ?;DDD
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 sierpnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Gdybym opuściła z 5k, to bym musiała kuźwa pewnie lekko z 3k dopłacić .

:rotfl:

to jest beka, ledwo złomować się opłaca :D
MaqdaIena
MaqdaIena: Kurdę to nie jest tak. Nie jest powiedziane, że regenerowana część padnie po jakimś tam krótkim czasie. Ważne to mieć jakąś gwarancję na nią :). Akurat teraz rozmawiamy o wałach do Sprintera, to racja, nie wiem czy ja osobiscie bym sie bawiła w regenerację, zwłaszcza, że akurat te są tak zrobione, że regenerowanie jest dość ryzykowne ;D.

No dobrze jak ktoś daje gwarancję na regenerowaną część, ale jak to w życiu bywa dają na rozruch 2-3 miesiące a to dzień po walnie :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Kiedy mi się nie chce pedałować ;D. Jestem mega leniem, jedyny dla mnie słuszny wysilek fizyczny to pływanie i seks .

261d
dobrze, że chociaż na to masz chęci :D
MaqdaIena
MaqdaIena: No własnie, kupiłeś coś już ?;DDD

Już byłem napalony na Skodę 2 w Sedanie z 2011 roku lub Audi 4 w wersji B8 z 2009 ale ostatecznie zrezygnowałem.
---
zobacz MaqdaIeno ten disajn :
http://otomoto.pl/audi-a4-2-0tdi-fota-groblewski-com-C30037187.html
czyż nie piękna ? :)
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 sierpnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: to jest beka, ledwo złomować się opłaca :

Ano, dlatego napisałam, że ją zajeżdzę na smierć ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: dobrze, że chociaż na to masz chęci :

;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Już byłem napalony na Skodę 2 w Sedanie z 2011 roku lub Audi 4 w wersji B8 z 2009 ale ostatecznie zrezygnowałem. --- zobacz MaqdaIeno ten disajn : http://otomoto.pl/audi-a4-2-0tdi-fota-groblewski-com-C30037187.html czyż nie piękna ? :

Czyli co ? ? Nie masz furaka żadnego ? ;o Nie wyobrażam sobie tego ;D.

Hmmm, wygląd A4 fajny, ogólnie w Audicach nowszych podoba mi się przód. ALE ta moc ;o, 2 litry to mało, bardzo mało, 120 KM jesu, to Mazdą bym ją wyprzedziła z palcem w uchu ;D. Soł odpada, za taką kasę bym miała 3 moje wymarzone furaki ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 sierpnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Ano, dlatego napisałam, że ją zajeżdzę na smierć ;D.

Ta pewnie chodzi Ci o żółte tablice i przywileje a później oddasz Mazdę do muzem :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Czyli co ? ? Nie masz furaka żadnego ? ;o Nie wyobrażam sobie tego ;D.

Jeżdżę młodej cabrio, Opel III ten muł 1,6 w PB95 co pisałem :P
MaqdaIena
MaqdaIena: Hmmm, wygląd A4 fajny, ogólnie w Audicach nowszych podoba mi się przód. ALE ta moc ;o, 2 litry to mało, bardzo mało, 120 KM jesu, to Mazdą bym ją wyprzedziła z palcem w uchu ;D. Soł odpada, za taką kasę bym miała 3 moje wymarzone furaki ;D.

Tak dałem przykładowo ten silnik bo szukałbym co najmniej 150 koni i automat w wersji sport line. No i właśnie ten przód robi robotę, środek też niczego sobie. No i Audi to Audi.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 sierpnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: bo Rex tylko poranny króki komentarz wsadzi odnośnie meczów :P

bo nie chce mi się w nocy odpalac jeszcze lapka by cos pisać
...Ignorance is bliss...
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 sierpnia 2013
4000 pytań na nowych egzaminach na prawko :lol:

oczywko w całej puli
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 sierpnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ta pewnie chodzi Ci o żółte tablice i przywileje a później oddasz Mazdę do muzem :

Wiesz, tak sobie myślę, że gdyby ją doprowadzić do stanu niemal idealnego, to by mozna było na niej zarobić za jakieś 10 lat ;D, Zwłaszcza, że blachówa ma się naprawde świetnie ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jeżdżę młodej cabrio, Opel III ten muł 1,6 w PB95 co pisałem :

Ahaaaa ;D. Jedyne słuszne cabrio to moje wymarzone MR-2 ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tak dałem przykładowo ten silnik bo szukałbym co najmniej 150 koni i automat w wersji sport line. No i właśnie ten przód robi robotę, środek też niczego sobie. No i Audi to Audi

Dlaczego Cię ciagnie do automatycznej skrzyni biegów ?;D.
Przód jak napisałam mega spoko ;D.
Audi również bardzo cenię, co nie zmienia faktu, że sama bym mieć nie chciala, nie pasuje do mnie ta marka ;D.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  21 sierpnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Rafał - Skarbie Ty mój, weź nie przeginaj czo ? .

Dam Ci fory, bedziesz prowadzic 2:0 i dopiero zaczne grac : D

RexMundi
RexMundi: 4000 pytań na nowych egzaminach na prawko oczywko w całej puli

W koncu jakies zmiany na plus.
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 sierpnia 2013
LeonGrande
LeonGrande: Dam Ci fory, bedziesz prowadzic 2:0 i dopiero zaczne grac :

Ej, wypiłam całkiem sporo wina ;D.
Zadzwonię do Ciebie niedługo, chcesz ? Pośmiechamy sie trochę :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 sierpnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Zwłaszcza, że blachówa ma się naprawde świetnie ;D.

Jedyny plus tego autka :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ahaaaa ;D. Jedyne słuszne cabrio to moje wymarzone MR-2 ;D.

Nie no ja też mam swoje wymarzone, chociaż aż tak cabrio mnie nie ciągnie. Ten Opel i tak w sumie sporo kosztował 2 lata temu jako 5 latek ponad 35 tysi.

MaqdaIena
MaqdaIena: Dlaczego Cię ciagnie do automatycznej skrzyni biegów ?;D. Przód jak napisałam mega spoko ;D. Audi również bardzo cenię, co nie zmienia faktu, że sama bym mieć nie chciala, nie pasuje do mnie ta marka ;D.

Bo kumpel ma automat i ta Ska fajna, na starcie nikt nie ma szans. Tylko tip tronick odstrasza.
Audi i BMW marki dla facetów, dla kobiet Mazdy :D
LeonGrande
LeonGrande: Dam Ci fory, bedziesz prowadzic 2:0 i dopiero zaczne grac : D

i graj samymi strzałkami :lol:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  21 sierpnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Ej, wypiłam całkiem sporo wina ;D. Zadzwonię do Ciebie niedługo, chcesz ? Pośmiechamy sie trochę .

Ide mecz ogladac zaraz, wiec troche lipa z porą na dzwonienie :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii: i graj samymi strzałkami

Gram padem :ziober2: ps3 < -