Earth
Earth
  26 Mai 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  19 August 2013
Enkido
Enkido: Nie jestem spięty, normalnie odpowiedziałem :) Jestem może od godziny w domu, nie było mnie od zeszłej niedzieli. Wszystko by tu było pięknie i ładnie gdyby praca tu była, a tak niestety nie jest. Biorąc pod uwagę Twój stosunek do mnie brzmi to co najmniej dziwnie

No tak. Do Swarzędza masz w kazdym razie niezły kawałek drogi, masakra.

Czemu ? Przecież na kawę bym Cię nie zaprosiła, ot zwykła ciekawość kazała mi się rozglądać, no i to, że jechalismy za jakimś zawalidrogą, którego nie dało sie wyprzedzić :ziober2:.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  19 August 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: którego nie dało sie wyprzedzić .

Trzeba było wrzucić trójkę ? :D
MaqdaIeno Twój benzyniak nie dał rady?, nie wierzę.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  19 August 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: No tak. Do Swarzędza masz w kazdym razie niezły kawałek drogi, masakra. Czemu ? Przecież na kawę bym Cię nie zaprosiła, ot zwykła ciekawość kazała mi się rozglądać, no i to, że jechalismy za jakimś zawalidrogą, którego nie dało sie wyprzedzić .

45 km koleją :P

To był pewnie ktoś z Kościana :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Trzeba było wrzucić trójkę ? :D

Podwójna ciągła i nidyrydy :D
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena
MaqdaIena
  19 August 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Trzeba było wrzucić trójkę ? :D MaqdaIeno Twój benzyniak nie dał rady?, nie wierzę

W ogole apropo wyprzedzania .... to wyobraź sobie, że na jazdach nie nauczono mnie tego wtf. Dopiero jak już miałam prawko, i jak kupiłam sobie samochód, to mój facet mnie uświadomił, że chcąc wyprzedzić cokolwiek redukuje sie biegi :rotfl:.

A wracając do soboty, nie jechaliśmy moim autem , ale mojego faceta ;D. I nie wyprzedzaliśmy, bo ruch był spory, zakrętów sporo i się nie dało ;D.

Enkido
Enkido: 45 km koleją :P To był pewnie ktoś z Kościana :

Masakra.
Ja pracuję przed Swarzędzem i mam jakieś 12 km do roboty w jedną stronę, a czasem wydaje mi sie duzo :).
A chyba nie, jakaś ciężarówka była, dopiero wylatując na prostą do Leszna udało sie wyprzedzić :).
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 August 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: W ogole apropo wyprzedzania .... to wyobraź sobie, że na jazdach nie nauczono mnie tego wtf. Dopiero jak już miałam prawko, i jak kupiłam sobie samochód, to mój facet mnie uświadomił, że chcąc wyprzedzić cokolwiek redukuje sie biegi .

Zwłaszcza w benzynie warto tak zrobić, bo przeważnie dobry diesel z turbiną zbierze się z każdego biegu.

MaqdaIena
MaqdaIena: A wracając do soboty, nie jechaliśmy moim autem , ale mojego faceta ;D. I nie wyprzedzaliśmy, bo ruch był spory, zakrętów sporo i się nie dało ;D.

Enkido
Enkido: Podwójna ciągła i nidyrydy :D

Co to za wymówki :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  19 August 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zwłaszcza w benzynie warto tak zrobić, bo przeważnie dobry diesel z turbiną zbierze się z każdego biegu

Nie no, obecnie to ogarniam już mocno ;D.
Ale kiedyś bałam się nawet autobus wyprzedzić i się wlekłam za nim ils tam kilometrów ;D.
A mój samochód jeżeli jadę na 5 biegu, to się już nie zbiera, no nie ma opcji, redukuje do 3, czasem do 4 w zależności jak szybko jadę i jakoś w miarę sprawnie manewr wymijania wychodzi, chociaż i tak uważam, ze mocy Madzie brak.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Co to za wymówk

Ahahahhaa ;D.
Wyobraź sobie, że na drodze ja jestem wiekszym wariatem niż mój facet.
Kurdę, często go ochrzaniam, że ma tyle koni pod maską a jedzie przepisowo, gdybym ja dostała 300 koni w prezencie to o jesu ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 August 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie no, obecnie to ogarniam już mocno ;D. Ale kiedyś bałam się nawet autobus wyprzedzić i się wlekłam za nim ils tam kilometrów ;D. A mój samochód jeżeli jadę na 5 biegu, to się już nie zbiera, no nie ma opcji, redukuje do 3, czasem do 4 w zależności jak szybko jadę i jakoś w miarę sprawnie manewr wymijania wychodzi, chociaż i tak uważam, ze mocy Madzie brak.

A to na początku to w ogóle ciężko rower ominąć lub zaparkowany na poboczu samochód a co dopiero wyprzedzić.

A Ty jeszcze mazda mykasz, bo myślałem że już zmieniłaś.

MaqdaIena
MaqdaIena: Ahahahhaa ;D. Wyobraź sobie, że na drodze ja jestem wiekszym wariatem niż mój facet. Kurdę, często go ochrzaniam, że ma tyle koni pod maską a jedzie przepisowo, gdybym ja dostała 300 koni w prezencie to o jesu ;D.

Za dużo tych rajdów Maqdaleno się naoglądałaś;]
Krzychu00
Krzychu00
  19 August 2013
Nutek d83ddc4a

w biedronce teraz do środy puszka okocimia mocnego (568ml) 2,19 d83ddc4c
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  19 August 2013
Przeciez piwo z puszki to syf :ziober2: only butelkowe
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 August 2013
Krzychu00
Krzychu00: w biedronce teraz do środy puszka okocimia mocnego (568ml) 2,19

Ooo na weekend do ziomka jadę do Pruszcza Gdańskiego to wezmę :D

LeonGrande
LeonGrande: Przeciez piwo z puszki to syf only butelkowe

Mi tam bez różnicy chociaż też wolę z butelki, bo puchę przelewam w mój kubeł :D
--
widzieliście MZS ? w dobie kryzysu kupili sobie do biura 20 krzeseł za 300 tys. zł :rotfl:
Krzychu00
Krzychu00
  19 August 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mi tam bez różnicy

d83ddc4d

NuTiiiiii
NuTiiiiii: w mój kubeł :D

kufelek fajny gdyby nie pewien szczegól na nim :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 August 2013
Krzychu00
Krzychu00: kufelek fajny gdyby nie pewien szczegól na nim

Na każdym kroku udowadniasz mi komu sympatyzujesz ukryty wielbicielu Krystyny :D
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  19 August 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mi tam bez różnicy chociaż też wolę z butelki,

Ja czuje diametralna roznice, miedzy puszka a butelka, puszka zreszta to aluminium, szkodliwe dla zdrowia : P

NuTiiiiii
NuTiiiiii: widzieliście MZS ? w dobie kryzysu kupili sobie do biura 20 krzeseł za 300 tys. zł

No co, jaki kryzys, gdzie kryzys, to tylko pis widzi kryzys :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 August 2013
LeonGrande
LeonGrande: Ja czuje diametralna roznice, miedzy puszka a butelka, puszka zreszta to aluminium, szkodliwe dla zdrowia : P

To fakt. Jeśli chodzi o sprawność picia to wolę butelkę, to już nie czasy gdy na rekordy piło się z puszki piwo w 5 sekund :D

LeonGrande
LeonGrande: No co, jaki kryzys, gdzie kryzys, to tylko pis widzi kryzys

Oczywko po tej informacji pełno ludzi z PISu skrytykowało rząd. Co jak co, ale mogli te krzesła kupić za 20 tys.
Earth
Earth
  19 August 2013
Najlepsze piwo z zielonej butelki, ale podobno zielone psują piwa i powinno być only brązowe szkło.