Earth
Earth
  26 May 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Krzychu00
Krzychu00
  20 August 2013
Earth
Earth: Wysyłam trochę słońca. :-)

d83ddc4d

w Lublinie to dziś chyba jeszcze upalnie ?
Earth
Earth
  20 August 2013
Krzychu00
Krzychu00: w Lublinie to dziś chyba jeszcze upalnie ?

To nie Lublin, nie wiem jak jest w lbn. :D
I daleko do upałów, ale jest ciepło. Tak może zostać. ^^
Krzychu00
Krzychu00
  20 August 2013
Earth
Earth: To nie Lublin, nie wiem jak jest w lbn. :D

to gdzieś Ty jest ? d83dde31

Earth
Earth
  20 August 2013
Krzychu00
Krzychu00: to gdzieś Ty jest ?

Na Łysej Górze, tam gdzie moje miejsce. :ninja: :D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  20 August 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: A to na początku to w ogóle ciężko rower ominąć lub zaparkowany na poboczu samochód a co dopiero wyprzedzić. A Ty jeszcze mazda mykasz, bo myślałem że już zmieniłaś
Racja, dla mnie przeszkodą nie do pokonania przez długi czas był autobus przegubowy :rotfl:.
A teraz luzik.

Mazdą, Mazdą. Wyskoczyło mi kilka niespodziewanych, wiekszych wydatków, więc odłozyłam zakup nowego auta na później niż chciałam :).

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Za dużo tych rajdów Maqdaleno się naoglądałaś;

Być może coś w tym jest ;D.
Ale nie no, w miarę pewniejszego czucia się za kółkiem rośnie apetyt na bardziej zwrotne, bardziej szybkie auto :).
Już nie chodzi mi o to by się rozpędzać do 200 km/h w mieście, ale o to by faktycznie manwer wyprzedzania był dużo szybszy, by ruszanie ze świateł również nie trwało tak długo, myślę że mnie rozumiesz ;D.
Wkurza mnie w Mazdzie to, że ma mega krótkie biegi, jesu szału dostaję z jedynką i dwójką, jak chcę trochę przeciągnąć to silnik wyje jak oszalały :rotfl:.

W ogóle muszę Ci się pożalić. Pół dnia robiłam oferte być może dla nowego klienta. Jesu. Otóż w zeszłym tygodniu wysłałam mu propozycję cen za przeglądy filtrowe, i wymianę klocków z tarczami. Więc facet jak mi się rozpisał, to zadał mi chyba z 30 pytań i to jeszcze takich że o żesz ;D. Soł za chwilę będę specjalistą od Mercedesa Sprintera kurdę :rotfl:. Jutro pozostaje mi do ogarnięcia tylko regeneracja wałów napędowych, rozruszników, alternatorów ;D.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 August 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Mazdą, Mazdą. Wyskoczyło mi kilka niespodziewanych, wiekszych wydatków, więc odłozyłam zakup nowego auta na później niż chciałam :).

Starego drzewa się nie przesadza a starego grata już nie robi, zaraz znowu coś walnie lepiej wymienić na coś młodszego.
MaqdaIena
MaqdaIena: Być może coś w tym jest ;D. Ale nie no, w miarę pewniejszego czucia się za kółkiem rośnie apetyt na bardziej zwrotne, bardziej szybkie auto :). Już nie chodzi mi o to by się rozpędzać do 200 km/h w mieście, ale o to by faktycznie manwer wyprzedzania był dużo szybszy, by ruszanie ze świateł również nie trwało tak długo, myślę że mnie rozumiesz ;D.

Wiem o co chodzi, czasem jeżdżę Oplem III Twin Topem, mega muł a przy masie całkowitej 1200kg i silniku 1,6 w benzynie powinien cisnąc jak petarda a niestety 1 i 2 bardzo krótka.
MaqdaIena
MaqdaIena: W ogóle muszę Ci się pożalić. Pół dnia robiłam oferte być może dla nowego klienta. Jesu. Otóż w zeszłym tygodniu wysłałam mu propozycję cen za przeglądy filtrowe, i wymianę klocków z tarczami. Więc facet jak mi się rozpisał, to zadał mi chyba z 30 pytań i to jeszcze takich że o żesz ;D. Soł za chwilę będę specjalistą od Mercedesa Sprintera kurdę . Jutro pozostaje mi do ogarnięcia tylko regeneracja wałów napędowych, rozruszników, alternatorów ;D.

Hehe może i mi coś doradzisz bo czasem jeżdzę po towar z przyszłym teściem właśnie takim sprinterkiem :D
on tam ma coś z tachografem więc opanuj ten temat :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kuba92762
kuba92762
  20 August 2013
Kuwa. jak forum odżyło!
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  20 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Kuwa. jak forum odżyło!

Rusza typer, pewnie dlatego
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  20 August 2013
Jak się zacznie NBA to pewnie rozruszam to forum rozmowami sam ze sobą, bo Rex tylko poranny króki komentarz wsadzi odnośnie meczów :P
Earth
Earth
  21 August 2013
Krzysiu, wysłałeś do mnie chmury? Jest u mnie tak jak pisałeś wczoraj. :( Jesień mocno.
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 August 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Starego drzewa się nie przesadza a starego grata już nie robi, zaraz znowu coś walnie lepiej wymienić na coś młodszeg

Nie nie, nie planuję naprawiać mojej Mazdziochy ;D. Na pewno nie na błysk pełen, muszę porobić to co trzeba, a pisząc o wydatkach nie miałam na myśli naprawy starego samochodu ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wiem o co chodzi, czasem jeżdżę Oplem III Twin Topem, mega muł a przy masie całkowitej 1200kg i silniku 1,6 w benzynie powinien cisnąc jak petarda a niestety 1 i 2 bardzo krótk

Ano, krótkie biegi to istna katorga, nie potrafię sie do tego przyzwyczaić, no i dodam, że jak przycisnę mocniej gaz, to kurde szybko, ale naprawdę szybko paliwo mi się spala, masakra ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Hehe może i mi coś doradzisz bo czasem jeżdzę po towar z przyszłym teściem właśnie takim sprinterkiem :D on tam ma coś z tachografem więc opanuj ten temat :

O wałach napędowych wiem wszystko już niemal, zwłaszcza tych od Sprinterów nowszych, gdzie wał składa sie z trzech części ;D. Uwaga nowy w serwisie kosztuje bagatela 5200 zł bez paru groszy ;o. Dla mnie cena jak w markecie, w sensie 3999 ;D. A i ogólnie tych wałów sie nie regeneruje, podobnie jak w Viano, Vito i Crafterze ;D. Tak w skrócie się podzieliłam moją wiedzą ;D.
Krzychu00
Krzychu00
  21 August 2013
Earth
Earth: Krzysiu, wysłałeś do mnie chmury? Jest u mnie tak jak pisałeś wczoraj. :( Jesień mocno.

to nie ja :nie: to d83ddc49 Nutek :ziober2: , on tu jest naczelnym synoptykiem :)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  21 August 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie nie, nie planuję naprawiać mojej Mazdziochy ;D. Na pewno nie na błysk pełen, muszę porobić to co trzeba, a pisząc o wydatkach nie miałam na myśli naprawy starego samochodu ;D.

Weź ją wstaw do komisu jaką nie śmiganą igłę, na pewno pójdzie :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ano, krótkie biegi to istna katorga, nie potrafię sie do tego przyzwyczaić, no i dodam, że jak przycisnę mocniej gaz, to kurde szybko, ale naprawdę szybko paliwo mi się spala, masakra ;D.

No jak depniesz to chwilowe zużycie paliwa to około 20l :D

MaqdaIena
MaqdaIena: O wałach napędowych wiem wszystko już niemal, zwłaszcza tych od Sprinterów nowszych, gdzie wał składa sie z trzech części ;D. Uwaga nowy w serwisie kosztuje bagatela 5200 zł bez paru groszy ;o. Dla mnie cena jak w markecie, w sensie 3999 ;D. A i ogólnie tych wałów sie nie regeneruje, podobnie jak w Viano, Vito i Crafterze ;D. Tak w skrócie się podzieliłam moją wiedzą ;D.

:rotfl:
co to za ceny, 3/4 wartości sprintera :ziober2:
Krzychu00
Krzychu00: o nie ja to Nutek , on tu jest naczelnym synoptykiem :)

Ja zawsze wszystkim życzę dużo 2600
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 August 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Weź ją wstaw do komisu jaką nie śmiganą igłę, na pewno pójdzie :

No weź przestań ;D. Ja ją naprawdę kocham ;D. Zajadę na śmierć !
A dzisiaj kurdę na naszym parkingu przed firmą stał tir, więc nie mając gdzie zaparkować stanełam całkiem z boku pod drzewem cholera wie jakim, jak wyszłam z pracy po 9 godzinach to kuźwa cały samochód miałam w jakiś małych, fioletowych owocach :rotfl:. Kurdę, chyba z węża muszę dzisiaj furę potraktować, bo podczas jazdy za dużo nie spadło, eh.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: co to za ceny, 3/4 wartości sprinter

Całkiem przystepne :rotfl:.
Ale pocieszę, że regeracją niektórzy się zajmują jednak ;D I tak wymiana krzyżaka jakieś 400 zł brutto, podpory trochę więcej ;D.
Ogólnie cyfra masakra tak czy siak, bo nie jest nigdy tak że siada przykładowo jeden krzyżak ;D.
Do tego dochodzi demontaz i montaż ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No jak depniesz to chwilowe zużycie paliwa to około 20l :D

No może być ;D.
Mój furak ogólnie pali około 12l/100km, jejq.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  21 August 2013
Czesc Magda , kiedy gramy w Fife13 na streamie?

Ty bedziesz Lechem a ja Zalgirisem