Earth
Earth
  26 травня 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Kombatant
Kombatant
  26 липня 2013
Earth
Earth: Ale nie byłam nigdy to nie oceniam z opowieści innych. :) Pure też będzie. :3

bedziecie sie tarzać w błocie ?
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 липня 2013
Kumpel jeździ co rok, piją wina całymi dniami i nocami, bakanie i na trolla w namiocie - często w nie swoim 261d :D
do tego spawy, kąpiel w błocie obowiazkowa i orgie przy wszystkich - szajs jak uj :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  26 липня 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kumpel jeździ co rok, piją wina całymi dniami i nocami, bakanie i na trolla w namiocie - często w nie swoim :D do tego spawy, kąpiel w błocie obowiazkowa i orgie przy wszystkich - szajs jak uj :D Kombatant

Co za patologia ...
Earth
Earth
  26 липня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: bedziecie sie tarzać w błocie ?

Grzyba dostać nie zamierzam. :>
Ale będzie Kusturica i zamierzam posłuchać! :3
Gutek909
Gutek909
  26 липня 2013
Patrycja, Ty żyjesz ?
Earth
Earth
  26 липня 2013
Żyję :o
A Ty żyjesz? :o Dawno nie pisałeś na fb o naebce na plaży ;D :*
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  27 липня 2013
Earth
Earth: Zobacze czy będzie bydło. Jak będzie beznadziejnie to nie pojadę więcej. Ale nie byłam nigdy to nie oceniam z opowieści innych. :) Pure też będzie. :3

tez bym się zabrał
chciałbym zobaczyć jak to wyjrzy na żywo
na plus zespoły - na minus - spęd -- nienawidzę spędów ;/

---
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  27 липня 2013
RexMundi
RexMundi: tez bym się zabrał chciałbym zobaczyć jak to wyjrzy na żywo na plus zespoły - na minus - spęd -- nienawidzę spędów ;/ ---

Coś Cię powstrzymuje? Bierz namiot, znajomych i widzimy się na miejscu. :-D
No spędów też nie lubię, drażnią mnie tłumy i pilnowanie, żeby nie stracić telefonu czy coś ;d Ale jedzie cała grupa moich znajomych, plus właśnie okazja do kolejnego spotkania Ani, więc jadęł, tak źle być nie może, a zawsze to nowe doświadczenie, zamiast siedzenia w domu. ;D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  27 липня 2013
Earth
Earth: Coś Cię powstrzymuje?

spęd i .. uczulenie na .. "pijaków"
chociaż jakbym się zabrał ze znajomymi to może.. ale najpierw taką ekipę musiałbym poszukać
Earth
Earth: No spędów też nie lubię, drażnią mnie tłumy i pilnowanie, żeby nie stracić telefonu czy coś ;d Ale jedzie cała grupa moich znajomych, plus właśnie okazja do kolejnego spotkania Ani, więc jadęł, tak źle być nie może, a zawsze to nowe doświadczenie, zamiast siedzenia w domu. ;D
no na pewno będzie co wspominać
ja mam jutro u siebie mały Woodstock :P

a później .. czyli koło 2.00 własnie dostałem info na fejsie mam zwieść znajomych nad morze
ehh a obiecałem sobie że już nie pojadę w te wakacje

na plus - że w końcu wiem o wyjeździe - więc moge się spakować
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  27 липня 2013
RexMundi
RexMundi: spęd i .. uczulenie na .. "pijaków" chociaż jakbym się zabrał ze znajomymi to może.. ale najpierw taką ekipę musiałbym poszukać

No tam to raczej faktycznie dużo tego będzie. :x
Zawsze możemy przyjąć do siebie, będzie dość ludzi, których nie znam ;D

RexMundi
RexMundi: no na pewno będzie co wspominać ja mam jutro u siebie mały Woodstock :P a później .. czyli koło 2.00 własnie dostałem info na fejsie mam zwieść znajomych nad morze ehh a obiecałem sobie że już nie pojadę w te wakacje na plus - że w końcu wiem o wyjeździe - więc moge się spakować

O, to super też, poleżałabym plackiem na plaży. ;D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  27 липня 2013

jeszcze z godzinka i nie będzie gdzie d83ddc46wcisnąć :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  27 липня 2013
Uwielbiam Łebę :zakochany:, ale w takim ścisku nie ma mowy o wypoczynku w sumie ;D.
:ziober2:
Kombatant
Kombatant
  27 липня 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Uwielbiam Łebę , ale w takim ścisku nie ma mowy o wypoczynku w sumie ;D.

Witaj Magdo
Nawet Rihanna zhejtowala polska plaze :lol:

a Ty gdzies sie wybierasz na urlop ?
Kombatant
Kombatant
  27 липня 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: jeszcze z godzinka i nie będzie gdzie wcisnąć :D

Nie rozumiem tych ludzi, co w tym przyjemnego "wypoczywac" w takim stadzie bydła ?

kompletnie klimaty nie dla mnie
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  27 липня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Witaj Magdo Nawet Rihanna zhejtowala polska plaze a Ty gdzies sie wybierasz na urlop

Czejść Bejb :*.
Niech się ona buja, ma paskudny głos i konską twarz :rotfl:.

Jaki kurdę urlop ?;c, pisałam Ci jak wyglądają pierwsze miesiące w pracy, wolne głupio wziać. Więc planuję na jesien wybyć za granicę gdzieś ;D.
Ale dzisiaj padła propozycja od kumpla kilku dni nad morzem w długi weekend sierpniowy, muszę w poniedziałek sie tylko dogadać z dziewczynami, bo one generalnie są już po urlopach, więc może uda mi sie wziać dwa dni wolne, no zobaczymy ;D.

A Ty ?
:ziober2: