Earth
Earth
  26 Mayo 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  21 Julio 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie sobie sciagam ta gierke

Nie o tą mi chodziło, ale właśnie znalazłem. Cały sprzęt nazywa się Tacx. Full wypas opcja 4 tysiaki. :(

http://www.youtube.com/watch?v=I5A6uS6S24Q
Niezła jazda. d83dde0d

Teraz jak jeszcze połączą to powyżej (wyścigi z przeciwnikami) z nagranymi w full hd trasami jak w filmiku poniżej wraz z kibicami a nie poruszającymi się samochodami to chyba w zimie zabieram się za kolarstwo :)
http://www.youtube.com/watch?v=6FWaAnSwiB0
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
Kombatant
Kombatant
  21 Julio 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Fifa 10, Fifa 12, Vanquish (nie mam pojęcia czy dobrze rozszyfrowałam nazwę ;D), Gran Turismo 5, Mirror's Edge, Dead Space, Max Payne

Ech, szkoda ze to nie moje tytuły, fify dosc stare juz, celuje w 13stke : P a Gran Turismo mam na ps2 :ziober2:
mozesz sprzedawac tej panience
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  21 Julio 2013
Oszzz kuva ale piecze :rotfl:
znów litr maślany i balsamów potrzeba, akurat do auchan cisnę jeszcze na pakupki
zajebiste regaty dziś w Gdyńce zobaczyłem, i normalnie komentarz live z majka był wypas !! 26f5
--
a dziś wieczorem Nie lubię poniedziałku 261d -> TVN
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  21 Julio 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: a dziś wieczorem Nie lubię poniedziałku

"kurka wodna" :ziober2:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 Julio 2013
"Dżentelmen jezdni jest przyjacielem przechodnia. Ale jezdnia to nie pastwisko, łachudro z Grójca!" :ziober2:
---
Trzydzieści lat jeżdżę na taksówce, ale jeszcze nikt nie wrobił mnie tak jak ten łobuz. Mnie, starego warszawskiego taksówkarza, tak zrobić w d83ddc34
:rotfl:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  21 Julio 2013
najlepszy jest tam ten co tą Syrenką jeździ :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 Julio 2013
kuva całą noc nie spałem, z boku na bok - tak jeszcze mnie plecy nie piekły ;//
maślana i balsam nie pomogły d83ddc4e i dziś nie ruszam się na dwór
Krzychu00
Krzychu00
  22 Julio 2013
podobno mocna fala upałów zbliża się do Polski , Nutek wiadomo Ci coś w tej sprawie ? 2600

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 Julio 2013
Krzychu00
Krzychu00: podobno mocna fala upałów zbliża się do Polski , Nutek wiadomo Ci coś w tej sprawie ?

Do końca lipca tak jak teraz 24-27 stopni i mało chmur, początek sierpnia to upały ponad 30 stopniowe, nic tylko odpoczywać nad wodą.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 Julio 2013
śmiechłem dziś jak pokazali Jarka w tv i ten mówił, że gdyby się wcześniej postarał to Ziobro byłby jego synem
sugerowanie, że Kaczyński vel kotek kiedyś dymał :ziober2:
a swoją drogą Ziobro też dziś jakby po fajce walił dobrymi teksami i uśmieszkami :)
kuba92762
kuba92762
  22 Julio 2013
Byle we wrześniu grzało!
Krzychu00
Krzychu00
  22 Julio 2013
jest syn 2755

ale podniecenie z tego powodu w naszych mediach d83dde31
Kombatant
Kombatant
  22 Julio 2013
Krzychu00
Krzychu00: jest syn ale podniecenie z tego powodu w naszych mediach

Sa pierwsze zdjecia

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  22 Julio 2013
:lol: dobre Leon d83ddc4d
...Ignorance is bliss...
Kombatant
Kombatant
  22 Julio 2013
Ja serio nie rozumiem tego podniecania sie polskich mediów rodzina krolewska, tak jakby nas to cos obchodzilo :nielapie: