Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
15 липня 2013
Konto usunięte: dę rzucić urok na Nutka
chyba już wolałem spokój na forumie
Konto usunięte: mam 5 dni wolnego hahah więc teraz jakby prawdziwe wakacje :D no ale cały sierpień będę szarpał :D
Ile tam w Italii da radę wyciągnąć pracując ? Pewnie nie tak opłacalnie jak w Norwegii, ale odliczając wsie balety przywieziesz jakiś grosz czy dalej będzie utrzymywać was Patrycja ? :DDDD
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Earth
15 липня 2013
NuTiiiiii: dalej będzie utrzymywać was Patrycja ? :DDDD
Z Gutkiem wzięliśmy rozwód już dawno temu. Tylko przepijał moje ciężko zarobione pieniądze. :|
NuTiiiiii
15 липня 2013
Earth: Z Gutkiem wzięliśmy rozwód już dawno temu. Tylko przepijał moje ciężko zarobione pieniądze. :|
No ładnie Cię "doił" z kasy, do tego stopnia że sobie na Włochy odłożył :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Earth
15 липня 2013
NuTiiiiii: No ładnie Cię "doił" z kasy, do tego stopnia że sobie na Włochy odłożył :)
NuTiiiiii
15 липня 2013
Earth: Ano właśnie. A ja chleb z keczupem jadłam! :(
A mówią, że da radę żyć samą miłością
Earth
15 липня 2013
NuTiiiiii: A mówią, że da radę żyć samą miłością
Ostatnio się zastanawiam czy może to rzeczywiście nie jest tylko wymysł z tą miłością. :-D
NuTiiiiii
15 липня 2013
Earth: Ostatnio się zastanawiam czy może to rzeczywiście nie jest tylko wymysł z tą miłością. :-D
A kto to wie :-P
Konto usunięte: dobra, nieważne :P
Ale jo!
Krzychu00
15 липня 2013
Konto usunięte: Jaka to prowokacja jak Krzysiek wiedział
NuTiiiiii
15 липня 2013
ale iv.pl słabo trzyma foty na serwerach, w temacie z boksem miałem taki fajny jpg i padł
dobrze, że newsy i europejskie boiska poszły z innych źródeł, jedno chyba nawet przez fotkę - zobaczymy ile oni mają
Krzychu00
15 липня 2013
Otylia jak zwykle wpadła jak po ogień i tyle ją widzieli