Earth
Earth
  26 мая 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  12 июля 2013
dziś Światowy dzień imprezy261d
dzień tygodnia sprzyja, zatem disco i d83cdf7ad83cdf78:zabawa:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 июля 2013
Szkoda oglądać siatkarzy, na tvnie szeregowiec Ryan 261d
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  12 июля 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: szeregowiec Ryan

jak mnie w tym filmie wkurzył Upham

sporo przez niego zginęło
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  12 июля 2013
Ech.

Czy wie ktoś, czy jak w tv mi wyświetla, że nie obsluguje mi Wi-Fi direct to trzeba coś dokupić, czy mój model w ogóle tego nima, albo trzeba sie gdzieś zarejestrować? :(

Zgubiłam się w dzisiejszej technologii. ;x
Krzychu00
Krzychu00
  13 июля 2013
Earth
Earth: czy mój model w ogóle tego nima

raczej to

ale pogoda dziś , piździ , deszcz pada , człowiek się nudzi w domu , browara przed tv spija i pizze zamawia a później narzekanie na kg :and: :rotfl:
Krzychu00
Krzychu00
  13 июля 2013
dziś od 20 na dwójce kabareton z Mrągowa

Earth
Earth
  13 июля 2013
Krzychu00
Krzychu00: raczej to

Muszę dokupić adapter.

http://www.youtube.com/watch?v=0li7Ty129WI
Krzychu00
Krzychu00
  13 июля 2013
Daniec dobry skecz :D

LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  14 июля 2013
Krzychu00
Krzychu00: Daniec dobry skecz :D

Daniec sie juz wypalil, kiedys mnie naprawde bawil, ale teraz jest juz dla mnie zwyczajnie nudny.

Wg mnie obecnie na scenie kabaretowej bezapelacyjnie prowadza Paranienormalni, mnostwo nowych skeczow, plus swietne kreacje Igora, jest jak kameleon.
Krzychu00
Krzychu00
  14 июля 2013
LeonGrande
LeonGrande: Daniec sie juz wypalil, kiedys mnie naprawde bawil, ale teraz jest juz dla mnie zwyczajnie nudny

no to prawda , że w latach 90-tych był najlepszy , choć ten wczorajszy skecz nawet fajny był :)

LeonGrande
LeonGrande: Wg mnie obecnie na scenie kabaretowej bezapelacyjnie prowadza Paranienormalni, mnostwo nowych skeczow, plus swietne kreacje Igora, jest jak kameleon.

wg mnie jeszcze ten kabaret Smile całkiem dobrze się wyrobił
LeonGrande
LeonGrande
  14 июля 2013
Krzychu00
Krzychu00: wg mnie jeszcze ten kabaret Smile całkiem dobrze się wyrobił

To prawda, Smile pnie sie w góre, maja potencjał ale zobacz kto zaginal calkowicie, a mianowicie Kabratet Ani Mru Mru, nie pamietam kiedy oni ostatnio live cos grali i to dobrego ... Kabaret Ciach tez obnizyl loty, na tym samym poziomie co zawsze Lowcy Kropka B oraz Pod Wyrwigroszem, szkoda ze Kabaret Moralnego Niepokoju coraz bardziej dołuje, coraz ich mniej i coraz mniej nowych skeczy, a wszystko w sumie zaczelo sie kiedy odeszla Pakosinska. Gdyby nie Gorski to ten kabaret praktycznie zaliczylby zgona na amen.
Zastanawia mnie co sie dzieje z Neonowka? : O gdzie oni sa ? czemu nie wystepuja hmmm
LeonGrande
LeonGrande
  14 июля 2013
http://www.dailymotion.com/video/x11f9oj_paranienormalni-opole-2013_fun#.UeKM_1exyM8

to bylo genialne : D moge to ciagle ogladac :ziober2:

"kogo tam po nocy niesie ? "
"otwierac ... Provident "

:crylol:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 июля 2013
A mi ostatnio z kabaretów podobają się Kabaret Nowaki i Kabaret Młodych Panów. Do tego lubię KMN, Łowcy.B, Paranienormalnych, Neonówkę i solowe występy Abelarda Gizy, Kacpra Rucińskiego, Piotra vel Bałtroczyka i Kaśki Piaseckiej.
Krzychu00
Krzychu00
  14 июля 2013
LeonGrande
LeonGrande: To prawda, Smile pnie sie w góre, maja potencjał ale zobacz kto zaginal calkowicie, a mianowicie Kabratet Ani Mru Mru, nie pamietam kiedy oni ostatnio live cos grali i to dobrego ... Kabaret Ciach tez obnizyl loty, na tym samym poziomie co zawsze Lowcy Kropka B oraz Pod Wyrwigroszem, szkoda ze Kabaret Moralnego Niepokoju coraz bardziej dołuje, coraz ich mniej i coraz mniej nowych skeczy, a wszystko w sumie zaczelo sie kiedy odeszla Pakosinska. Gdyby nie Gorski to ten kabaret praktycznie zaliczylby zgona na amen. Zastanawia mnie co sie dzieje z Neonowka? : O gdzie oni sa ? czemu nie wystepuja hmmm

no KMN mieli przecież co tydzień program w tv , chyba się to nazywało Tygodnik Moralnego Niepokoju , co do Neonówki faktycznie jakoś nie pojawiają się na tych kabaretonach , za 2 tygodnie impreza w Koszalinie , ciekawe które kabarety tam wystąpią
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 июля 2013
Krzychu00
Krzychu00: ciekawe które kabarety tam wystąpią

Koń Polski jako gospodarz i do tego Paranienormalni, Kabaret Skeczów Męczących, Smile, Formacja Chatelet, Jurki,Rak,
Kabaret Młodych Panów, Czesuaf, Kabaret Z Konopii, Paweł Dłużewski.