Earth
Earth
  26 Mai 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Krzychu00
Krzychu00
  10 Juli 2013
ooo Siedem Życzeń na tvp kultura 261dd83ddcfa

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  10 Juli 2013
RexMundi
RexMundi: ja też -- chociaż i tak chyba byłem drugi :P p.s. Sędzia Laguna to ja

Widzę temat już jest, wieczorem dołączę.
Earth
Earth: Owszem sama wolę stary wygląd, ale takie skrajne wypowiedzi wcale nie przekonają nikogo :D

Będą czytać tylko takie wypowiedzi d83ddc47:
Krzychu00
Krzychu00: ze wszystko ok jest :D

Co ten Kzyhu wyprawia :and:
nie dość, że go sponiewierali to teraz im wybaczył
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  10 Juli 2013
nie no napisałem , ze stare forum było lepsze i fajnie by było gdyby powróciło d83ddc4d

Earth
Earth
  10 Juli 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Będą czytać tylko takie wypowiedzi :

Pewnie tak. Ja zaznaczylam, ze jest tu juz nudno, ze nie podoba mi sie tu, ale szkoda mi usuwać konta. ;D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 Juli 2013
Krzychu00
Krzychu00: nie no napisałem , ze stare forum było lepsze i fajnie by było gdyby powróciło

To jeszcze z milion takich wpisów i może coś ruszą w tym temacie.

Earth
Earth: Pewnie tak. Ja zaznaczylam, ze jest tu juz nudno, ze nie podoba mi sie tu, ale szkoda mi usuwać konta. ;D

Patrycjo może brać Ci już siły, może to oznaki starzenia się. Kiedyś byłaś taka jak esquilo pełna forumowego życia, teraz czasem coś napiszesz lub nie :P
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  10 Juli 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Patrycjo może brać Ci już siły, może to oznaki starzenia się. Kiedyś byłaś taka jak esquilo pełna forumowego życia, teraz czasem coś napiszesz lub nie :P

Kiedyś byłam popierdzielona. Ale też sporo rzeczy miało na to wpływ. :ziober2:
Also, Ciebie też dotyczy Twoja uwaga, też się opuściłeś w aktywności :D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  10 Juli 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Maqdaleno co jest z tym Twoim modem?! Rzuciłaś, zabrali czy błąd serwisu tego wspaniałego portal

Rzuciłam :).
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 Juli 2013
Earth
Earth: Kiedyś byłam popierdzielona. Ale też sporo rzeczy miało na to wpływ. Also, Ciebie też dotyczy Twoja uwaga, też się opuściłeś w aktywności :D

Ja Ci mówię starzejemy się :ziober2:

MaqdaIena
MaqdaIena: Rzuciłam :).

To już źle dzieje się na fotce.pl d83ddc4e
MaqdaIena
MaqdaIena
  10 Juli 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To już źle dzieje się na fotce.pl

Skoro miałam dość, czegoś co tak naprawdę nic mnie nie kosztowało to chyba faktycznie :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 Juli 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Skoro miałam dość, czegoś co tak naprawdę nic mnie nie kosztowało to chyba faktycznie .

Zmęczył Cię wolontariat :ziober2:
Teraz będziesz miała więcej czasu dla swojej bryki, może nauczysz się wymieniać tarcze i uszczelkę pod głowicą :rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena
  10 Juli 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zmęczył Cię wolontariat Teraz będziesz miała więcej czasu dla swojej bryki, może nauczysz się wymieniać tarcze i uszczelkę pod głowic

Najpierw mocowanie amortyzatora ! ;D.
W ogóle dzisiaj słyszałam, że coś mi piszczy z prawej strony, bosz, i to nie przy hamowaniu, więc klocki odpadają, ale podczas wolnego jechania np. w korku, nie mam pojęcia co to może być.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 Juli 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Najpierw mocowanie amortyzatora ! ;D. W ogóle dzisiaj słyszałam, że coś mi piszczy z prawej strony, bosz, i to nie przy hamowaniu, więc klocki odpadają, ale podczas wolnego jechania np. w korku, nie mam pojęcia co to może być.

Ten drucik co masz przy klocku u góry lubi się wykrzywić i może lekko ocierać o tarczę.

zajrzyj tam d83ddc40
MaqdaIena
MaqdaIena
  10 Juli 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ten drucik co masz przy klocku u góry lubi się wykrzywić i może lekko ocierać o tarcz

O, zajrzę, jak mi się zechce zejść z wyra i wyjść na ogród, czyli może to być jutro rano dopiero ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 Juli 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: O, zajrzę, jak mi się zechce zejść z wyra i wyjść na ogród, czyli może to być jutro rano dopiero ;D.

:rotfl:
Co Cię tak wymęczyło ?
ja proponuję dziś zrobić to co ja, wybrać się po dobre 0,7l kolkę i klasyczny reset :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  10 Juli 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Co Cię tak wymęczyło ? ja proponuję dziś zrobić to co ja, wybrać się po dobre 0,7l kolkę i klasyczny reset :

Praca mnie męczy. Sezon urlopowy i plan dnia zazwyczaj szlag trafia, bosz.
Mam wino ;D. Ale nie mogę przesadzać, bo kurdę chodzę w tym tygodniu na 7.00 więc do rana muszę być trzeźwa.
Ale czekam do soboty, jadę na weselę gdzieś za Warszawę, więc planuję poszaleć mocno yhyhyh ;D.