Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Krzychu00
Krzychu00
  29 lipca 2013
no ale to i tak nie taki skwar jak dziś , w południe w cieniu na pewno było z 38 a może i więcej
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  29 lipca 2013
u mnie od rana leje 2614
fajny chłodek w chacie 261d
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  29 lipca 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: u mnie od rana leje fajny chłodek w chacie

następny kurde :zly: :fakju: :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 lipca 2013
Krzychu00
Krzychu00: następny kurde :D

Nic fajnego, zaraz mam jechać w tą pogodę do centrum po meble ;//
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  29 lipca 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: zaraz mam jechać w tą pogodę do centrum po meble ;//

a co urządzasz się ? :>

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 lipca 2013
Krzychu00
Krzychu00: a co urządzasz się ? :>

coś Ty wszystko mam, ale jest 1,2m wolne w salonie przy ścianie to nie może tak zostać tylko młoda potrzebuje pułki na rzeczy do decoupagomani :P
taką konstrukcją jest d83ddc83
Krzychu00
Krzychu00
  29 lipca 2013
oj Nutek Nutek widzę , że zaobrączkowanie coraz bliżej :P

siorka dziś dzwoni do mnie , że ma jakieś zaproszenia na występ Pazury w Katowicach w sobotę to poszedłem do niej , zobaczyłem, a na tym zaproszeniu jest napisane " Występ kabaretowy zostanie poprzedzony warsztatami kulinarnymi połączonymi z degustacją aromatycznych potraw" heh to od razu sobie przypomniałem ten artykuł bo niedawno czytałem : http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,130438,14317742,Jak_sprzedac_garnki_za_kilka_tysiecy__Zatrudnic_Kryszaka_.html
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 lipca 2013
Krzychu00
Krzychu00: oj Nutek Nutek widzę , że zaobrączkowanie coraz bliżej :P

W lutym będzie 5 lat więc może coś zapodam d83dde1d

Krzychu00
Krzychu00: siorka dziś dzwoni do mnie , że ma jakieś zaproszenia na występ Pazury w Katowicach w sobotę to poszedłem do niej , zobaczyłem, a na tym zaproszeniu jest napisane " Występ kabaretowy zostanie poprzedzony warsztatami kulinarnymi połączonymi z degustacją aromatycznych potraw" heh to od razu sobie przypomniałem ten artykuł bo niedawno czytałem : http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,130438,14317742,Jak_sprzedac_garnki_za_kilka_tysiecy__Zatrudnic_Kryszaka_.html

A to dobre, weź z sobą 12 tysi może coś kupisz :D
mojego tatę tak zrobili, siedział w 1 rzędzie i wzieli go na kołdry z owcy, na których po 2 latach nawet mój pies nie chciał leżeć a ojciec dał z 7 tysi i też dostał 2 komplety garów itd + zyebki od mamy :ziober2:
Krzychu00
Krzychu00
  29 lipca 2013
siorka taka ucieszona była to ją sprowadziłem na ziemię :rotfl:

kurde wkuwiające jest takie coś :/
thomas893
thomas893
  29 lipca 2013
Znad Czech popierdziela nad Polskę jakaś burza d83ddc46

Krzychu00
Krzychu00
  29 lipca 2013
co do burz to lepsza ta stronka http://www.industry.siemens.com/services/global/de/blids/service/spion/Seiten/spion_pl.aspx , fakt faktem ładnie już tam nas południu Czech sie dzieje
thomas893
thomas893
  29 lipca 2013
To jest to samo :ssh: Dane bierze z tej stronki co wrzuciłeś link ;)
Dodatkowo jest enimejszyn :P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 lipca 2013
no w trójmieście mega czarno, kuva akurat jak będę niósł mebel 26a1 we mnie walnie, to pewne ;/
Krzychu00
Krzychu00
  29 lipca 2013
dupa tam z enimejszyn :ziober2:

mnie interesuje kiedy nad Górnym Śląskiem popada jakiś deszczyk bo kurde wytrzymać nie idzie :nie:
Kombatant
Kombatant
  29 lipca 2013
Ojojoj od poludnia czarno sie robi, no i zrywa sie wiatr, to zapowiada niespookojna noc, ale moze w koncu chlodna : P