Earth
Earth
  26 Mayo 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Kombatant
Kombatant
  20 Enero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Ogólnie w Poznaniu jest masakra atmosferyczna, cały czas pada zamarzające gówno, ludzie jeżdzą jak pokraki i nic tylko sie modlić, by jakiś debil w Ciebie nie wjechał .

A na poludniowym zachodzie wczesna wiosna, 6 stopni na plusie, tyle wygrac.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  20 Enero 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: A na poludniowym zachodzie wczesna wiosna, 6 stopni na plusie, tyle wygrac

Wiem !
Wczoraj wracałam od Was pociągiem, i kuźwa jak wysiadłam w Poznaniu to szoknęłam mocno ;c.
U Was wiosna, ciepło, przyjemnie ... u nas na minusie, wichura, lód wszędzie ;c.
Gdzie sprawiedliwość, no gdzie ?!?
:ziober2:
Kombatant
Kombatant
  20 Enero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Gdzie sprawiedliwość, no gdzie ?!?

Musisz sie przeprowadzic do polskiej californii !

btw. u was to tam jeszcze nic, najlepsza prognoza pogody jaka widzialem ostatnio to ...

:rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 Enero 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Musisz sie przeprowadzic do polskiej californii !btw. u was to tam jeszcze nic, najlepsza prognoza pogody jaka widzialem ostatnio to .

Ano, mogłam tam zostać :D.

A mam w nosie te minus dziesięć cholera wie gdzie.

Wkurza mnie mocno pogoda w Poznaniu, przecież kurdę odkuwanie z lodu to żadna przyjemnośc, dzisiaj jak wróciłam z pracy to na szyby wszelakie zarzuciłam tony jakiś koców i prześcieradeł :rotfl:. I co najgorsze, zapomniałam kupić wazelinę by nasmarować uszczelki w drzwiach, bosz.

A i jak wracałam do domu, to w pewnym momencie zapaliły mi sie lampki wewnątrz auta, kompletnie zgłupiałam o co chodzi. A co sie okazało, rano szarpałam drzwiami pasażera... które oczywiście przymarznięte były na amen, ale jak rozgrzałam furę pod wieczór to te odpuściły i się kuźwa uchyliły podczas jazdy ! Więc musiałam się nieźle nagimnastykować by je zamknąć na krzyżówce :nie:.
Kombatant
Kombatant
  20 Enero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: A i jak wracałam do domu, to w pewnym momencie zapaliły mi sie lampki wewnątrz auta, kompletnie zgłupiałam o co chodzi. A co sie okazało, rano szarpałam drzwiami pasażera... które oczywiście przymarznięte były na amen, ale jak rozgrzałam furę pod wieczór to te odpuściły i się kuźwa uchyliły podczas jazdy ! Więc musiałam się nieźle nagimnastykować by je zamknąć na krzyżówce .

Takie stare auto i ma lampki ostrzegajace o otwartych drzwiach? : D
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 Enero 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Takie stare auto i ma lampki ostrzegajace o otwartych drzwiach? :

Ryli ? Z calych moich wypocin to wychwycileś ? :fakju:.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  20 Enero 2014
wszystko fajnie,, ale mogło by tak nie piśćić
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  20 Enero 2014
4 stopnie na minusie i wielce narzekacie :D

a jak było czasem minus 20 to co wtedy robiliście ? :D
RexMundi
RexMundi
  20 Enero 2014
na moje może mrozić
tylko ten wiatr jest w prącie upierdliwy
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  21 Enero 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: a jak było czasem minus 20 to co wtedy robiliście ? :D

przypomnimy sobie to już w te 3 nadchodzące dni

poza tym mega beka HAHAHAHAHAHAHA z PKP d83dde89
40 opóźnionych pociągów, niektóre po 18h - pasażerowie wkuwieni bez żadnego info, ogrzewania i jedzenia :D

a my to o pendolinach marzymy d83dde02
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
RexMundi
  21 Enero 2014
najelpiej się pani ministra tłumaczyła :lol:
...Ignorance is bliss...
thomas893
thomas893
  21 Enero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: poza tym mega beka HAHAHAHAHAHAHA z PKP 40 opóźnionych pociągów, niektóre po 18h - pasażerowie wkuwieni bez żadnego info, ogrzewania i jedzenia :D a my to o pendolinach marzymy

i relacje z mojego dworca :rock:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 Enero 2014
RexMundi
RexMundi: najelpiej się pani ministra tłumaczyła

Tego ministerstwa nikt nie naprawi nawet sam Pan Bóg :D

Konto usunięte
Konto usunięte: i relacje z mojego dworca

Tak się zastanawiałem skąd Ci prości ludzie są co wyzywali od kureF i piedolonych ciot panią ładną minister :lol:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
KiepskiKochanek
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 Enero 2014
Ładnie dziś przymroziło, uratowałem 3 panie które nie mogły odpalić auta. Kuva jakiego głupiego męża trzeba mieć żeby nie potrafił przyłączyć kabli do klem akumulatora :O

- 15 na dworzu, ale w domu już można Leżajska przywalić - coś mnie tak chęć nabrała