Earth
Earth
  26 Mayo 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  27 Enero 2014
Koleś, któremu sprzedałem skodę dziś robił alternator ... rozsypał się. Tak go dowalił, że roczny akumulator padł, a dałem za niego prawie 5 stówek i byłem na tyle uczciwy, że zostawiłem tego bosha a nie dałem 10 letniej centry.
Gwarancja skończyła się tydzień temu :ninja:
Co tam jeszcze napinacz alternatora pobierał, ale ta łamaga nie umie posługiwać się miernikiem - ehh na rower go.

==
Co Magdo miałaś spsute ? :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  27 Enero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Co Magdo miałaś spsute ? :

Podejrzewam, że rano miałam za mało beny ( niestety nie chciało mi sie tankować w weekend, zwłaszcza że bym ze spokojem zajechała dziś na stację, ale pewnie przy normalne temp.), więc jak zakręciłam silnikiem ze trzy razy to zalałam świece ;D.

Soł, poluzowałam sobie przewody, odpaliła odrazu... przegazowałam ją, rozgrzałam, zrobiłam rundę testową po osiedlu, wypaliłam co trza było i chodzi idealnie :ziober2:.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 Enero 2014
A to taka drobnostka.
Przypomnę, że w zimę zaleca się jeździć z w miarę pełnym bakiem 261d :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Enero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: A to taka drobnostka. Przypomnę, że w zimę zaleca się jeździć z w miarę pełnym bakiem

Tja, ciekawe czy któryś z Was by na to wpadł :ziober2:.
Ahahaha, nie u mnie, ja nie potrafię tankować do pełna, kłóci się to ze mną mocno :ninja:;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 Enero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Tja, ciekawe czy któryś z Was by na to wpadł

Normalka, pierwsze autko miałem na Pb95 :D
MaqdaIena
MaqdaIena: Ahahaha, nie u mnie, ja nie potrafię tankować do pełna, kłóci się to ze mną mocno

A mnie to rozwala jak ktoś w miesiącu jeździ 10 razy i wlewa za 20zł, lepiej raz i do fulla i basta a nie 10% wachy stracić na dojazd do cpnu.
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Enero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Normalka, pierwsze autko miałem na Pb95 :

Okej :mrgreen:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A mnie to rozwala jak ktoś w miesiącu jeździ 10 razy i wlewa za 20zł, lepiej raz i do fulla i basta a nie 10% wachy stracić na dojazd co cpnu :D

Nie no, aż tak walnięta nie jestem :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 Enero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie no, aż tak walnięta nie jestem

Hehe myślałem, że lubisz adrenalinkę i jazdę na oparach. Ja jeżdżąc 10 lat i może z 3 razy miałem zapaloną rezerwę :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Enero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Hehe myślałem, że lubisz adrenalinkę i jazdę na oparach. Ja jeżdżąc 10 lat i może z 3 razy miałem zapaloną rezerwę :

Mi to się zapala, ale wiem ile mogę na niej przejechać i nigdy nie stanęłam z powodu braku paliwa ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 Enero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Mi to się zapala, ale wiem ile mogę na niej przejechać i nigdy nie stanęłam z powodu braku paliwa ;D.

Benzyna to tam spoko, zamkniesz auto pójdziesz na stację i tyle. W dieslu przeważnie trzeba bawić się z odpowietrzaniem itd, chyba że pompa mocno ciągnie lub masz zawór zwrotny zamontowany.
Ja tam oprócz unikania jeżdżenia na rezerwie gdzie i tak instrukcja mówiła o 7 litrach to woziłem małą piątkę ONu w bagażniku :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Enero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Benzyna to tam spoko, zamkniesz auto pójdziesz na stację i tyle. W dieslu przeważnie trzeba bawić się z odpowietrzaniem itd, chyba że pompa mocno ciągnie lub masz zawór zwrotny zamontowany. Ja tam oprócz unikania jeżdżenia na rezerwie gdzie i tak instrukcja mówiła o 7 litrach to woziłem małą piątkę ONu w bagażniku :

Uwierz Nutku, nienawidzę klekotów i wiem, że nigdy sobie nie kupię diesla ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 Enero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Uwierz Nutku, nienawidzę klekotów i wiem, że nigdy sobie nie kupię diesla ;D.

Te nowe to ciężko odróżnić czy to benzyna czy diesel, takie wygłuszenia mają porobione że w ogóle ciężko wyczaić czy samochód jest odpalony :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Enero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Te nowe to ciężko odróżnić czy to benzyna czy diesel, takie wygłuszenia mają porobione że w ogóle ciężko wyczaić czy samochód jest odpalony :D

Nic dziwnego, klekot każdego pewnie wkurza :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 Enero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Nic dziwnego, klekot każdego pewnie wkurza

Ja tam lubię :D
kiedy w 1000 2665 gramy ? ostatnio mam same porażki, możesz to wykorzystać :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Enero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: kiedy w 1000 gramy ? ostatnio mam same porażki, możesz to wykorzystać :

Nie wiem, póki co nie mam ochoty ;D.
I wolę walczyć niż wykorzystywać Twą złą passę :mrgreen:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 Enero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: I wolę walczyć niż wykorzystywać Twą złą passę

To tak na podpuchę było, przecież i tak wygram :ziober2: