Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
praksyda
praksyda
  26 września 2013
Krzychu00
Krzychu00: nie no ja jestem dżentelmenem

o chyba jakieś ostanie sztuki z tego gatunku, weź sie zapakuj w karton i dawaj kurierem do mnie :rotfl:
Krzychu00
Krzychu00
  26 września 2013
chyba że bym napisał , że Cię kocham czy coś to byś też wstawiła :woot: d83dde03
Krzychu00
Krzychu00
  26 września 2013
praksyda
praksyda: o chyba jakieś ostanie sztuki z tego gatunku, weź sie zapakuj w karton i dawaj kurierem do mnie

adres podaj d83ddcdd :ziober2:
praksyda
praksyda
  26 września 2013
Krzychu00
Krzychu00: adres podaj

ok, to na pwd83dde0f
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 września 2013
Earth
Earth: Nie opadło. :P Nie wiem czy dzięki temu, że rzeczywiście nakłułam czy jak... :D Dzięki za protip. :D

To na pewno dzięki temu, stary sposób od babci :)
a kawałka na spróbunek jak nie ma tak nie ma
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  26 września 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Suszyć to pewnie pierogi na święta będą, lub inne bigosy :

Pierogów nie lubię, ale bigos spoko ;D.
W ogole wyhodowałam dynię ! ;D. Chyba z 30 kg będzie ważyć. Kurdę nie mam pojęcia czy już ją zrywać czy może jeszcze ma dojrzewać, eh. Ale zrobię Wam zdjęcie potem ;D.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 września 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: W ogole wyhodowałam dynię ! ;D. Chyba z 30 kg będzie ważyć. Kurdę nie mam pojęcia czy już ją zrywać czy może jeszcze ma dojrzewać, eh. Ale zrobię Wam zdjęcie potem ;D.

Sama sadziłaś czy dzika urosła, bo jak dzika to też mam na działce z 5.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  26 września 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Sama sadziłaś czy dzika urosła, bo jak dzika to też mam na działce z 5

No sama ;D.
Na wiosnę posadziłam mnóstwo warzyw, jednak potem nie miałam czasu sie nimi zająć i dynia tylko urosła, ogólnie zajęła połowę ogródka, a owoc tylko jeden się uchował ;c, ale za to jaki okaz :ziober2:.

Dzika dynia ? Pokaż jak wygląda ;D.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 września 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Na wiosnę posadziłam mnóstwo warzyw, jednak potem nie miałam czasu sie nimi zająć i dynia tylko urosła, ogólnie zajęła połowę ogródka, a owoc tylko jeden się uchował ;c, ale za to jaki okaz

O to naucz się robić zupę z dynii 261d pycha jest
MaqdaIena
MaqdaIena: Dzika dynia ? Pokaż jak wygląda ;D.

Chyba niczym się nie różni od Twojej, tyle że moja sama się zasiała nie wiadomo skąd :D
Kombatant
Kombatant
  26 września 2013
on w podeszlym wieku , zapalony kibic hokeja, mieszkajacy na poludniu, ona w wieku menopauzy, zapalaona moderatorka gdzies tam z polski, pasuja idealnie, polaczyl ich temat rozmowki

o kim mowa
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: on w podeszlym wieku , zapalony kibic hokeja, mieszkajacy na poludniu, ona w wieku menopauzy, zapalaona moderatorka gdzies tam z polski, pasuja idealnie, polaczyl ich temat rozmowki o kim mowa

o Kzyhu i Annie ? :D
Kombatant
Kombatant
  26 września 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kombatant: on w podeszlym wieku , zapalony kibic hokeja, mieszkajacy na poludniu, ona w wieku menopauzy, zapalaona moderatorka gdzies tam z polski, pasuja idealnie, polaczyl ich temat rozmowki o kim mowa o Kzyhu i Annie ? :D

O ile wiem ta niewiasta nie ma na imie Anna 261d
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  26 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: on w podeszlym wieku , zapalony kibic hokeja, mieszkajacy na poludniu, ona w wieku menopauzy, zapalaona moderatorka gdzies tam z polski, pasuja idealnie, polaczyl ich temat rozmowki o kim mowa

Krzychu i Magda
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Kombatant
Kombatant
  26 września 2013
Enkido
Enkido: i Magda

O kurde, no patrz poznanianka nic mi nie wspominala d83dde33
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  26 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: O kurde, no patrz poznanianka nic mi nie wspominala

To chyba myślimy o 2 różnych osobach
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.