Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
24 September 2013
Earth: Nie oglądam Kuby od czasu jak przeniósł się z Polszitu na TVN szczerze mówiąc, ale oglądanie starych pomarszczonych zadków jakoś mnie nie zachęca. :D
Oprócz nich wszystko na tej fotce wydaje się być okej :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Earth
24 September 2013
NuTiiiiii: Oprócz nich wszystko na tej fotce wydaje się być okej :D
Nie kojarzę tej blondyny, więc też mnie nie zachęca. :D
i po obejrzeniu go na pewno skumasz czemu Wojewódzki zrobi wkrętkę i zaprosi tych golasów na swoje kanapy :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Earth
24 September 2013
NuTiiiiii: ale jej kawałek na pewno kojarzysz :
http://www.youtube.com/watch?v=qQQIeIzmQjw
i po obejrzeniu go na pewno skumasz czemu Wojewódzki zrobi wkrętkę i zaprosi tych golasów na swoje kanapy :)
Nu, widzam. To jakiś nowy radiowy hit? Bo nie znaju. :)
NuTiiiiii
24 September 2013
Earth: Nu, widzam. To jakiś nowy radiowy hit? Bo nie znaju. :)
No czasem igrajet w :D
Earth
24 September 2013
NuTiiiiii: No czasem igrajet w :D
Słucham tylko Antyradia, Złotych przebojów i eski rock, pewnie stąd nie znam ;d
NuTiiiiii
24 September 2013
Kzyhu kiedy pieski w tv, lub wesele ? dawno nie było
wczoraj na Pulsie czy Kulturze obejrzałem Dzień Świra za to :-D
Krzychu00
24 September 2013
Wesele jakoś niedawno było na Kino Polska a Psów faktycznie dawno nigdzie nie dawali
NuTiiiiii
25 September 2013
MaqdaIena: Chopaki
Siemano, gdzieś się Maqdaleno podziewałaś ?
NuTiiiiii
25 September 2013
Konto usunięte: http://www.fotka.pl/rendez-vous/
zapraszam nutek do testowania
mi tam wyskoczylo : "czy to na pewno dzień, w którym chciałbyś się z kimś umówić" :DDD