Earth
Earth
  26 May 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  24 September 2013
Earth
Earth: Done. ;-)

ładnie d83ddc4d
==
to se mody pogadajcie, ja coffe walnę :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  24 September 2013
Nutek, poproszę o kawusię.

Praksia- http://www.youtube.com/watch?v=fV4DiAyExN0 na ten pełen marazmu, ciemny dzień. ;d
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 September 2013
Earth
Earth: Nutek, poproszę o kawusię.

Przypuszczałem, że nie pijasz a jak już to jakieś kapuczino :D
Lubisz jak ja siekierę z 2-3 oczywko sypaną i 2 cukru ? :)
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
praksyda
praksyda
  24 September 2013
Earth
Earth: Praksia- http://www.youtube.com/watch?v=fV4DiAyExN0 na ten pełen marazmu, ciemny dzień. ;d

o! d83ddc4d no takie nutki to ja rozumiem;D
ja dzisiaj mam dzien trola, gdzie sie nie rusze, to mnie jakieś platfusy prowokują;(
Earth
Earth
  24 September 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Przypuszczałem, że nie pijasz a jak już to jakieś kapuczino :D Lubisz jak ja siekierę z 2-3 oczywko sypaną i 2 cukru ? :)

Nie znoszę kapuczino czy ja to się pisze fonetycznie. ;D
Lubię ze świeżo mielonych ziaren, może być siekiera, ale musi być bardzo słodka, ok 5 łyżeczek cukru :D

praksyda
praksyda: o! no takie nutki to ja rozumiem;D ja dzisiaj mam dzien trola, gdzie sie nie rusze, to mnie jakieś platfusy prowokują;(

Tak myślałam, że Ci się spodoba. :D Ja teraz przeszłam na Nutkowy Modern Talking, którym mnie uraczył na muzyce :D
Lepiej po prostu ignorować. To nie wyraz słabości, a pewnego rodzaju wyższości nad motłochem :D
Zginę marnie za tę pychę.
praksyda
praksyda
  24 September 2013
Earth
Earth: Lepiej po prostu ignorować. To nie wyraz słabości, a pewnego rodzaju wyższości nad motłochem :D Zginę marnie za tę pychę.

nie, no ja cieżkie przypadki co widze jak nie ogarniaja biore na PW, próbuje po dobroci, ale czasem i to nie pomaga;/
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 September 2013
Earth
Earth: Nie znoszę kapuczino czy ja to się pisze fonetycznie. ;D Lubię ze świeżo mielonych ziaren, może być siekiera, ale musi być bardzo słodka, ok 5 łyżeczek cukru :D

No wiadomka cappuccino :D

Ja czasem staram się mniej sypać cukru z obawy na cukrzycę, ale patrząc na Twój wynik widzę nie ma co. Pewnie w gościach słodzisz z 8-9 aż łyżka pionowo stoi.
Earth
Earth
  24 September 2013
praksyda
praksyda: nie, no ja cieżkie przypadki co widze jak nie ogarniaja biore na PW, próbuje po dobroci, ale zczasem i to nie pomaga;/

:-D Szkoda czasu na osoby, które nas nie szanują.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No wiadomka cappuccino :D Ja czasem staram się mniej sypać cukru z obawy na cukrzycę, ale patrząc na Twój wynik widzę nie ma co. Pewnie w gościach słodzisz z 8-9 aż łyżka pionowo stoi.

No tak. :)

W gościach słodzę 3, żeby nie robić sobie przypału. :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 September 2013
Earth
Earth: W gościach słodzę 3, żeby nie robić sobie przypału. :D

Ehh ta skromność, lepiej wypić mniej dobrą kawę :rotfl:
Earth
Earth
  24 September 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ehh ta skromność, lepiej wypić mniej dobrą kawę

Kurtuazja przewodnikiem do sukcesu. :-D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 September 2013
wesele pod mp3 piersi :D
http://www.youtube.com/watch?v=5ABhtIVnmSc
zabawa z krupnikiem, dobry ten wujek łykający z gwinta i ktoś tam w 2:37 wbija głową przed kamerkę :D
kozaczek pewnie kojarzy imprezę
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 September 2013
dziś u Kuby :
Margaret - wokalistka i znana z dobrego humoru Kasia Piasecka
oraz starcy z plaży nudystów

Earth
Earth
  24 September 2013
No to super odcinek się zapowiada, nic tylko oglądać. :|
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 September 2013
Earth
Earth: No to super odcinek się zapowiada, nic tylko oglądać. :|

Lepiej Piasecką bo może być śmiesznie niż kolejny gracz BvB, ponoć Klopp już był w poczekalni :D
Earth
Earth
  24 September 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Lepiej Piasecką bo może być śmiesznie niż kolejny gracz BvB, ponoć Klopp już był w poczekalni :D

Nie oglądam Kuby od czasu jak przeniósł się z Polszitu na TVN szczerze mówiąc, ale oglądanie starych pomarszczonych zadków jakoś mnie nie zachęca. :D