Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  25 września 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Siemano, gdzieś się Maqdaleno podziewałaś

Zapracowanam mocno ;c.

I ogólnie mogłabym już iść na emeryturę ;D.
No i rzygam mocno forumami, same przychlasty.
No i tutaj widzę również coraz więcej osób, które średnio wiedzą co to spalony :ziober2:.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  25 września 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Zapracowanam mocno ;c. I ogólnie mogłabym już iść na emeryturę ;D.

Nie wiem czy emerytury się doczekasz :) A odpocznij czasem w sobotę i wpadnij coś popisać.

MaqdaIena
MaqdaIena: No i rzygam mocno forumami, same przychlasty. No i tutaj widzę również coraz więcej osób, które średnio wiedzą co to spalony

Stała ekipa i tak siedzi, no i czasem właśnie jakieś pojedyncze kibice wpadajoo :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  25 września 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie wiem czy emerytury się doczekasz :) A odpocznij czasem w sobotę i wpadnij coś popisać

W weekendy to ja nadrabiam filmy, przynajmniej staram się ;D.
No i czas grzybobrania jest ! Las mnie ciągnie mocno ;D.
Lech gra jak gra i co ja mam pisać czo ? Chociaż w poniedziałek wygralismy ahaha, a ja pojechałam w tym czasie na basen, stwierdziłam, że dla mojego zdrowia lepsze będzie pływanie niż mecz, na którym bym mogła sie wkurzać znów :).

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Stała ekipa i tak siedzi, no i czasem właśnie jakieś pojedyncze kibice wpadajoo :

A komu kibicują ? Bo jak nie Lechowi to przerąbane :ziober2:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  25 września 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: W weekendy to ja nadrabiam filmy, przynajmniej staram się ;D. No i czas grzybobrania jest ! Las mnie ciągnie mocno ;D. Lech gra jak gra i co ja mam pisać czo ? Chociaż w poniedziałek wygralismy ahaha, a ja pojechałam w tym czasie na basen, stwierdziłam, że dla mojego zdrowia lepsze będzie pływanie niż mecz, na którym bym mogła sie wkurzać znów :).

Widzę zaczęłaś uprawiać sporty: basen i grzybobranie :ziober2:

Ja ostatnio jadłem prawdziwki, rydze, kanie i opienki - mam nadzieję, że wiesz jak wyglądają i też takie zbierasz a nie muchomory :D
MaqdaIena
MaqdaIena: A komu kibicują ? Bo jak nie Lechowi to przerąbane

Ostatnio podnieta nad Wisełką raczej.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  25 września 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Widzę zaczęłaś uprawiać sporty: basen i grzybobranie Ja ostatnio jadłem prawdziwki, rydze, kanie i opienki - mam nadzieję, że wiesz jak wyglądają i też takie zbierasz a nie muchomory :

Pływać uwielbiam i co jesień zaczynam swoją regularną przygodę z basenem ;D. Chociaż w poniedziałek kurdę po pracy byłam taka zmeczona, że większość czasu spędziłam w dzakuzi i saunie, eh.

Spoko, ja się znam na grzybach, babcia mnie od dzieciaka uczyła co sie zbiera, a co nie, a jak nie wiadomo co to, to jak sprawdzić czy trujące ;D. Moje zbiory póki co są suszone, bo jednak nie ma ich jakoś wiele. Niestety jak jadę w niedzielę to wszystko kurdę jest wyzbierane ;D. Dzisiaj po pracy wsadziłam mamę w samochód i pojechałysmy do lasu, w ciągu pół godziny zebrałam więcej niż w weekendowe chodzenie kilkugodzinne ;o.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ostatnio podnieta nad Wisełką raczej

Ło bosze, Wisła skisła :ziober2:.
Cholerni kibice sukcesu, eh. Gardzę mocno takimi.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  25 września 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Pływać uwielbiam i co jesień zaczynam swoją regularną przygodę z basenem ;D. Chociaż w poniedziałek kurdę po pracy byłam taka zmeczona, że większość czasu spędziłam w dzakuzi i saunie, eh.

Taki basen to i ja mogę zaliczyć :D
MaqdaIena
MaqdaIena: Spoko, ja się znam na grzybach, babcia mnie od dzieciaka uczyła co sie zbiera, a co nie, a jak nie wiadomo co to, to jak sprawdzić czy trujące ;D. Moje zbiory póki co są suszone, bo jednak nie ma ich jakoś wiele. Niestety jak jadę w niedzielę to wszystko kurdę jest wyzbierane ;D. Dzisiaj po pracy wsadziłam mamę w samochód i pojechałysmy do lasu, w ciągu pół godziny zebrałam więcej niż w weekendowe chodzenie kilkugodzinne ;o.

Suszyć to pewnie pierogi na święta będą, lub inne bigosy :D
MaqdaIena
MaqdaIena: Ło bosze, Wisła skisła . Cholerni kibice sukcesu, eh. Gardzę mocno takimi.

Żebyś wiedziała 261d
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  25 września 2013
Co to się dzieje, że nasze forumowe kobiety pozbyły się zdjęć? :woot:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  25 września 2013
Enkido
Enkido: Co to się dzieje, że nasze forumowe kobiety pozbyły się zdjęć?

może to wina tej nowości rendez-vous - każda może paść ofiarą 261d :))
Kombatant
Kombatant
  25 września 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Enkido: Co to się dzieje, że nasze forumowe kobiety pozbyły się zdjęć? może to wina tej nowości rendez-vous - każda może paść ofiarą :))

To bylaby dobra opcja ale .... 7 lat temu, kiedy na fotce bylo logowan po 120 tys osob w godzinach szczytu.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  25 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: To bylaby dobra opcja ale .... 7 lat temu, kiedy na fotce bylo logowan po 120 tys osob w godzinach szczytu.

Na pewno, teraz musiałbyś siedzieć cały dzień i klikać. Na forumie o Fotka temat z tym i ktoś wkleił zdjęcie PSA :rotfl:
Earth
Earth
  25 września 2013
W ramach czelendżu podjęłam ponowną próbę upieczenia ciasta. Jak nie wyjdzie, to mój mąż będzie sobie sam piekł albo musiał się zadowolić tymi ze sklepu. :and:
Kombatant
Kombatant
  25 września 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: ktoś wkleił zdjęcie PSA

HAHAHAHAHA to bylo genialne podsumowanie :crylol: smiechlem i to mocno z tego przykladu : D

Earth
Earth: W ramach czelendżu podjęłam ponowną próbę upieczenia ciasta. Jak nie wyjdzie, to mój mąż będzie sobie sam piekł albo musiał się zadowolić tymi ze sklepu.

Powinien rozwod wziac.
Earth
Earth
  25 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Powinien rozwod wziac.

Uprzedzę go. ;D
Ale na razie wyrosło. Jeszcze 15 minut w piekarniku, oby nie opadło. :ninja:
Kombatant
Kombatant
  25 września 2013
Earth
Earth: Uprzedzę go. ;D Ale na razie wyrosło. Jeszcze 15 minut w piekarniku, oby nie opadło.

Coz, dobre ciasto = dobre seksy w nocy, staraj sie.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  25 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: HAHAHAHAHA to bylo genialne podsumowanie smiechlem i to mocno z tego przykladu

Ale co tam, przeca to portal randkowych zoofili :D
Earth
Earth: Ale na razie wyrosło. Jeszcze 15 minut w piekarniku, oby nie opadło

Nakłuj je drewnianym patyczkiem bo opadnie 261d