Earth
Earth
  26 May 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
praksyda
praksyda
  15 September 2013
Earth
Earth: No właśnie. :D No i nie masz też jednocześnie reklamy przy loginie. Pamiętam jak moja Ania wchodziła na czat po tym jak oddała oczko, jak wcześniej witało pół czata, w tym te wszystkie śmiechowate desury, tak potem cisza.. :D Pogarda mocno. :D

jak ja sie nie pokaże tam codziennie, to tez pewnie zapomną, normalne ;D
Earth
Earth: Nu, to teraz już nic im nie pójdzie, bo zablokowany. :D

tym fotka plotkiem tylko pokazują , jak bardzo żyją wirtualnym światem, zeby jakieś sprawy prywatne kogoś wywalać publicznie, ale to też sie nie bierze z niczego, ludzie robią tu ten sam błąd od wielu lat ;D
renkinjutsu
renkinjutsu
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: renkinjutsu: W sensie - siedzisz za mało godzin na czacie to wylatujesz.LOL ja rozumiem jakby to bylo wynagradzane w jakis sposob, ale za friko pilnowanie i jeszcze takie wymagania, beka z FT

Mają gwiazdkę, to przecież skarb :ziober2:

A tak serio, w każdej normalnej firmie moderator otrzymuje zapłatę za swoją pracę i nie jest traktowany jak murzyn. Ja za durne odpowiadanie na maile i robienie za support przez 2-3 godziny dziennie w niemieckiej firmie dostawałem równowartość polskiej minimalnej. Ale cóż, fotka to fotka - zupełnie inna rzeczywistość.

Zabawniejsze jest to, że niedawno testowano czatowych modów jak reagują na natrętnego użytkownika na privie i oceniano ich odpowiedzi w skali szkolnej :rotfl:
praksyda
praksyda
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Zabawniejsze jest to, że niedawno testowano czatowych modów jak reagują na natrętnego użytkownika na privie i oceniano ich odpowiedzi w skali szkolnej

a kto Ci to powiedział? d83dde12
renkinjutsu
renkinjutsu
  15 September 2013
praksyda
praksyda: a kto Ci to powiedział?

Duch minionych świąt.
praksyda
praksyda
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Duch minionych świąt.

no nie mów jeszcze, ze wiesz jakie były wyniki :rotfl:
Daginda
Daginda
  15 September 2013
RexMundi
RexMundi: Dagna mi mówiła

Koloryzujesz Kamil !
Krzychu00
Krzychu00
  15 September 2013
praksyda
praksyda: ok, tyle że ja o sporcie za duzo nie popisze, mam tyle wspólnego np: z piłką nożną, ze czasem przejade przez Bułgarską o i tyle;D

no ale sport to nie tylko piłka nożna a zresztą jak widać najbardziej aktywny tu to temat rozmówki :)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  15 September 2013
ale smęcicie

cześć Dagna... tęskniłem
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  16 September 2013

:rotfl:
..
praksyda
praksyda
  16 September 2013
Krzychu00
Krzychu00: no ale sport to nie tylko piłka nożna a zresztą jak widać najbardziej aktywny tu to temat rozmówki :)

no dobra, skoro nie tylko piłka, to mi powiedz co sie dzieje z Kelly Kelly, bo jej nie widac juz długi czas;/ i tak pewnie nikt nie wie o kim pisze d83dde1e
Krzychu00
Krzychu00
  16 September 2013
praksyda
praksyda: to mi powiedz co sie dzieje z Kelly Kelly, bo jej nie widac juz długi czas;/ i tak pewnie nikt nie wie o kim pisze

wrestling to nie sport :P ino coś w rodzaju show , aczkolwiek Kelly fajna laska :)
praksyda
praksyda
  16 September 2013
Krzychu00
Krzychu00: wrestling to nie sport :P ino coś w rodzaju show , aczkolwiek Kelly fajna laska :)

no ta, to sobie nie popiszemy.
Co do kelly, to tak, wygląd 9/10 i chyba na najlepsza piosenkę wyjściową.
a z mężczyzn to chyba Edge, dobra starczy o nich i tak nikt tego nie oglada ;p
Earth
Earth
  16 September 2013
Arek oglądał chyba. I Edge, ściągnij go tu. :D
Krzychu00
Krzychu00
  16 September 2013
praksyda
praksyda: Co do kelly, to tak, wygląd 9/10 i chyba na najlepsza piosenkę wyjściową.

Beth Phoenix d83ddc4d

praksyda
praksyda: a z mężczyzn to chyba Edge, dobra starczy o nich i tak nikt tego nie oglada ;p

ja się tym fascynowałem jak miałem lat naście , ale to były czasy Hogana ::)
Krzychu00
Krzychu00
  16 September 2013
http://film.onet.pl/kamil-bednarek-teledysk-do-filmu-walesa-czlowiek-z-nadziei/n80ll

ehhh pewnych utworów nie powinno się coverować...