Earth
Earth
  26 May 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Kombatant
Kombatant
  15 September 2013
Kim jest praksyda? i czemu nie ma fp ?
Kombatant
Kombatant
  15 September 2013
Enkido
Enkido: Wiesz, zaczęło się od jego pomówień, ze jestem narkomanem lub lekomanem

Jakby zobaczyc twoja przeszlosc to serio jestes jakis dziwny

czasami normalny, rzadko bo rzadko, a czasami jak bys uciekl z jakiegos szpitala dla oblakanych

o co w tym chodzi
praksyda
praksyda
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Kim jest praksyda? i czemu nie ma fp ?

nie miałam FP, byłam modem czatu, ale oddałam bron ;D
Kombatant
Kombatant
  15 September 2013
praksyda
praksyda: ale oddałam bron ;D

Plusik. Przeszlas na dobra strone mocy.
praksyda
praksyda
  15 September 2013
Ostatnio edytowany: 1 January 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Plusik. Przeszlas na dobra strone mocy.

nie miałam tam z nikim problemów, radziłam sobie z trolami i nie trolami, ale troche mi sie to nie podobało,ze bylismy rozliczani z czasu, a nie zawsze ma sie miało ochotę i czas siedzieć tam po 2,3 h dziennie;p, wiec wolałam ustąpić miejsce innym "nołlajfom"
Niańczenie dzieci tam to nie jest wielki wysiłek, wystarczy mieć podejście i mozna bezstresowo bawić sie w moda, no i oczywiście nie można sobie dac wejsc na głowe, bo jak wyczuja to, to juz jesteś pogrzebany;p
ide cos wszamać.
Kombatant
Kombatant
  15 September 2013
praksyda
praksyda: ale troche mi sie to nie podobało,ze bylismy rozliczani z czasu

HAHAHAHAHA ze co?

praksyda
praksyda: Niańczenie dzieci tam to nie jest wielki wysiłek,

Wez pod opieke E-kida teraz, moze uda Ci sie go ujarzmic :rotfl: :rotfl:

smacznego
renkinjutsu
renkinjutsu
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: HAHAHAHAHA ze co?

W sensie - siedzisz za mało godzin na czacie to wylatujesz.

To nawet murzyni na polach bawełnianych mieli lepiej :ziober2:
Kombatant
Kombatant
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: W sensie - siedzisz za mało godzin na czacie to wylatujesz.

LOL
ja rozumiem jakby to bylo wynagradzane w jakis sposob, ale za friko pilnowanie i jeszcze takie wymagania, beka z FT d83dde02
Earth
Earth
  15 September 2013
praksyda
praksyda: k, tyle że ja o sporcie za duzo nie popisze, mam tyle wspólnego np: z piłką nożną, ze czasem przejade przez Bułgarską o i tyle;D

Tym się nie przejmuj. Ja też tyle co ogarniam to obejrzenie może trzech meczy pl-de i pl-it :D
Tu jest po prostu sympatyczniej niż na innych działach, więc rozmówki zapraszają. :) Szkoda, że na typera już się nie załapałaś. :D
praksyda
praksyda
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: LOL ja rozumiem jakby to bylo wynagradzane w jakis sposob, ale za friko pilnowanie i jeszcze takie wymagania, beka z FT

wyróżniane były najlepsze mody, te z którymi MG ani FT nie mieli problemów, nie było skarg i takie tam, rok temu sie załapałam w grudniu,na wyróżnionko :ziober2: byłam jednym z 3 wyróżnionych modów, dobrze, ze reszta o tym nie wiedziała, bo by było a czemu nie ja..;D jedynym błędem jakie robią tam niektróe mody i konczy sie to unopem to to,ze za bardzo emocjonalnie podchodzą do tego wszystkiego;D
Earth
Earth: Tu jest po prostu sympatyczniej niż na innych działach, więc rozmówki zapraszają. :) Szkoda, że na typera już się nie załapałaś. :D
muszę sie tu rozejrzeć, no hyde zostało pochłonietę przez Zombi internetowe, trzeba sie z tamtego działu ewakuować;D
Kombatant
Kombatant
  15 September 2013
praksyda
praksyda: rok temu sie załapałam w grudniu,na wyróżnionko

Wyslali Ci koszulke z logiem Fotki pl ? :rotfl: :rotfl:
praksyda
praksyda: muszę sie tu rozejrzeć

Zabawnie jest jak Enkido wpada w swoj amok nienawisci zlosci agresji, kazdy kto sie mu sprzeciwi jest jego wrogiem, tylko uwazaj jak masz fb mozesz byc inwigilowana 261d
praksyda
praksyda
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyslali Ci koszulke z logiem Fotki pl ?

nie,e-karte do wykorzystania w empiku, ale nie powiem o jakiej wartości;D
Konto usunięte
Konto usunięte: Zabawnie jest jak Enkido wpada w swoj amok nienawisci zlosci agresji, kazdy kto sie mu sprzeciwi jest jego wrogiem, tylko uwazaj jak masz fb mozesz byc inwigilowana

nie mam FB, nie mam NK, jestem tylko dzieckiem fotki d83dde0f na czacie stwierdzili,ze jestem botem, bo to nie jest możliwe żeby nie szło mnie poszukac na innych stronach :rotfl:
Earth
Earth
  15 September 2013
praksyda
praksyda: muszę sie tu rozejrzeć, no hyde zostało pochłonietę przez Zombi internetowe, trzeba sie z tamtego działu ewakuować;D

Otóż to. :D Tu z facetami bywa zabawnie. :-D A będąc po czatowym przeszkoleniu dystansu masz dość na pewno. ;D
Kombatant
Kombatant
  15 September 2013
praksyda
praksyda: nie mam FB, nie mam NK,

Prawidłowo. Widac stary rocznik myslenia.

Earth
Earth: Otóż to. :D Tu z facetami bywa zabawnie. :-D A będąc po czatowym przeszkoleniu dystansu masz dość na pewno. ;D

Mnie bawi to ze niektorzy biora to na serio co tu sie wyprawia, a ja mam przedni ubaw kiedy dochodzi do tzw "konfrontacji" :ziober2:
praksyda
praksyda
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Prawidłowo. Widac stary rocznik myslenia

tak, 84 :and:
Earth
Earth: Otóż to. :D Tu z facetami bywa zabawnie. :-D A będąc po czatowym przeszkoleniu dystansu masz dość na pewno. ;D
tak, po tylu latach tam, to juz sie nauczyłam do kiedy mogę, na czat wchodze nadal, bo dzieciaki mi się pytały, czy bede dla nich wchodzić nawet jak moda nie mam, i weź ich tam zostaw tak od razu :zakochany:
najlepsze podziekowanie za moderowanie , to nie od ft ani MG tylko o od nich;D