Earth
Earth
  26 May 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Kombatant
Kombatant
  15 September 2013
Ostatnio edytowany: 1 January 1970
praksyda
praksyda: tak, 84

W tym momencie miejsce nr 4 wśród emerytów tego tematu :rotfl: :rotfl:
Earth
Earth
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie bawi to ze niektorzy biora to na serio co tu sie wyprawia, a ja mam przedni ubaw kiedy dochodzi do tzw "konfrontacji"

Dokładnie. :-D Jeszcze bawiły mnie Twoje dzikie podrywy, urocze były. ;-D

praksyda
praksyda: tak, po tylu latach tam, to juz sie nauczyłam do kiedy mogę, na czat wchodze nadal, bo dzieciaki mi się pytały, czy bede dla nich wchodzić nawet jak moda nie mam, i weź ich tam zostaw tak od razu najlepsze podziekowanie za moderowanie , to nie od ft ani MG tylko o od nich;D

Jak miło. :3 A o ile Ci się zmniejszyła ilość powitań od kiedy nie masz oczka? :D
Kombatant
Kombatant
  15 September 2013
Earth
Earth: Dokładnie. :-D Jeszcze bawiły mnie Twoje dzikie podrywy, urocze były. ;-D

Ktore to dzikie podrywy? :ziober2:
Earth
Earth
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ktore to dzikie podrywy?

Te które uskuteczniałeś jakiś czas temu. :-D Oczywko ten podryw w cydzysłowie ;D
Kombatant
Kombatant
  15 September 2013
Earth
Earth: Te które uskuteczniałeś jakiś czas temu. :-D Oczywko ten podryw w cydzysłowie ;D

Wyszedłem z formy : (
praksyda
praksyda
  15 September 2013
Earth
Earth: Dokładnie. :-D Jeszcze bawiły mnie Twoje dzikie podrywy, urocze były. ;-D

tak a ja tam wszystkim mówilam ze kocham, potem jak sie wychodziło, to sie zapominało z kim sie pisało :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: W tym momencie miejsce nr 4 wśród emerytów tego tematu

d83dde02
Earth
Earth: Jak miło. :3 A o ile Ci się zmniejszyła ilość powitań od kiedy nie masz oczka? :D

bez zmian dotychczas jest tak samo, tylko kilka osób często zbanowanych mają pole do popisu, bo sie cieszą ,ze moga wszystko przy mnie bez żadnych upomnień, a nawet jeden sie wyłamuje i próbuje mnie sprowokowac , tyle że inni na to nie pozwalaja i robi sie zamieszanie :rotfl:
Earth
Earth
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyszedłem z formy : (

Skąd, na pewno jest dobrze!
Earth
Earth
  15 September 2013
praksyda
praksyda: tak a ja tam wszystkim mówilam ze kocham, potem jak sie wychodziło, to sie zapominało z kim sie pisało

No tego określenia akurat nie nadużywam, do tego brakuje mi dystansu niestety. ;D
praksyda
praksyda: bez zmian dotychczas jest tak samo, tylko kilka osób często zbanowanych mają pole do popisu, bo sie cieszą ,ze moga wszystko przy mnie bez żadnych upomnień, a nawet jeden sie wyłamuje i próbuje mnie sprowokowac , tyle że inni na to nie pozwalaja i robi sie zamieszanie

A, no to dobrze, myslałam, że jedna z grupy trolli sobie będzie szczególnie bardzo pozwalać :D
Kombatant
Kombatant
  15 September 2013
praksyda
praksyda: wszystkim mówilam ze kocham

Ale po co ? :ziober2:

Earth
Earth: Skąd, na pewno jest dobrze!

Wiek starczy, nie chce mi sie, jestem leniem itp itd : P
praksyda
praksyda
  15 September 2013
Earth
Earth: No tego określenia akurat nie nadużywam, do tego brakuje mi dystansu niestety. ;D

w sumie to zauważyłam, że jacyś odważniejsi sie zrobili, nie ma juz tego odstraszacza przy loginie ;D
Earth
Earth: A, no to dobrze, myslałam, że jedna z grupy trolli sobie będzie szczególnie bardzo pozwalać :D

powiem Ci, że chyba próbowali mnie na fotka plotek dac, ale im coś nie poszło.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale po co ?

żeby im spawic radoche, ale to były żarty, oni też tego serio nie pisali.
coś w stylu.
-"ee praksa , wiesz, że Cie kocham"- no wiem, ja Ciebie teżd83ddc97"
i to było na oknie głównym , wiec.. no;D
mod na czacie jest dla wszystkich , nie tylko dla swoich przydupasów:ziober2:
Kombatant
Kombatant
  15 September 2013
praksyda
praksyda: coś w stylu. -"ee praksa , wiesz, że Cie kocham"- no wiem, ja Ciebie też" i to było na oknie głównym , wiec.. no;D

Chodza nieoficjalne sluchy od lat ze Rex odrzucil Twoje zaloty :ninja:
praksyda
praksyda
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Chodza nieoficjalne sluchy od lat ze Rex odrzucil Twoje zaloty

tak, wykorzystał i zostawił :and:
Kombatant
Kombatant
  15 September 2013
praksyda
praksyda: Kombatant: Chodza nieoficjalne sluchy od lat ze Rex odrzucil Twoje zaloty tak, wykorzystał i zostawił

Pewnie wybrał jakas 17 latke z duzymi balonami d83dde37
praksyda
praksyda
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie wybrał jakas 17 latke z duzymi balonami

no wszystko mozliwe :ziober2:
Earth
Earth
  15 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiek starczy, nie chce mi sie, jestem leniem itp itd : P

Nie wiem ile masz dokładnie, ale starczy to chyba nieadekwatne określenie. To raczej moment na poszukanie kogoś na starość może, co? :-D

praksyda
praksyda: w sumie to zauważyłam, że jacyś odważniejsi sie zrobili, nie ma juz tego odstraszacza przy loginie ;D

No właśnie. :D No i nie masz też jednocześnie reklamy przy loginie. Pamiętam jak moja Ania wchodziła na czat po tym jak oddała oczko, jak wcześniej witało pół czata, w tym te wszystkie śmiechowate desury, tak potem cisza.. :D Pogarda mocno. :D
praksyda
praksyda: powiem Ci, że chyba próbowali mnie na fotka plotek dac, ale im coś nie poszło.

Nu, to teraz już nic im nie pójdzie, bo zablokowany. :D