Earth
Earth
  26 Mayo 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  9 Septiembre 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie rozumiem ich zachowania, przeciez z wideo wynika ze mieli swiadomosc ze ktos ich podglada, nieodpowiedzialne zachowanie "partii bez skazy"

No dokładnie, Jarek już pewnie podpisuje kwity ze zwolnieniem.
---
idę zobaczyć jak w dupę dostajemy od Słowenii 270b
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  9 Septiembre 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jarek już pewnie podpisuje kwity ze zwolnieniem.

Hoffmann to jego przydupas : D
nie ma takiej opcji : D

szkoda czasu na ogladanie tych nieudacznikow : P
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  9 Septiembre 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Stary, ale co by nie mowic pisac, to gdyby taki film wyciekl z imrezki po/psl/sld/ruch palikota to jestem niemal ze pewny ze pis zwolal by konferencje i zaprezentowal jak sie bawi "elita " za nasze pieniadze : >

Nie będę gdybał.

Publiczne pijaństwa np. Palikota, pijaństwa posłów i posłanek w miejscach pracy nie zostały dostatecznie napiętnowane, poseł Bury za kilka tysięcy zł zabawiał się na imprezce przy elektrowni kozienice, a teraz ta prywatna impreza.

Za nasze pieniądze to PiS powinien dzień w dzień mówić o gigantycznym przekręcie przy pendolino, stadionach, autostradach. Przecież ta sprawa z pociągami, których nie chcą szwajcarzy bo to szajs, powinna być naświetlona przestępcy, którzy podpisywali umowy złapani i wsadzeni do więzień.
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
Kombatant
Kombatant
  9 Septiembre 2013
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Nie będę gdybał.

Prawda jest ze to hipokryci, jak wszyscy w tym sejmie, jedna i ta sama banda.

TylkoUmysl
TylkoUmysl: Za nasze pieniądze to PiS powinien dzień w dzień mówić o gigantycznym przekręcie przy pendolino, stadionach, autostradach. Przecież ta sprawa z pociągami, których nie chcą szwajcarzy bo to szajs, powinna być naświetlona przestępcy, którzy podpisywali umowy złapani i wsadzeni do więzień.

Tez mnie dziwi slusznosc zakupu pendolino ktore max sie rozpedzi...160km/h u nas czyli tyle ile smigaja obecnie juz pociagi na dolnym slasku, nie wspominajac o dreamlinerach ktore wiecej stoja niz lataja

tak, to sa mega porazki za mega kase
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  9 Septiembre 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Prawda jest ze to hipokryci, jak wszyscy w tym sejmie, jedna i ta sama banda.

Konto usunięte
Konto usunięte: tak, to sa mega porazki za mega kase

d83ddc4d
Ja najchętniej cały sejm zaprosiłbym do przetestowania osiągów pendolino na jakimś dłuższym kawałku :D
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
Kombatant
Kombatant
  9 Septiembre 2013
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Ja najchętniej cały sejm zaprosiłbym do przetestowania osiągów pendolino na jakimś dłuższym kawałku :D

Nic sie nie zmieni, kolejne wybory zapewne wygra pis no i znow beda miodem plynace zapowiedzi co to nie zrobimy by polska byla bogata a polacy zarabiali duzo, a realia pokaza ze bedziemy dalej w glebokiej dupie

nie mam zludzen
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  9 Septiembre 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nic sie nie zmieni, kolejne wybory zapewne wygra pis no i znow beda miodem plynace zapowiedzi co to nie zrobimy by polska byla bogata a polacy zarabiali duzo, a realia pokaza ze bedziemy dalej w glebokiej dupie nie mam zludzen

Jeszcze kiedyś myślałem, że Ruch Narodowy lub coś podobnego, tworzonego oddolnie może zmienić sytuację, ale po ostatnich wyczynach jednego z liderów i tego jak tępą okazał się osobą, by pisać o pikantnych szczegółach, by podkopywać "przyjaciół" licząc na to, że z fejsbuka dane nie są infiltrowane ... ehh
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  9 Septiembre 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Hoffmann to jego przydupas : D nie ma takiej opcji : D

Niestety, ale gardze tą ciotą masakrycznie - żaden polityk mnie tak nie denerwuje jak on.
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda czasu na ogladanie tych nieudacznikow : P

Włącz tv i zobacz co się dzieje 261d
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  10 Septiembre 2013
widzę , że komuś nie nudzi sie minusowanie mnie i Enkida :rotfl:

kuwa nie wiem , ktoś sie trzepie przy tym jak daje minusy czy ki uj :rotfl:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  10 Septiembre 2013
to i tak masz mało na minusie
więc optymistycznie.. ktoś Cię lubi plusować :lol:

======

co ten Kubica wyprawia..... non stop rozbija auta

==========

haha widzieliśta masazyste z Brazyli ?? :lol:
...Ignorance is bliss...
Kombatant
Kombatant
  10 Septiembre 2013
RexMundi
RexMundi: haha widzieliśta masazyste z Brazyli ??

Genialny koles :ziober2:
Krzychu00
Krzychu00
  10 Septiembre 2013
RexMundi
RexMundi: haha widzieliśta masazyste z Brazyli ??

teraz w Wydarzeniach na Polsacie pokazywali , dobry gość :D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  10 Septiembre 2013
broni lepiej niż Szczęsny
...Ignorance is bliss...
Kombatant
Kombatant
  10 Septiembre 2013
RexMundi
RexMundi: broni lepiej niż Szczęsny

Od niego ktos w ogole broni gorzej ? d83dde02
Kombatant
Kombatant
  10 Septiembre 2013
Szczesny to nie bramkarz - to celebryta, czemu tłumany w polsce ktore sie nad nim spuszczaja nie moga tego zakodowac sobie w swoich pustych łbach