Earth
Earth
  26 Mai 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Earth
Earth
  11 September 2013
Proszę, nie.
Krzychu00
Krzychu00
  11 September 2013
RexMundi
RexMundi: czy nie możecie być czasami tak porządni jak ja ?

zanotowane jako propozycja do wpisu roku d83ddc4cd83ddcdd
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  11 September 2013
Dobry ten jpg z South Parku :D
Dziś grała IV liga, rozyebaliśmy krzyżaków a ja lekko zdarłem gardło :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  11 September 2013
oo Szkoła Uwodzenia dziś na Polsacie :)
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  11 September 2013
Ostatnio edytowany: 1 Januar 1970
No tak, Leon nie mógł przeboleć CL to postanowił założyć tematy o Lidze Mistrzów i Lidze Europejskiej oraz dodać mnie na CL ;) Jakim to trzeba być hipokrytą ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Kombatant
Kombatant
  11 September 2013
Enkido
Enkido: [quote=Enkido]No tak, Leon nie mógł przeboleć CL to postanowił założyć tematy o Lidze Mistrzów i Lidze Europejskiej oraz dodać mnie na CL ;)

" Zacząłeś prowokować to zrobiłem to co stosowne "
Enkido
  11 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: " Zacząłeś prowokować to zrobiłem to co stosowne "

Ciekawe w którym momencie cię sprowokowałem w nowo założonych tematach. Robisz to z zemsty i to tylko pokazuje jak nisko upadłeś, żal mi cię
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Kombatant
Kombatant
  11 September 2013
Enkido
Enkido: Kombatant: " Zacząłeś prowokować to zrobiłem to co stosowne " Ciekawe w którym momencie cię sprowokowałem w nowo założonych tematach. Robisz to z zemsty i to tylko pokazuje jak nisko upadłeś, żal mi cię

Nie uznaje zemsty, ale jak ktos mi nie pozwala dyskutowac w temacie to czemu ja mam mu pozwalac, to dziala w dwie strony ziomuś.
Enkido
  11 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie uznaje zemsty, ale jak ktos mi nie pozwala dyskutowac w temacie to czemu ja mam mu pozwalac, to dziala w dwie strony ziomuś.

Tja? Napisałem w temacie o Mundialu, że jak tylko będę mógł to cię ściągnę z CL czyli za 6 dni, a ty zapewne dodałeś mnie na stałe ;)
Kombatant
Kombatant
  11 September 2013
Enkido
Enkido: Tja? Napisałem w temacie o Mundialu, że jak tylko będę mógł to cię ściągnę z CL czyli za 6 dni, a ty zapewne dodałeś mnie na stałe ;)

chcialem ci dac cos do zrozumienia, ze takim postepowanie tu nic nie osiagniesz.
Enkido
  11 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: chcialem ci dac cos do zrozumienia, ze takim postepowanie tu nic nie osiagniesz.

Do ciebie naprawdę nie dotarło dlaczego cię wczoraj wyłączyłem z dyskusji
Krzychu00
Krzychu00
  11 September 2013
Enkido sam zacząłeś tę wojenkę , takiej riposty Leona można było się spodziewać i ja go rozumiem d83ddc4d
Kombatant
Kombatant
  11 September 2013
Enkido
Enkido: Do ciebie naprawdę nie dotarło dlaczego cię wczoraj wyłączyłem z dyskusji

Nie ma czegos takiego jak wylaczanie z dyskusji przez czarną.
Kombatant
Kombatant
  11 September 2013
Krzychu00
Krzychu00: Enkido sam zacząłeś tę wojenkę

Zwlaszcza ze nie bylo powodu - to mnie zirytowalo :ziober2:
Enkido
  11 September 2013
Krzychu00
Krzychu00: Enkido sam zacząłeś tę wojenkę , takiej riposty Leona można było się spodziewać i ja go rozumiem

Spodziewałem się bardziej potępienia tego czynu ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma czegos takiego jak wylaczanie z dyskusji przez czarną.

Skoro moderatorzy nie potrafią dać ci bana no to cóż

Konto usunięte
Konto usunięte: Zwlaszcza ze nie bylo powodu - to mnie zirytowalo

Dla mnie poniższy tekst był wystarczający
Konto usunięte
Konto usunięte: Dopingujesz farbowane listy also sie sprzedales, jestes anty-polakiem.