Earth
Earth
  26 Mai 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Kombatant
Kombatant
  8 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszystkie nowe gry są robione już pod nią, ale dopiero sobie ją kupie za 2 lub 3 lata kiedy biblioteka gier będzie bogatsza i tańsza.

No wlasnie, ciekawe po jakiej cenie nówki beda chodzic na ps4 :wtf:

plus jak piszesz, malo jeszcze tytułów, ps3 teraz pełen rozkwit : P
Alucard
Alucard
  8 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No dobra , to tutaj na forum tez sie wyswietlaja, a nie sadze by na czacie byla wieksza aktywnosc na banery, tez pewnie adblock dziala az milo

Wielu przypadkach adblock daje wyświetlenie nawet przy ukryciu, aktywność na czatcie jest wielka. Duży ruch, plus pewnie jeszcze chodzi randomowość co przy godzinie może dawać nawet dużą ilość reklam. Fotka ma taki popyt że nawet dają reklamę w "o nas" miała by z podstrony fajny dochód.
Kombatant
Kombatant
  8 September 2013
Ale powiem Ci wkuwilem sie na fife 13

na "poczatkujacym" wygrywam sobie po 8:0 , 3:0 a przechodze poziom wyzej na "zawodowiec" i kuwa jak wygram raz na 5 meczy to sukces : P zbyt duzy przeskok nie mowiac o dziwnym poruszniu sie pilkarzy malej elastycznosci ich : P

tesknie za klimatem z fify08 : (
Earth
Earth
  8 September 2013
Ech.. :-D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  8 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: na "poczatkujacym" wygrywam sobie po 8:0 , 3:0 a przechodze poziom wyzej na "zawodowiec" i kuwa jak wygram raz na 5 meczy to sukces : P zbyt duzy przeskok nie mowiac o dziwnym poruszniu sie pilkarzy malej elastycznosci ich : P

Ja na klasie światowej po 5:0 cykam, ale przyznam że legendarny to już hardcore. Leo i Cr7 strzelają bramki z 50m.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  8 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wielu przypadkach adblock daje wyświetlenie nawet przy ukryciu, aktywność na czatcie jest wielka. Duży ruch, plus pewnie jeszcze chodzi randomowość co przy godzinie może dawać nawet dużą ilość reklam. Fotka ma taki popyt że nawet dają reklamę w "o nas" miała by z podstrony fajny dochód.

Ale i tak najlepsze czasy juz za tym portalem
sam pamietasz ile wejsc bylo na strone w 2006, 2007 , a wtedy chyba az tyle reklam nie bylo :woot:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja na klasie światowej po 5:0 cykam, ale przyznam że legendarny to już hardcore. Leo i Cr7 strzelają bramki z 50m.

Ja dopiero zaczynam w to pykac, ale irytuje mnie strasznie ze nie moge robic akcji jak w fifie 08 , plus co jest max zenujace ze jak bramkarz rywali czy jakis ich zawodnik kopnie na pale daleko to zawsze przejmuja ta pilke, zawsze ...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja dopiero zaczynam w to pykac, ale irytuje mnie strasznie ze nie moge robic akcji jak w fifie 08

Ale, że jakich np? Bo ja gram w każdą fifę od dawno i z roku na rok dla mnie jest coraz lepsza.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  8 September 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale, że jakich np? Bo ja gram w każdą fifę od dawno i z roku na rok dla mnie jest coraz lepsza.

W fifie 08 latwiej bylo wkrecic obronców w ziemie, plus skrzydlami sie latwiej atakowalo i dogrywalo do napastnika
plus sami zawodnicy na boisku jakos sie bardziej zywiolowo poruszali nie tak statycznie jak to widze w fifie13 : P jakby to powiedzial Gmoch "krycie na radar" : P

nie wiem , moze to wina ze dosc dlugo bo pare lat młucilem w fife08 i tam na world class po 7:0 wygrywalem : P nie bylo juz poziomu w ktorym bym nie wygrywal :P mozna powiedziec przeszdlem ja doszczetnie
a teraz ciezko mi sie przestawic : D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: W fifie 08 latwiej bylo wkrecic obronców w ziemie, plus skrzydlami sie latwiej atakowalo i dogrywalo do napastnika plus sami zawodnicy na boisku jakos sie bardziej zywiolowo poruszali nie tak statycznie jak to widze w fifie13 : P jakby to powiedzial Gmoch "krycie na radar" : P nie wiem , moze to wina ze dosc dlugo bo pare lat młucilem w fife08 i tam na world class po 7:0 wygrywalem : P nie bylo juz poziomu w ktorym bym nie wygrywal :P mozna powiedziec przeszdlem ja doszczetnie a teraz ciezko mi sie przestawic : D

No teraz więcej taktycznie i realistycznie się dzieje. Mi tam F08 kojarzyła się właśnie z akcją skrzydłem, naciskam guzik zawsze celna wrzuta potem strzal i przeważnie każda głowa wygrana lub przewrotka i okienko. Musi być trudniej, używaj przycisku z wyjściem na pozycję (tego kiedyś nie było), do tego dośrodkowanie musi być dobrze skierowane i oczywiście zagrane z odpowiednią siłą.
Kombatant
Kombatant
  8 September 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: używaj przycisku z wyjściem na pozycję (tego kiedyś nie było)

Mowisz o wersji na konsole?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Mowisz o wersji na konsole?

Wszędzie czy to PC/konsola, przycisk finezyjny strzał w momencie dośrodkowania służy jako 'wyjście na pozycję'.
Kombatant
Kombatant
  8 September 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wszędzie czy to PC/konsola, przycisk finezyjny strzał w momencie dośrodkowania służy jako 'wyjście na pozycję'

Dobra musze ogarnac ten temat bo mnie zwolnia z posady coacha Milanu, malo co nie spadlem z SerieA :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra musze ogarnac ten temat bo mnie zwolnia z posady coacha Milanu, malo co nie spadlem z SerieA

Haha, no podstawa to ogarnąć sterowanie. I od klasy światowej przydadzą się już triki bo samymi strzałkami/analogiem nic się nie zdziała :D
praksyda
praksyda
  8 September 2013
Earth
Earth: Nigdy pewnie. Podejrzewam, że wkrótce w ogóle zamkną forum jeśli te idiotyczne reklamy nie przyniosą skutku. :>

:tak:
Kombatant
Kombatant
  8 September 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: I od klasy światowej przydadzą się już triki bo samymi strzałkami/analogiem nic się nie zdziała :D

Narazie sprzedalem Robinho . Boatenga plus jeszcze paru nierobow, lacznie za 40 baniek a sprowadzilam Dzagojewa, Babela, Insignie, Ljajca, Van Ginkiela, Dante, Insua :ziober2:

wielu po taniosci bo zmiescilem sie w 40bankach,kontrakty sie konczyly, dobry deal co?