Earth
Earth
  26 Mai 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  3 September 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nikt nie broni Ci wstąpić w kamasze, ubrać czapkę strażaka czy straży miejskiej. Zostają tez koledzy niebiescy czy pan profesor od plastyki :D Każdy jest kowalem swego losu

Ale czy ja narzekam? Napisałeś, że nie zauważyłeś różnicy to Ci napisałem dlaczego.

LeonGrande
LeonGrande: Bez trollingu - pis rzadzil bardzo krotko, mozna byloby ocenic ich rzady po tylu latach jakie mialo peło.

I cieszmy się, że tak krótko, bo jeszcze ze 2 lata i mielibyśmy bankructwo państwa
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  3 September 2013
Earth
Earth: 5 z polityki społecznej here.

Czego wy sie na tych zajeciach uczycie?
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  3 September 2013
Enkido
Enkido: Ale czy ja narzekam? Napisałeś, że nie zauważyłeś różnicy to Ci napisałem dlaczego.

Nie narzekasz, ale od razu dałem wpis dla kogoś kto by na przyszłość płakał :)
--
to co Kowalskiemu zabrali, że kryzys?
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
LeonGrande
  3 September 2013
Enkido
Enkido: bo jeszcze ze 2 lata i mielibyśmy bankructwo państwa

A obecnie nie mamy?

tego sie glosno nie mowi, ale Rostowski trzesie portkami ze nie beda miec z Tuskiem za co haratac w gale
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  3 September 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: to co Kowalskiemu zabrali, że kryzys?

Brak wzrostu gospodarki, najniższe pensje bez zmian, umowy śmieciowe na porządku dziennym

LeonGrande
LeonGrande: A obecnie nie mamy? tego sie glosno nie mowi, ale Rostowski trzesie portkami ze nie beda miec z Tuskiem za co haratac w gale

Bzdury. Spójrz na Grecję - tam zbankrutowali. W Bułgarii też nie mają wesoło.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 September 2013
Enkido
Enkido: Brak wzrostu gospodarki, najniższe pensje bez zmian, umowy śmieciowe na porządku dziennym

Każdy kij ma dwa końce, mamy tańsze mieszkania/paliwo/ubrania :D

Wiem głupie :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 September 2013
ostatnio policja nadużywa swoich uprawnień :

http://kibice.net/news/4208_Dramat_kibicow_Hutnika_Warszawa.html
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  3 September 2013
Widzę, że tu dyskusja o mojej ulubionej dyscyplinie sportowej. :)

Przy tym sporcie nerwówka na dużym poziomie gwarantowana. Kilka drużyn (partii) udających, że kopie się po kostkach, zasady stare ustalone nie przez widzów (wyborców) a przez prezesów z cygarami (służby specjalne). Możemy tylko zmieniać kanały (emigrować) a i tak nie mamy pewności, że bukmacherzy (banki) nie ustawiają meczy.
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  3 September 2013
LeonGrande
LeonGrande: Polecam wam ogladanie na jutubie Mariusza Max Kolonko - mówie jak jest

Dobrze mówi, ale czasami pewnych rzeczy nie dopowiada i niektórzy blogerzy uważają go za dobrze opłacaną kontrolowaną opozycję medialną. Ja jednak tak daleko nie idę z takimi "teoriami spiskowymi". Chociaż ten wystrój studia ma sugerować, "biedę" i "amatorszczyznę"

Lubię materiały tego człowieka, a przedstawiona wizyta Prezydenta na Ukrainie była świetnie. Działanie służb specjalnych, BOR żenujące, albo celowe.

Earth
Earth: 5 z polityki społecznej here.

Pewnie wykładowcą był(jest) jakiś dziadek :-)
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
Earth
Earth
  4 September 2013
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Pewnie wykładowcą był(jest) jakiś dziadek :-)

54 rocznik. Ale to nie jest typ który masz na myśli jak mniemam. To co mam z polityki społecznej nijak się ma do moich poglądów. Był to tylko "żartobliwy" dowód mojej słuszności, bo polityka społeczna to co innego niż to jaką partię wolę i co o niej uważam, bo ona zajmuje się działalnością lokalną, na poziomie pomocy społecznej, infrastruktury itp.

___
No i pierwszy dzień z dwoma dwójkami w metryce :(
Krzychu00
Krzychu00
  4 September 2013
nowe odcinki Usterki na TTV 261d

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 September 2013
Krzychu00
Krzychu00: nowe odcinki Usterki na TTV

Kiedyś to oglądałem i do dziś jak ktoś mi coś naprawia o ile nie dam rady podejrzewam go że wali w uja i ździera ze mnie 100% więcej kasy.
Dla nie oglądających basketu, na TVP 2 za 45min Kogel - mogel :D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  4 September 2013
no to wczoraj był początek nowego sezonu Wojewódzkiego
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
LeonGrande
  4 September 2013

25 kg zywej masy
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 September 2013
RexMundi
RexMundi: no to wczoraj był początek nowego sezonu Wojewódzkiego

Oglądałem Jarka Lecha Wałęsę, jakiś nerwowy ostatnio i w sumie dobrze wyglądał po tym wypadku.

--
Fajna czołówka u Kuby, przypomniało mi się naparzanie na pegazusie w Mario Bros :D