Earth
Earth
  26 Mai 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Earth
Earth
  7 September 2013
Entuzjastę minusowania uprzedzam, że za to może polecieć automatyczny ban. ;-)
Kombatant
Kombatant
  7 September 2013
Pati grozny modernizatorze , kiedy avatary wroca?
Earth
Earth
  7 September 2013
Nigdy pewnie. Podejrzewam, że wkrótce w ogóle zamkną forum jeśli te idiotyczne reklamy nie przyniosą skutku. :>
Kombatant
Kombatant
  7 September 2013
Earth
Earth: że wkrótce w ogóle zamkną forum jeśli te idiotyczne reklamy nie przyniosą skutku. :>

Jak to? sa takie zamiary ? :ziober2:
Earth
Earth
  7 September 2013
[quote=Kombatant]Jak to? sa takie zamiary ?
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 September 2013
74 lata temu miała miejsce bitwa pod Wizną, nazywana Polskimi Termopilami. 720 polskich żołnierzy w dniach 7-10 września 1939 r. walczyło przeciwko 42 tys. żołnierzy Wermachtu. 4 lata temu szwedzka grupa Sabaton postanowiła upamiętnić bohaterstwo Polaków nagrywając kawałek "40:1".

http://www.youtube.com/watch?v=ivgCD31iKyg

Lider grupy, Joakim Brodén, powiedział: Polski fan przesłał nam kiedyś informację o bitwie pod Wizną. Kiedy przeczytaliśmy o czynach kapitana Władysława Raginisa i jego przyjaciół, była to dla nas tak nieprawdopodobna historia, że sądziliśmy najpierw, iż nie może być prawdziwa. Taka niesamowita odwaga, by 720 żołnierzy stawiało opór 42 tys. Niemców! Uznaliśmy natychmiast, że to najbardziej interesująca bitwa historii, i oczywiście napisaliśmy o tym piosenkę „40:1”.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Alucard
Alucard
  8 September 2013
Earth
Earth: Entuzjastę minusowania uprzedzam, że za to może polecieć automatyczny ban. ;-)

GROZISZ MI?!
Earth
Earth
  8 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: GROZISZ MI?!

Skądże kochanie. :*

:-D
Kombatant
Kombatant
  8 September 2013
Ostatnio edytowany: 1 Januar 1970
Earth
Earth: bo czat i inne rzeczy przynoszą więcej dochodów

Jak czat przynosi dochody?
: O

edit: wejscie na niego jest platne? :rotfl:
bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze gimbo czatownicy tam klikaja w reklamy czy kupuja produkty z reklam
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  8 September 2013
Kto by się spodziewałem, dziś ostatnie plażowanie zaliczyłem jeszcze, dużo wiary w Łebie, nagrałem się w plażówkę i później 90min na orliku w nogę. Padam ze zmęczenia, trzeba browara odpalić :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Alucard
Alucard
  8 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak czat przynosi dochody?

Zobacz co mi Patrycja kupiła wczoraj za wypłatę z fotki peel.

Kombatant
Kombatant
  8 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Zobacz co mi Patrycja kupiła wczoraj za wypłatę z fotki peel.

Grubo : D

ps4 :ziober2: ale ten pad wyglada troche ujowo :ziober2: sama konsola brzydsza od ps3 : P ale mozliwosci ogromne
Alucard
Alucard
  8 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze gimbo czatownicy tam klikaja w reklamy czy kupuja produkty z reklam

Samo wyświetlenie masz hajs, kliknięcie to x2 a czasami x5 a kupno to już jakiś %
Kombatant
Kombatant
  8 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Samo wyświetlenie masz hajs, kliknięcie to x2 a czasami x5 a kupno to już jakiś %

No dobra , to tutaj na forum tez sie wyswietlaja, a nie sadze by na czacie byla wieksza aktywnosc na banery, tez pewnie adblock dziala az milo
Alucard
Alucard
  8 September 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Grubo : D ps4 ale ten pad wyglada troche ujowo sama konsola brzydsza od ps3 : P ale mozliwosci ogromne

Żartuje ale już wyciekła konsola :P
Wszystkie nowe gry są robione już pod nią, ale dopiero sobie ją kupie za 2 lub 3 lata kiedy biblioteka gier będzie bogatsza i tańsza.