Temat stworzony dla fanów tenisa odnośnie komentarzy najważniejszego turnieju tenisowego :) Na specjalne życzenie Korasa
Wasi faworyci ?
Co mogą pokazać reprezentanci Polski ?
Konto usunięte: Mloda Radwanska w pierwszej rundzie Wimbledonu pokonala Slowenke Peskiric 6:3,6:3
Nikt tematu o Wimbledonie nie zalozyl
krzychu7818
28 czerwca 2009
Konto usunięte: żeby Wozniacki wygrała, bo ona ma naprawdę polskie korzenie
to Polka z krwi i kości , a że tak sie potoczyło iż reprezentuje barwy Danii to inna historia
Freddie2007
28 czerwca 2009
Konto usunięte: To lepiej już by było, żeby Wozniacki wygrała, bo ona ma naprawdę polskie korzenie i w ich meczu będę oczywiście za Dunką:)
Ona jest normalnie Polką, jej trener czyli jej ojciec na korcie krzyczy do niej po polsku, a Karolina przeklina też po polsku:)
OlsenDarek
28 czerwca 2009
Konto usunięte: to Polka z krwi i kości , a że tak sie potoczyło iż reprezentuje barwy Danii to inna historia
Konto usunięte: Ona jest normalnie Polką, jej trener czyli jej ojciec na korcie krzyczy do niej po polsku, a Karolina przeklina też po polsku:)
No tak we krwi jest Polką, ale ma polskie obywatelstwo?
Freddie2007
28 czerwca 2009
Konto usunięte: No tak we krwi jest Polką, ale ma polskie obywatelstwo?
Chyba nie..
krzychu7818
28 czerwca 2009
Konto usunięte: No tak we krwi jest Polką, ale ma polskie obywatelstwo?
po rodzicach chyba tak
OlsenDarek
28 czerwca 2009
Konto usunięte: Chyba nie..
No właśnie, więc mogę napisać, że ma tylko polskie korzenie, bo oficjalnie Polką nie jest.
Konto usunięte: po rodzicach chyba tak
Ja czytałem, że ma tylko duńskie.
krzychu7818
28 czerwca 2009
Konto usunięte: Ja czytałem, że ma tylko duńskie.
być może , bo urodziła się w sumie w Danii ale skoro rodzice Polacy to powinna po rodzicach polskie obywatelstwo mieć , nie znam sie na tych przepisach prawnych
Freddie2007
28 czerwca 2009
Konto usunięte: być może , bo urodziła się w sumie w Danii ale skoro rodzice Polacy to powinna po rodzicach polskie obywatelstwo mieć , nie znam sie na tych przepisach prawnych
No chyba że rodzice uzyskali także duńskie obywatelstwo więc jak dziecko się urodziło to mieli do wyboru...
OlsenDarek
28 czerwca 2009
Konto usunięte: być może , bo urodziła się w sumie w Danii ale skoro rodzice Polacy to powinna po rodzicach polskie obywatelstwo mieć , nie znam sie na tych przepisach prawnych
Jeśli urodziłaby się w Polsce to automatycznie miałaby polskie obywatelstwo, ale urodziła się w Danii, więc z prawnego punktu widzenia jest tylko Dunką. Oczywiście jakby chciała to mogła by wystąpić i dostać polskie obywatelstwo, ale widocznie nie ma takiej potrzeby.
krzychu7818
28 czerwca 2009
Konto usunięte: No chyba że rodzice uzyskali także duńskie obywatelstwo więc jak dziecko się urodziło to mieli do wyboru...
no pewno tak było , tak czy siak szkoda że nie gra dla Polski
OlsenDarek
28 czerwca 2009
Jeszcze tak na marginesie to śliczna ona jest. Widać, że ma polską krew w żyłach.
mlodykulkaxd
28 czerwca 2009
Konto usunięte: tak czy siak szkoda że nie gra dla Polski
No niestety... w Polsce obfitości nie ma... Radwańskie nierówna, o Domachowskiej nie wspominam... u panów niestety nie jest lepiej ;/
19MiSka08
28 czerwca 2009
Konto usunięte: Chyba na konsoli przy chipsach i coca-coli
Konto usunięte: Dobre stary:D
Damian tak czasem lubi błyszczeć hehe
Konto usunięte: o Domachowskiej nie wspominam
Nie warto...
Konto usunięte: Jeszcze tak na marginesie to śliczna ona jest. Widać, że ma polską krew w żyłach.
Polki są najładniejsze w końcu nie?
krzychu7818
29 czerwca 2009
Agnieszka w 1/4 finału ale z taką grą to raczej bez szans w meczu z Venus
Freddie2007
29 czerwca 2009
Konto usunięte: Agnieszka w 1/4 finału ale z taką grą to raczej bez szans w meczu z Venus
No niestety, ale dobrze że jest w 1/4 zyska przynajmniej troszkę punktów w rankingu WTA:)
A Ty się powinieneś cieszyć bo Elena idzie jak burza
Brawo Tommy Haas Niestety Soderling polegnie z myszorem