lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 784 z 822
Konto usunięte: a, pod kocem, ja przy oknie cały dzień siedziałem i nie mogłem zdecydować czy mi się beknąć chce czy rzygnąć
Zapamiętam. Zakaz wstępu pod koc !
.Nikt sie nie doczepił przecież.
Więc może w koncu ktoś mi udzieli odpowiedzi, siedzicie tutaj dla szaty graficznej forum, czy dla ludzi ?
Przecież ładnie wyglądasz w golfie
.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

dajcie dwie opcje wyglądu fotki i będzie spokój :)
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

LeonGrande: Zasadniczo wyglad i ten nowy start ma calkiem fajny taki inowacyjny, bardziej mnie zastanawia czy moja starsza drukarka na nim ruszy
A to już kwestia tego, czy producent Twojej drukarki już zrobił stery pod nowy system, bo w tej chwili z tym jest największy problem
. Sporo urządzeń nie działa, bo jeszcze nie ma sterów, nie wiem tez jak jest z service packiem, czy już jest czy nie, jak testowałem "ósemkę" jakiś czas temu to jeszcze nie było. Ludzie mówią, że jest "szybszy", może i tak, ale przecież można w zwykłym xp'eku, czy 7, powyłączać część zbędnych funkcji przy starcie systemu i mieć praktycznie to samo. Ja teraz siedzę na MX8, wszystko idzie jak brzytwa, nic się nie tnie, bardzo szybki start, jakieś nowe czcionki i pierdoły, generalnie nie zmienię dopóki nie zmuszą mnie do tego nowoczesne programy :).Ahahahahahah, to taki wyjątek był, przesadziłem z mieszaniem ;D.