WueRZet
WueRZet
  11 июля 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  21 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a, pod kocem, ja przy oknie cały dzień siedziałem i nie mogłem zdecydować czy mi się beknąć chce czy rzygnąć

Zapamiętam. Zakaz wstępu pod koc !:rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: odczepcie się od Nutiego jest czasem wkuwiajacy to fakt ale to dobry gość jest

Nikt sie nie doczepił przecież.

Więc może w koncu ktoś mi udzieli odpowiedzi, siedzicie tutaj dla szaty graficznej forum, czy dla ludzi ?

LeonGrande
LeonGrande: Mnie zadowola jak wprowadza opcje "dodaj avatar na forum"

Przecież ładnie wyglądasz w golfie :rotfl:.
:ziober2:
malyzwierzaczek
malyzwierzaczek
  21 января 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tak jestem nabijaczem i dlatego odchodzę.

:crylol:

Nie kombinuj bo Cię głowa rozboli :and:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  21 января 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Więc może w koncu ktoś mi udzieli odpowiedzi, siedzicie tutaj dla szaty graficznej forum, czy dla ludzi ?

Dla ludzi i szaty, jedno mi nie pasuje dlatego odejdę z ludźmi :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  21 января 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Przecież ładnie wyglądasz w golfie .

No mega zajebiscie, jeszcze brakuje wąsika jakiegos :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie kombinuj bo Cię głowa rozboli

261d aport !
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  21 января 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Przecież ładnie wyglądasz w golfie .
:rotfl:

LeonGrande
Mogę się z Tobą zamienić. Ty mi dasz golf, a ja Tobie rajstopy i sukienkę :rotfl:
malyzwierzaczek
malyzwierzaczek
  21 января 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: aport !

Nie skomentuje.
kzyhu
kzyhu
  21 января 2013
RexMundi
RexMundi: lepsze kilka postów dziennie niż setka z pierdołami

że niby kto pisze pierdoły ? np gdyby nie ja i Nuti to temat o IO leżałby i to były praktycznie same posty na temat
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  21 января 2013
dajcie dwie opcje wyglądu fotki i będzie spokój :)
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
LeonGrande
LeonGrande
  21 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: LeonGrande Mogę się z Tobą zamienić. Ty mi dasz golf, a ja Tobie rajstopy i sukienkę

Po 1 Rafał, po 2 wiesz, jednak pozostane w tym golfie, bo daleko mi do Anny Grodzkiej :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie skomentuje.

Proszę walić śmiało, więcej okazji możesz nie mieć.

--
Co te Rex pisze, jakie pierdoły ?! Mało tu trolli, porządne forum raczej z wieloma dyskusjami a teraz to będą pustki i będzesz sobie pisał z Grinchem :D
kzyhu
kzyhu
  21 января 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Więc może w koncu ktoś mi udzieli odpowiedzi, siedzicie tutaj dla szaty graficznej forum, czy dla ludzi ?

dla ludzi ale nie na takim spieprzonym forum
Sztajmex
Sztajmex
  21 января 2013
LeonGrande
LeonGrande: Zasadniczo wyglad i ten nowy start ma calkiem fajny taki inowacyjny, bardziej mnie zastanawia czy moja starsza drukarka na nim ruszy

A to już kwestia tego, czy producent Twojej drukarki już zrobił stery pod nowy system, bo w tej chwili z tym jest największy problem :ziober2:. Sporo urządzeń nie działa, bo jeszcze nie ma sterów, nie wiem tez jak jest z service packiem, czy już jest czy nie, jak testowałem "ósemkę" jakiś czas temu to jeszcze nie było. Ludzie mówią, że jest "szybszy", może i tak, ale przecież można w zwykłym xp'eku, czy 7, powyłączać część zbędnych funkcji przy starcie systemu i mieć praktycznie to samo. Ja teraz siedzę na MX8, wszystko idzie jak brzytwa, nic się nie tnie, bardzo szybki start, jakieś nowe czcionki i pierdoły, generalnie nie zmienię dopóki nie zmuszą mnie do tego nowoczesne programy :).
MaqdaIena
MaqdaIena: Zapamiętam. Zakaz wstępu pod koc !.

Ahahahahahah, to taki wyjątek był, przesadziłem z mieszaniem ;D.
kzyhu
kzyhu
  21 января 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mało tu trolli, porządne forum raczej z wieloma dyskusjami a teraz to będą pustki i będzesz sobie pisał z Grinchem :D

d83ddc4d
LeonGrande
LeonGrande
  21 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: A to już kwestia tego, czy producent Twojej drukarki już zrobił stery pod nowy system

Zrobił pod windows 7, gdzies tam pisali ze niby na 8ce dzialaja stery z 7ki, ale wole sie upewnic :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja teraz siedzę na MX8

A co to jest ? :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.