WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Sztajmex
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  21 stycznia 2013
Psyche30
Psyche30: ytowanie doprowadza mnie do szału . Nie wiem jakie to będzie bo pytał tylko czy chce słodkie, półsłodkie, białe czy czerwone, mam nadzieję że da się wy

No u mnie cytowaniem również jest mały problem, bo jeżeli zaznaczę wers od początku do konca, to 'cytuj' sie nie pojawia wcale, dlatego ucinam Wasze wypowiedzi :).

A to w sumie najważniejsze mu powiedziałaś ;D. My kupowaliśmy różne wina, nawet kurdę jakieś gazowane było, smakowało jak wytrawny szampna, paskudne ale kopa dawało :rotfl:.
A i pod jakimś kościołem pilismy wino z kartonika, potem na dworcu widzielismy, że żule mediolanskie pili takie samo, więc jabola włoskiego mam zaliczonego :rotfl:.
:ziober2:
Sztajmex
Sztajmex
  21 stycznia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: No u mnie cytowaniem również jest mały problem, bo jeżeli zaznaczę wers od początku do konca, to 'cytuj' sie nie pojawia wcale, dlatego ucinam Wasze wypowiedzi :).

Zaznaczaj od lewej do prawej :).
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  21 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Zaznaczaj od lewej do prawej :).

to tez debilnie ktos pomyslal, tak jakby nie moglo to dzialac z obu stron.
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: aznaczaj od lewej do prawej

A kombinowałam Bejb na różne sposoby, nie działa jak powinno ;).
Ale nie krzyczę o tym zbyt głosno, bo mam dziwne podłoże pod myszka, wiec może nie chce załapać czy cos :mrgreen:.
Sztajmex
Sztajmex
  21 stycznia 2013
LeonGrande
LeonGrande: to tez debilnie ktos pomyslal, tak jakby nie moglo to dzialac z obu stron.

Też tak uważam, szczególnie że ten problem zgłaszano na odpowiednim dziale, niestety bez odzewu.
MaqdaIena
MaqdaIena: A kombinowałam Bejb na różne sposoby, nie działa jak powinno ;). Ale nie krzyczę o tym zbyt głosno, bo mam dziwne podłoże pod myszka, wiec może nie chce załapać czy cos .

To podejrzewam, że po prostu Twój laptop/pc potrzebuje upgrade'a myszy, lub rąsie się tak trzęsą, że ciężko precyzyjnie i spokoooojnie zaznaczyć :ziober2:.
LeonGrande
LeonGrande
  21 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Też tak uważam, szczególnie że ten problem zgłaszano na odpowiednim dziale, niestety bez odzewu.

Plus teraz bez avatarów ciezko sie polapac kto jest kto, zeby chociaz login byl tam gdzie zawsze .... FT inowacje 2013.
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: To podejrzewam, że po prostu Twój laptop/pc potrzebuje upgrade'a myszy, lub rąsie się tak trzęsą, że ciężko precyzyjnie i spokoooojnie zaznaczyć

Też tak sądzę, że z myszą coś nie halo, lubi ostatnio odwalać różne akcje:ziober2:.
Rąsie się nie trzęsą, już nie :rotfl:.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 stycznia 2013
LeonGrande
LeonGrande: Plus teraz bez avatarów ciezko sie polapac kto jest kto, zeby chociaz login byl tam gdzie zawsze .... FT inowacje 2013.

ciesz się ze dali loginy
na na początku nie było :D
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
LeonGrande
  21 stycznia 2013
RexMundi
RexMundi: ciesz się ze dali loginy na na początku nie było :D

Same mózgi tam pracuja widze.
kzyhu
kzyhu
  21 stycznia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale nie sądzę by to było to samo co tutaj.

wówczas było i nawet lepiej :) no ale pojawiła sie opcje moderatora więc wróciliśmy

tak czy siak ograniczam pisanie na tym kompletnie spieprzonym forum , kupy dupy sie ono nie trzyma
Sztajmex
Sztajmex
  21 stycznia 2013
LeonGrande
LeonGrande: Plus teraz bez avatarów ciezko sie polapac kto jest kto, zeby chociaz login byl tam gdzie zawsze .... FT inowacje 2013.

Wszystko stało się bardzo nieczytelne, jeśli chodzi o forum, pomyśl co by było, gdyby tak to wyglądało w 2007-2008 :rotfl:. Popsuli jedyną rzecz, która tu zaczęła normalnie działać, czyli forum. Nie widziałem już "łączenia z bazą danych" itd. no ale trzeba się rozwijać :ziober2:.
MaqdaIena
MaqdaIena: Też tak sądzę, że z myszą coś nie halo, lubi ostatnio odwalać różne akcje. Rąsie się nie trzęsą, już nie .

A no tak, już po 12.00 zapomniałem że już piłaś :mrgreen:.
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: więc wróciliśmy

:mrgreen:.

Konto usunięte
Konto usunięte: ak czy siak ograniczam pisanie na tym kompletnie spieprzonym forum , kupy dupy sie ono nie trzym

Bez sensu, piszcie tyle samo, to szybciej przywykniecie ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: A no tak, już po 12.00 zapomniałem że już piła

Nje ! Wczoraj dochodziłam do siebie pół dnia, dzisiaj jestem jak nówka już :ziober2:.
LeonGrande
LeonGrande
  21 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszystko stało się bardzo nieczytelne, jeśli chodzi o forum, pomyśl co by było, gdyby tak to wyglądało w 2007-2008

200 postów na minute, bylby totalny sajgon, nie do połapania sie.
Ale moze ktos zrobi jakis dodatek do firefoxa ze starą nakladka forum :woot:
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 stycznia 2013
Odpisywałam na Filmie na kilka postów, chyba z pół godziny to trwało :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.