lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 782 z 822
Po prostu to tutaj zostawię:
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/01/f883be69d69f963f7ae08908a082d956_original.jpg?1358756440
.
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/01/f883be69d69f963f7ae08908a082d956_original.jpg?1358756440
.Psyche30: ytowanie doprowadza mnie do szału .
Nie wiem jakie to będzie bo pytał tylko czy chce słodkie, półsłodkie, białe czy czerwone, mam nadzieję że da się wy
No u mnie cytowaniem również jest mały problem, bo jeżeli zaznaczę wers od początku do konca, to 'cytuj' sie nie pojawia wcale, dlatego ucinam Wasze wypowiedzi :).
A to w sumie najważniejsze mu powiedziałaś ;D. My kupowaliśmy różne wina, nawet kurdę jakieś gazowane było, smakowało jak wytrawny szampna, paskudne ale kopa dawało
.A i pod jakimś kościołem pilismy wino z kartonika, potem na dworcu widzielismy, że żule mediolanskie pili takie samo, więc jabola włoskiego mam zaliczonego
.
Też tak uważam, szczególnie że ten problem zgłaszano na odpowiednim dziale, niestety bez odzewu.
MaqdaIena: A kombinowałam Bejb na różne sposoby, nie działa jak powinno ;).
Ale nie krzyczę o tym zbyt głosno, bo mam dziwne podłoże pod myszka, wiec może nie chce załapać czy cos .
To podejrzewam, że po prostu Twój laptop/pc potrzebuje upgrade'a myszy, lub rąsie się tak trzęsą, że ciężko precyzyjnie i spokoooojnie zaznaczyć
.LeonGrande: Plus teraz bez avatarów ciezko sie polapac kto jest kto, zeby chociaz login byl tam gdzie zawsze .... FT inowacje 2013.
Wszystko stało się bardzo nieczytelne, jeśli chodzi o forum, pomyśl co by było, gdyby tak to wyglądało w 2007-2008
. Popsuli jedyną rzecz, która tu zaczęła normalnie działać, czyli forum. Nie widziałem już "łączenia z bazą danych" itd. no ale trzeba się rozwijać
.MaqdaIena: Też tak sądzę, że z myszą coś nie halo, lubi ostatnio odwalać różne akcje.
Rąsie się nie trzęsą, już nie .
A no tak, już po 12.00 zapomniałem że już piłaś
.
.Konto usunięte: ak czy siak ograniczam pisanie na tym kompletnie spieprzonym forum , kupy dupy sie ono nie trzym
Bez sensu, piszcie tyle samo, to szybciej przywykniecie ;D.
Nje ! Wczoraj dochodziłam do siebie pół dnia, dzisiaj jestem jak nówka już
.