lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 781 z 822
Ja spadam na miasto. Jak wrócę ma być po staremu.
Czołem.
Czołem.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oł, prywatny fotograf

MaqdaIena: Psyche30: ydają się mniejsze bo wszystko jest mniejsze bo kuzwa av jest mniejsI się rozlały po klacie .
Tobie się chyba cos rozlało , oby nie procentowego bo szkoda

A odnośnie alkoholi, kumpel ma mi przywieżć teraz z włoch wino 5 l wiesz za ile? 30 zł ;D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Nicz.
Ale nie sądzę by to było to samo co tutaj.
Ja doskonale rozumiem, że stare forum było dobre, naprawdę, innego takiego nie było chyba nigdzie w internetach, rozumiem również że nowe sie nie podoba, też czuję się dość dziwnie pisząc, no ale przesadyzmu nie lubię ;D.
Psyche30: obie się chyba cos rozlało , oby nie procentowego bo szkoda
A odnośnie alkoholi, kumpel ma mi przywieżć teraz z włoch wino 5 l wiesz za ile? 30 z
Odpukać, bo faktycznie szkoda ;D.
A jakie ? ;D Jak byłam w Mediolanie to żadne wino mi nie smakowało, może wybieralismy jakieś średnie, ale ogólnie ble ;D.
LeonGrande: Pamietam jak kiedys na hyde byl jakis tam typ co zalozyl nowe forum mialo byc konkurencja, padlo szybko, w sensie nic sie tam nie
Również to pamiętam, nawet chyba tam weszłam, ludzie trochę pisali, po czym i tak wrócili na stary Hajd ;D.
Dzięki za zaproszenie

.
cholera no, przecież połapać się nie mogę
Dexter znikł :(
Dexter znikł :(
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
gdzie opcja "najnowsze do góry"?
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."