lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 786 z 822
LeonGrande: Zrobił pod windows 7, gdzies tam pisali ze niby na 8ce dzialaja stery z 7ki, ale wole sie upewnic
Nie wydaje mnie się :D, ale sprawdź, w 8 sporo pomieszali, jak starsza drukarka to będzie problem
.Modyfikacja XPka, okrojone rzeczy zbędne, szybsze działanie, na starym kompie to była konieczność, żeby normalnie chodził, teraz mam w miarę normalny komp, ale MXy zostały, jak chcesz to ściągnij jakąś wersję sygnowaną przez MalcolmX, mi np. do grafiki pasuje ten system, bo wyłączam maksymalnie co zbędne, on sam w sobie jest okrojony i operacje obciążające mocno kompa po prostu idą sprawniej (vide, robienie mapy 100mb - jpg.)
Gutek bo tam musisz wejść w panel administracyjny , ściągne Ci tam tego admina bo nie umiesz sie poruszać 

haha wy już buszujecie po nowym forumie 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

adres jak na PW ? wszystko dobrze przeszło Kzyhu ?

Zaproszeine do bruderszafta

W koncu po tylu latach poznałem Twoje imie

Milo poznac!
Fotka tabletowa, niestety, zabili to co tu dzialalo najlepiej i bylo najcztelniejsze.
Uciekam milego dnia :)
Konto usunięte: jak chcesz to ściągnij jakąś wersję sygnowaną przez MalcolmX, mi np. do grafiki pasuje ten system, bo wyłączam maksymalnie co zbędne, on sam w sobie jest okrojony i operacje obciążające mocno kompa po prostu idą sprawniej (vide, robienie mapy 100mb - jpg.)
Ja po prostu planuje zakup kompa, juz mialem kupowac, ale gosc mi odradzil twierdzac ze sporo przeplace, zebym sie wstrzymal i beda mieli przeceny

najwyzej wezme z 7ka:P
Ide, siema

Oki idę się rejestrować.
--
Za chwilę nie będzie tutaj numeracji stron tylko będzie poprzednia strona
--
Za chwilę nie będzie tutaj numeracji stron tylko będzie poprzednia strona

LeonGrande: Ja po prostu planuje zakup kompa, juz mialem kupowac, ale gosc mi odradzil twierdzac ze sporo przeplace, zebym sie wstrzymal i beda mieli przeceny
najwyzej wezme z 7ka:P
Ide, siema
Kompa najlepiej kupować, jak akurat wypadną z tira i pan Mietek znajdzie i potem sprzedaje za pół ceny
. 7'ka to dość nowy system więc bym się nawet nie zastanawiał z tą 8'ką :).Trzymaj się
.