WueRZet
WueRZet
  11 Iulie 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Gutek909
Gutek909
  21 Ianuarie 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Chodziło mi o nasze nowe

toć o tym mówię :D
weź się zarejestruj i załóż temat to się zobaczy :D
Konto usunięte
Konto usunięte: a kto to jest Grinch?
Rex
Sztajmex
Sztajmex
  21 Ianuarie 2013
LeonGrande
LeonGrande: Zrobił pod windows 7, gdzies tam pisali ze niby na 8ce dzialaja stery z 7ki, ale wole sie upewnic

Nie wydaje mnie się :D, ale sprawdź, w 8 sporo pomieszali, jak starsza drukarka to będzie problem :ziober2:.
LeonGrande
LeonGrande: A co to jest ?

Modyfikacja XPka, okrojone rzeczy zbędne, szybsze działanie, na starym kompie to była konieczność, żeby normalnie chodził, teraz mam w miarę normalny komp, ale MXy zostały, jak chcesz to ściągnij jakąś wersję sygnowaną przez MalcolmX, mi np. do grafiki pasuje ten system, bo wyłączam maksymalnie co zbędne, on sam w sobie jest okrojony i operacje obciążające mocno kompa po prostu idą sprawniej (vide, robienie mapy 100mb - jpg.)
kzyhu
kzyhu
  21 Ianuarie 2013
Gutek bo tam musisz wejść w panel administracyjny , ściągne Ci tam tego admina bo nie umiesz sie poruszać :rotfl:
Sztajmex
Sztajmex
  21 Ianuarie 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Za późno już kurdę . Uciekam :*.

Dobra dobra :rotfl:. Baj :*
Gutek909
Gutek909
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Gutek bo tam musisz wejść w panel administracyjny , ściągne Ci tam tego admina bo nie umiesz sie poruszać

już tam wszedłem właśnie, nic nie ściągaj, mam to mieć w razie potrzeby :D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  21 Ianuarie 2013
haha wy już buszujecie po nowym forumie :rotfl:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 Ianuarie 2013
adres jak na PW ? wszystko dobrze przeszło Kzyhu ?
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: To rozkaz, czy zaproszenie do mniej formalnego zwracania się tutaj do siebie? :-D

Zaproszeine do bruderszafta :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: Miło. Monika, dla znajomych Nika :D

W koncu po tylu latach poznałem Twoje imie :rotfl:
Milo poznac!

Konto usunięte
Konto usunięte: Co tu się wyrabia. Przychodzę i widzę, że stare przepadło na jament :D

Fotka tabletowa, niestety, zabili to co tu dzialalo najlepiej i bylo najcztelniejsze.

Uciekam milego dnia :)

Konto usunięte
Konto usunięte: jak chcesz to ściągnij jakąś wersję sygnowaną przez MalcolmX, mi np. do grafiki pasuje ten system, bo wyłączam maksymalnie co zbędne, on sam w sobie jest okrojony i operacje obciążające mocno kompa po prostu idą sprawniej (vide, robienie mapy 100mb - jpg.)

Ja po prostu planuje zakup kompa, juz mialem kupowac, ale gosc mi odradzil twierdzac ze sporo przeplace, zebym sie wstrzymal i beda mieli przeceny :mrgreen:
najwyzej wezme z 7ka:P

Ide, siema :bye:
kzyhu
kzyhu
  21 Ianuarie 2013
Nuti tak :)
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  21 Ianuarie 2013
LeonGrande
LeonGrande: Zaproszeine do bruderszafta

:ziober2:

LeonGrande
LeonGrande: W koncu po tylu latach poznałem Twoje imie Milo poznac!

:rotfl:

Mnie również, po tylu latach :-D

Uciekam :bye:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 Ianuarie 2013
Oki idę się rejestrować.

--
Za chwilę nie będzie tutaj numeracji stron tylko będzie poprzednia strona :rotfl:
Sztajmex
Sztajmex
  21 Ianuarie 2013
LeonGrande
LeonGrande: Ja po prostu planuje zakup kompa, juz mialem kupowac, ale gosc mi odradzil twierdzac ze sporo przeplace, zebym sie wstrzymal i beda mieli przeceny najwyzej wezme z 7ka:P Ide, siema

Kompa najlepiej kupować, jak akurat wypadną z tira i pan Mietek znajdzie i potem sprzedaje za pół ceny :rotfl:. 7'ka to dość nowy system więc bym się nawet nie zastanawiał z tą 8'ką :).

Trzymaj się :bye:.
WueRZet
WueRZet
  21 Ianuarie 2013
Kuwa, nie ogarniam tego :ninja:
Gutek909
Gutek909
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Kuwa, nie ogarniam tego

chodź na nowe forum :D
malyzwierzaczek
malyzwierzaczek
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Kuwa, nie ogarniam tego

:crylol:

Jak esej? :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.