lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 783 z 822
No to pjona, też wczoraj zdychałem
.LeonGrande: 200 postów na minute, bylby totalny sajgon, nie do połapania sie.
Ale moze ktos zrobi jakis dodatek do firefoxa ze starą nakladka forum
Dokładnie, daj nawet teraz jakiś hot temat z 5-8 nabijaczami i jest po zabawie :) "nothing to do here".
Heh, no ja bym był za, tylko moje programowanie kończy się na zmodyfikowaniu windowsa, ze stronami nic wspólnego nie miałem, trzeba się do kogoś z techniki uśmiechnąć ;d.
boshh Panie Krzysiu
ale pan perdzieli farmazony
--
bez jednego NuTtiego forum nie upadnie
zresztą to i tak głównie nabijacz :D
--
nikt was tu na siłę nie trzyma
psioczycie i psioczycie a nadal jednak piszecie
i nie ma co robić strajków, ankiet i konkurencyjnych forum
bo tu nic się nie zmieni - być może wprowadzą jeszcze drobne poprawki ale to tyle
za 2 miesiące przestaniecie zwracać uwagą na to a za rok będziecie psioczyć na kolejny nowy wygląd i błagać o powrót strargo ( obecnego )
ale pan perdzieli farmazony
--
bez jednego NuTtiego forum nie upadnie
zresztą to i tak głównie nabijacz :D
--
nikt was tu na siłę nie trzyma
psioczycie i psioczycie a nadal jednak piszecie
i nie ma co robić strajków, ankiet i konkurencyjnych forum
bo tu nic się nie zmieni - być może wprowadzą jeszcze drobne poprawki ale to tyle
za 2 miesiące przestaniecie zwracać uwagą na to a za rok będziecie psioczyć na kolejny nowy wygląd i błagać o powrót strargo ( obecnego )
...Ignorance is bliss...
No zobacz, a miałam wolne miejsce pod kocem
.Konto usunięte: Nuti już zapowiedział , że przestaje się udzielać a bez niego to już nie to samo forum , Enkido pewno też nie będzie pisał i pewno jeszcze paru stałych bywalców też zrezygnuj
Dorośli męzczyźni, a takie akcje
.Od pewnie miesiąca było wiadome, że zmiany nastąpią, niestety na forum również, więc nie rozumiem tych rozstań z tym działem, naprawdę.
Siedzicie tutaj dla wyglądu strony czy dla ludzi, z którymi fajnie sie pisze ?

Tak jestem nabijaczem i dlatego odchodzę.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

a mogli zostawić dwie opcje wyglądu fotki i by nie było stękania
każdy by miał wybór
każdy by miał wybór
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Daj sobie spokój, chyba że jesteś fanem gadżetów typu tablety itd. dla mnie ten system jest stworzony dla gadżeciarzy, bo "siódemka" chodzi wystarczająco dobrze by obsłużyć 99% operacji, które wykonuję, a jak "siódemka" coś mi blokuje, to mam zmodyfikowane MX7, MX8 i na tym idzie już wszystko
.Ta, pod kocem, ja przy oknie cały dzień siedziałem i nie mogłem zdecydować czy mi się beknąć chce czy rzygnąć
.
Mnie zadowola jak wprowadza opcje "dodaj avatar na forum" 
Zasadniczo wyglad i ten nowy start ma calkiem fajny taki inowacyjny, bardziej mnie zastanawia czy moja starsza drukarka na nim ruszy

Konto usunięte: Daj sobie spokój, chyba że jesteś fanem gadżetów typu tablety itd. dla mnie ten system jest stworzony dla gadżeciarzy, bo "siódemka" chodzi wystarczająco dobrze by obsłużyć 99% operacji, które wykonuję, a jak "siódemka" coś mi blokuje, to mam zmodyfikowane MX7, MX8 i na tym idzie już wszystko
Zasadniczo wyglad i ten nowy start ma calkiem fajny taki inowacyjny, bardziej mnie zastanawia czy moja starsza drukarka na nim ruszy

ale to dobry gość jest :)