WueRZet
WueRZet
  11 Iulie 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 Ianuarie 2013
LeonGrande
LeonGrande: RexMundi: ciesz się ze dali loginy na na początku nie było :D Same mózgi tam pracuja widze.

no przecież głupiec by tego nie wymyślił :D
...Ignorance is bliss...
Sztajmex
Sztajmex
  21 Ianuarie 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Nje ! Wczoraj dochodziłam do siebie pół dnia, dzisiaj jestem jak nówka już .

No to pjona, też wczoraj zdychałem :rotfl:.
LeonGrande
LeonGrande: 200 postów na minute, bylby totalny sajgon, nie do połapania sie. Ale moze ktos zrobi jakis dodatek do firefoxa ze starą nakladka forum

Dokładnie, daj nawet teraz jakiś hot temat z 5-8 nabijaczami i jest po zabawie :) "nothing to do here".
Heh, no ja bym był za, tylko moje programowanie kończy się na zmodyfikowaniu windowsa, ze stronami nic wspólnego nie miałem, trzeba się do kogoś z techniki uśmiechnąć ;d.
kzyhu
kzyhu
  21 Ianuarie 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Bez sensu, piszcie tyle samo, to szybciej przywykniecie ;D.

Nuti już zapowiedział , że przestaje się udzielać a bez niego to już nie to samo forum , Enkido pewno też nie będzie pisał i pewno jeszcze paru stałych bywalców też zrezygnuje
Gutek909
Gutek909
  21 Ianuarie 2013
chodźcie na Kurnik grać w Pana :D
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Heh, no ja bym był za, tylko moje programowanie kończy się na zmodyfikowaniu windowsa, ze stronami nic wspólnego nie miałem, trzeba się do kogoś z techniki uśmiechnąć ;d

A propo, co myslisz o windowsie 8, warto sie w niego obecnie pchac? :ziober2:
RexMundi
RexMundi
  21 Ianuarie 2013
boshh Panie Krzysiu
ale pan perdzieli farmazony

--
bez jednego NuTtiego forum nie upadnie
zresztą to i tak głównie nabijacz :D

--

nikt was tu na siłę nie trzyma
psioczycie i psioczycie a nadal jednak piszecie

i nie ma co robić strajków, ankiet i konkurencyjnych forum
bo tu nic się nie zmieni - być może wprowadzą jeszcze drobne poprawki ale to tyle
za 2 miesiące przestaniecie zwracać uwagą na to a za rok będziecie psioczyć na kolejny nowy wygląd i błagać o powrót strargo ( obecnego )
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No to pjona, też wczoraj zdychałem

No zobacz, a miałam wolne miejsce pod kocem :rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nuti już zapowiedział , że przestaje się udzielać a bez niego to już nie to samo forum , Enkido pewno też nie będzie pisał i pewno jeszcze paru stałych bywalców też zrezygnuj

Dorośli męzczyźni, a takie akcje :nie:.
Od pewnie miesiąca było wiadome, że zmiany nastąpią, niestety na forum również, więc nie rozumiem tych rozstań z tym działem, naprawdę.

Siedzicie tutaj dla wyglądu strony czy dla ludzi, z którymi fajnie sie pisze ?
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  21 Ianuarie 2013
Tak jestem nabijaczem i dlatego odchodzę.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  21 Ianuarie 2013
a mogli zostawić dwie opcje wyglądu fotki i by nie było stękania 261dkażdy by miał wybór
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Sztajmex
Sztajmex
  21 Ianuarie 2013
LeonGrande
LeonGrande: A propo, co myslisz o windowsie 8, warto sie w niego obecnie pchac?

Daj sobie spokój, chyba że jesteś fanem gadżetów typu tablety itd. dla mnie ten system jest stworzony dla gadżeciarzy, bo "siódemka" chodzi wystarczająco dobrze by obsłużyć 99% operacji, które wykonuję, a jak "siódemka" coś mi blokuje, to mam zmodyfikowane MX7, MX8 i na tym idzie już wszystko :ziober2:.
MaqdaIena
MaqdaIena: No zobacz, a miałam wolne miejsce pod kocem .

Ta, pod kocem, ja przy oknie cały dzień siedziałem i nie mogłem zdecydować czy mi się beknąć chce czy rzygnąć :rotfl:.
kzyhu
kzyhu
  21 Ianuarie 2013
odczepcie się od Nutiego 261d jest czasem wkuwiajacy to fakt :mrgreen: ale to dobry gość jest :)
kzyhu
kzyhu
  21 Ianuarie 2013
RexMundi
RexMundi: bez jednego NuTtiego forum nie upadnie

nie ma Nutiego , mnie , Gutka , Enkido i na forum pojawia się kilka postów dziennie :tak:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  21 Ianuarie 2013
Mnie zadowola jak wprowadza opcje "dodaj avatar na forum" :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Daj sobie spokój, chyba że jesteś fanem gadżetów typu tablety itd. dla mnie ten system jest stworzony dla gadżeciarzy, bo "siódemka" chodzi wystarczająco dobrze by obsłużyć 99% operacji, które wykonuję, a jak "siódemka" coś mi blokuje, to mam zmodyfikowane MX7, MX8 i na tym idzie już wszystko

Zasadniczo wyglad i ten nowy start ma calkiem fajny taki inowacyjny, bardziej mnie zastanawia czy moja starsza drukarka na nim ruszy :ninja:
KorasPL
KorasPL
  21 Ianuarie 2013
Jak dla mnie porazka ten nowy wyglad...
RexMundi
RexMundi
  21 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma Nutiego , mnie , Gutka , Enkido i na forum pojawia się kilka postów dziennie

lepsze kilka postów dziennie niż setka z pierdołami
...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.