lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 565 z 822
mi w pamięci utkwiło jak dostałem w gimnazjum na Mikołajki pampersa i maszynkę do golenia ale zasypane prawie do full torebki cukierkami
przez jakiś czas w szkole o tym trąbiono tylko
od takiej znajomej co miałem z nią codzienne zgrzyty 
a tak to jakieś Mikołajki porcelanki co mam w uj :D
przez jakiś czas w szkole o tym trąbiono tylko
od takiej znajomej co miałem z nią codzienne zgrzyty 
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Konto usunięte: znaczy od 4 czy tam 5 klasy do 8 , najlepsze było losowanie na kogo się trafi i nie można było tego mówić :)
Ahahaha, racja, ja to zawsze chciałam wylosować chłopaka który mi się podobał. Chyba nigdy mi się nie udało ;D.
Wiertlo92: mi w pamięci utkwiło jak dostałem w gimnazjum na Mikołajki pampersa i maszynkę do golenia ale zasypane prawie do full torebki cukierkami przez jakiś czas w szkole o tym trąbiono tylko od takiej znajomej co miałem z nią codzienne zgrzyty
A czo to gimnazjum ?
.Jakimi cukierkami ?
.Jesu, ale bym dumla zjadła ;o.

idą mrozy, czas zamówić nowy ako
będzie git?
http://allegro.pl/akumulator-bosch-silver-s5-77ah-780a-tegoroczne-i2775116155.html
będzie git?
http://allegro.pl/akumulator-bosch-silver-s5-77ah-780a-tegoroczne-i2775116155.html
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

o ja miało być na motoryzacje, ale pewnie Anna jeździ jakimś mietkiem to oceni
ponoć Magdalena to też Rysio taxi driver
ponoć Magdalena to też Rysio taxi driver

Yhm
.Nie znam sie wybitnie na akusach, ale jak pisałam Moll najlepszy moim zdaniem.
Sama taki mam, wymieniałam eeee w styczniu tego roku i tak jak wczesniejszy Centrowski dawał dupy, tak Moll jest nie do zdarcia ;D. Chociaż obecnie moje auciątko odpala średnio fajnie, ale mam problem z alternatorem bardziej ;D.
Nie jestem fejkiem, Rex mnie widział, może potwierdzić, chociaż znając jego złośliwość różnie to może być
.Jak będziesz chciał wymieniać jakies inne części daj znać, podpowiem jaka firma jest najmniej zawodna z zamienników, bo wiadomo oryginały to strata pieniędzy
.adgaM: Jak będziesz chciał wymieniać jakies inne części daj znać, podpowiem jaka firma jest najmniej zawodna z zamienników, bo wiadomo oryginały to strata pieniędzy .
To będą mnie interesowały dobre tarcze wentylowane na przód + klocki i zwykle na tył też z klockami. Do tego sprężyny, wahacze, końcówki drążków stabilizacyjnych i niech będzie.
To planuję wymienić po zimie, no może jeszcze amortyzatory przy okazji.

NuTiiiiii: To będą mnie interesowały dobre tarcze wentylowane na przód + klocki i zwykle na tył też z klockami. Do tego sprężyny, wahacze, końcówki drążków stabilizacyjnych i niech będzie.
To planuję wymienić po zimie, no może jeszcze amortyzatory przy okazji.
Łoho, to niezły wydatek Cię czeka ;D.Końcowki drązków stabilizatora, eee czyli łączniki tak ?
, kurdę wiele już zapomniałam
. A drązki kierownicze i ich końcówki ? A tuleje 4 z przodu ? Ja zaczniesz już tak głęboko grzebać w aucie to pewnie sie okaże, że elementy gumowe też będą do wymiany
.Proponuję porozumieć się z mechanikiem, a mi możesz się zapytać czy za mocno z ceny się nie zdarł i czy polecił dobrze, a nie od czego być moze ma płacony procent ;D, chociaz takie rzeczy rzadko się w mechanice zdarzają ;D.
Konto usunięte: no ale i tak by nie wiedział , że to od Ciebie , choć w sumie później i tak każdy wiedział od kogo dostał prezent
Otóż to, zawsze potem wychodziło na jaw kto komu dawal prezent, jak nie przed cała imprezą ;D.

Otóż Magdaleno bo nie umiem cytować z tego kompa...
Tak chodzi o łączniki, drążki to się raczej nie wymienia a właśnie tylko same końcówki jak wyżej napisałem. Gumy wszystkie mam nowe, z tym się już bawiłem.
A i do mechanika nie idę tego złodzieja, sam będę wymieniał. Spokojnie zaoszczędzę te 500zł.
Teraz sam wymieniałem chłodnicę intercoolera, tuleję wahacza i sprzęgło klimatyzacji i dało rady. W kieszeni 300-400zł a co się popiło przy robocie to moje :D

NuTiiiiii: Tak chodzi o łączniki, drążki to się raczej nie wymienia a właśnie tylko same końcówki jak wyżej napisałem. Gumy wszystkie mam nowe, z tym się już bawiłem.
A i do mechanika nie idę tego złodzieja, sam będę wymieniał. Spokojnie zaoszczędzę te 500zł.
Teraz sam wymieniałem chłodnicę intercoolera, tuleję wahacza i sprzęgło klimatyzacji i dało rady. W kieszeni 300-400zł a co się popiło przy robocie to moje :D
No własnie cos mi nie pasowało z tym stabilizatorem ;D.
Chcesz wymieniać wahacze, masz na stałe wmonotwane tam tuleje ? Czy potrzebujesz prasę by je wbić ? A dobra, nie ma pytania czytam dalej, ze je wymieniłeś, szkoda tylko że nie na raz z wahaczami :D.
Pewnie, jak masz umiejętności i czas to najlepiej samemu, akurat za zawieszenie - robociznę za to najwięcej niemal się kasuje, bo sporo zabawy.
Eh, ja w swoim aucie też bym wiele rzeczy sama najchętniej zrobiła, ale nie mam tyle siły jednak, no i znam raczej tylko teorię ;D.

, i wierzę w to, ze wiesz ;D.