lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 564 z 822
Skojarzyło mi się z dzięciołem, nie wiem dlaczego
.moonlight30: Kupię ci na swięta nowe bryle
No, powinny się spodobać z essense, 3 kolorki delikatne , nawilżą jest usta przy okazji
Ej patrz co w domu znalazłam, nowiutkie , podstawki na jajka z czapeczką na wierzchu, nosz tak mnie to rozbawiło, zapomniałam ze kiedyś to kupiłam
Szkła wystarczy wymienić, bo z leszka mi się porysowały, taniej wyjdzie
. Kup mi teeeeeż, mam taaaaakie spierzchnięte usta
.;o, co to kurna jest, ahahahah, w świeta się jajek nie je, przynajmniej nie w te
.;D.
Ta, a ja to kora drzewna

adgaM: Szkła wystarczy wymienić, bo z leszka mi się porysowały, taniej wyjdzie .
Kup mi teeeeeż, mam taaaaakie spierzchnięte usta .;o, co to kurna jest, ahahahah, w świeta się jajek nie je, przynajmniej nie w te
Fakt, oprawki drogaśne chyba bywają, zresztą nie znam się kurde, wzrok to jedyne co mi nie szwankuje póki co

Ła, dla Ciebie wszystko ;D

Ahahaha, bo ja mam hopla i uwielbiam różne drobiazgi, i chyba je kupiłam po to ze jak ktoś w tym okresie będzie miał chęć na jajko to dam w takim czymś dla beki

Dziuplę powiększał, bo mam nadzieję, że o robaki nie chodziło
.Ahahahaha.
moonlight30: Fakt, oprawki drogaśne chyba bywają, zresztą nie znam się kurde, wzrok to jedyne co mi nie szwankuje póki co
Ła, dla Ciebie wszystko ;D
Ceny są różne, moje kosztowały tyle, że czuję, że powinnam je nosić conajmniej przez 10 lat, albo i dłużej
. Ale szkła do bani, z jakąś powłoką, która strasznie szybko się zarysowuje.O jaaaa, różowe chcę
.moonlight30: Ahahaha, bo ja mam hopla i uwielbiam różne drobiazgi, i chyba je kupiłam po to ze jak ktoś w tym okresie będzie miał chęć na jajko to dam w takim czymś dla beki
O bosze, zbierasz bibeloty, ktorych ja nienawidzę, chociaż coś nas różni
.Bosz hahahaha

adgaM: Ceny są różne, moje kosztowały tyle, że czuję, że powinnam je nosić conajmniej przez 10 lat, albo i dłużej . Ale szkła do bani, z jakąś powłoką, która strasznie szybko się zarysowuje.
O jaaaa, różowe chcę .
Ale szkła to tam zawsze można wymienic , dużą masz ta wadę wzroku tak ogólnie? Bez okularów chodzisz jak kret czy lepiej jest?

Będą różowe !

JUż nie, oduczyłam się , serio

Kiedyś miałam piedolca, ale jak już tego było tyle ze masakra to powywalałam wiele rzeczy i się uspokoiłam, obyło się bez pomocy terapeutów z czego jestem dumna

.moonlight30: Ale szkła to tam zawsze można wymienic , dużą masz ta wadę wzroku tak ogólnie? Bez okularów chodzisz jak kret czy lepiej jest?
Będą różowe !
Tym razem biorą bez tej powłoki, bo nie mam zamiaru co rok szkieł wymieniać, kiedy zwykłe starczały mi ze spokojem na wiele lat ;D. Sporą chyba, -1,5 , bez okularów nie chodzę wcale, zabić bym się pewnie nie zabiła, ale wolę rozpoznawać ludzi po twarzy a nie sposobie chodzenia :D. A w auto bez nich na pewno bym nie wsiadła, generalnie mam taka wadę, że powinna być wbita w prawko, które powinnam miec czasowe, ale na szczescie nie mam
.Jak cudnie
.moonlight30: JUż nie, oduczyłam się , serio
Kiedyś miałam piedolca, ale jak już tego było tyle ze masakra to powywalałam wiele rzeczy i się uspokoiłam, obyło się bez pomocy terapeutów z czego jestem dumna
Łe, takiej bibelociarze łatwiej zawsze prezent kupić
. Gadzetów tego typu, które nie są praktyczne, są bo są, jest najwięcej w sklepach do wyboru ;D.Mojej znajomej mama uwielbia aniołki, pod każdą postacią, jak wychodzę od nich z domu to czuję się niemal święta, tyle tego wszędzie stoi
.adgaM: Tym razem biorą bez tej powłoki, bo nie mam zamiaru co rok szkieł wymieniać, kiedy zwykłe starczały mi ze spokojem na wiele lat ;D. Sporą chyba, -1,5 , bez okularów nie chodzę wcale, zabić bym się pewnie nie zabiła, ale wolę rozpoznawać ludzi po twarzy a nie sposobie chodzenia :D. A w auto bez nich na pewno bym nie wsiadła, generalnie mam taka wadę, że powinna być wbita w prawko, które powinnam miec czasowe, ale na szczescie nie mam .
Ale ładnie Ci w nich tak czy siak, plus wyglądasz bardziej inteligentnie, faceci na to lecą czasem hahaha

Gdybyśy się miały jednak kiedyś spotkac to będę wiedziała co brać oprócz wódki, tonę błyszczyków i chyba płynów do kąpieli? Nie wiem czy dobrze pamiętam

adgaM: e, takiej bibelociarze łatwiej zawsze prezent kupić . Gadzetów tego typu, które nie są praktyczne, są bo są, jest najwięcej w sklepach do wyboru ;D.
Mojej znajomej mama uwielbia aniołki, pod każdą postacią, jak wychodzę od nich z domu to czuję się niemal święta, tyle tego wszędzie stoi .
Ja się ostudziłam rok temu jakoś, jak się okazało ze mam tyle nowych ozdób swiątecznych ze mogłabym użyczyć je 5 rodzinom

A z tymi aniołkami to wiesz ile jest takich osób?
Aniołki albo jakies inne figurki, bosz, kiedyś pracowałam w sklepie z takimi rzeczami to przychodziły osoby z taką mananą we łbie 
Zmykam stąd narazie :* ;D
moonlight30: Ale ładnie Ci w nich tak czy siak, plus wyglądasz bardziej inteligentnie, faceci na to lecą czasem hahaha
Dzięki, wiem
. W ogole uważam, że bez nich wyglądam jak ufo
. Mogę pokazać, chociaż chyba widziałaś ;D.A wielu mężczyzn się boi okularów, może własnie chodzi o to, że wizualnie dodawać mogą kilkadziesiąt punktów do ajkju
.moonlight30: Gdybyśy się miały jednak kiedyś spotkac to będę wiedziała co brać oprócz wódki, tonę błyszczyków i chyba płynów do kąpieli? Nie wiem czy dobrze pamiętam
. Jak Ty wiesz co lubię
. Czyli ja nie mam nic do szykowania, oprócz wanny, kieliszków i ust ?
.moonlight30: Ja się ostudziłam rok temu jakoś, jak się okazało ze mam tyle nowych ozdób swiątecznych ze mogłabym użyczyć je 5 rodzinom
A z tymi aniołkami to wiesz ile jest takich osób? Aniołki albo jakies inne figurki, bosz, kiedyś pracowałam w sklepie z takimi rzeczami to przychodziły osoby z taką mananą we łbie
Zmykam stąd narazie :* ;D
Ahahhahahha, a widzisz, trza było rozdać nadmiar ozdób ;D. Albo zawsze możesz ustawić w każdym pomieszczeniu choinkę ;D.
W sumie to nie wiem, ale kojarzy mi się coś takiego z przełomem lat '80tych i '90, a nawet wcześniej i później, kiedy to niemal w kazdym domu figurki porcelanowe i kryształy różnych ksztaltów rządziły w ''witrynach'' domowych, czy też na innych meblach. Wielu nadal je trzyma, moje babcie również ;D.
Miłego :*.