lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 563 z 822
Psyche30: W sumie jak dobrze potrafi sprzątac, spamiętać listę zakupów i masowac to taki psychofan nie jest zły buahaha
Gorzej jak do masowania będzie krępował, chociaż z drugiej strony może to być fajne
.Skoro bawi, to widać, że nunczako w ręce nie miałaś
. Po treningach ciało w siniakach, poobijane kostki
.Psyche30: Lepiej, miło ze pytasz :) Wczoraj mnie tylko żołądek rozwalał , podejrzewam ze po dawce ogromnej prochów co zaszalałam ostatnio, po paczce dziennie brałąm A tak ogólnie nie jest najgorzej, ni czuję się cąłkiem zdrowa jeszcze ale znacznie lepiej
No to grejt, że lepiej ;D. Ou, raz w życiu mnie bolał żołądek, myślałam, że zjadę, więc współczuję :). Kuruj się dalej, zaczyna się sezon sankowy, trza być zdrowym
.Psyche30: A póki co uciekam do sklepu, bo Laura poszła do kościoła na rekolekcje a robią jutro mikołajki w klasie i musze prezent dla jej koleżanki kupić którą wylosowała
:*
Ojacię ! Pamiętam ten szkolny zwyczaj, jakie to było miłe ;D.
Nawet w liceum, w pierwszej klasie robilismy sobie prezenty, co w sumie dziwne, bo bylismy dość starzy na to ;D. Ale wylosował mnie kolega, któremu sie chyba podobałam, bo podarunek miał być chyba do 20 zł, a dostałam jakieś wielkie pudelko wypełnione po brzegi lentilkami, a na dnie był srebrny łańcuszek
, a potem się upiliśmy wszyscy winem
.
Pjona Magd! Remontuję dom drewniany i jest półmetrowy próg do wejścia, więc zrobiłem sobie "platformę"...ze śliskiego komunistycznego stolika, wejść wszedłem, ale na wyjściu wyglądałem jak czajnik do curlingu (akcent sportowy, żeby nie było)
.Konto usunięte: Pjona Magd! Remontuję dom drewniany i jest półmetrowy próg do wejścia, więc zrobiłem sobie "platformę"...ze śliskiego komunistycznego stolika, wejść wszedłem, ale na wyjściu wyglądałem jak czajnik do curlingu (akcent sportowy, żeby nie było)
.Oj eM. w Polsce B już tyle macie śniegu ? Zaprosiłbyś na kulig ! ( akcent prawie sportowy)
.
Konto usunięte: Hahahaha, pól metra to nie, ale tak luźną ręką 20cm, w zaspach więcej . Kulig kuligiem, ale w tym roku ze znajomym mamy zamiar skiring (akcent sportowy) uskuteczniać, tzn. się uczyć ;D.
To i tak sporo, u mnie było biało rano, obecnie podtopniało i wyglada średnio. A miałam w planach umyć mój hiper szybki samochód ( akcent sportowy), i już nie muszę, wraz ze śniegiem bloto z niego spadlo
.Skiring brzmi i wygląda fajnie ;D. Chociaż chyba bym wolała konia prowadzić, umiem ! Więc wiesz
:ziober2:.
Druga część zdania jakoś bardziej mi odpowiada, aby nie na długo ! Jestem podatna na skurcze

MaqdaIena: Skoro bawi, to widać, że nunczako w ręce nie miałaś . Po treningach ciało w siniakach, poobijane kostki .
Dlatego mnie rozbawiło właśnie, bo ja robie siniaki sobie i bez tego

MaqdaIena: No to grejt, że lepiej ;D. Ou, raz w życiu mnie bolał żołądek, myślałam, że zjadę, więc współczuję :). Kuruj się dalej, zaczyna się sezon sankowy, trza być zdrowym .
No paskudny ból, a ja też nie miewam bólów żołądka prawie wcale więc protestuje przeciwko większej ilości

MaqdaIena: Ojacię ! Pamiętam ten szkolny zwyczaj, jakie to było miłe ;D.
Nawet w liceum, w pierwszej klasie robilismy sobie prezenty, co w sumie dziwne, bo bylismy dość starzy na to ;D. Ale wylosował mnie kolega, któremu sie chyba podobałam, bo podarunek miał być chyba do 20 zł, a dostałam jakieś wielkie pudelko wypełnione po brzegi lentilkami, a na dnie był srebrny łańcuszek, a potem się upiliśmy wszyscy winem
Upominek zakupiony

http://w.fotka.pl/89280c31f2.jpg
Niestety trafiła się jej dziewczynka która jako jedyna w klasie nie lubi kosmetyków i biżuterii więc trzeba było co innego

Hahahaha ja nie wiem czy my też w liceum , jakoś na początku sobie nie świetowaliśmy tak mikołajek bo kurde tez lubiliśmy ten miły zwyczaj

MaqdaIena: Ojacię ! Pamiętam ten szkolny zwyczaj, jakie to było miłe ;D.
Nawet w liceum, w pierwszej klasie robilismy sobie prezenty, co w sumie dziwne, bo bylismy dość starzy na to ;D. Ale wylosował mnie kolega, któremu sie chyba podobałam, bo podarunek miał być chyba do 20 zł, a dostałam jakieś wielkie pudelko wypełnione po brzegi
pamiętam to z podstawówki :)
Psyche30: Druga część zdania jakoś bardziej mi odpowiada, aby nie na długo ! Jestem podatna na skurcze
W razie skurczu szpilą ukłuje
.Dopsz, w takim razie wymyslimy jakiś inny sprzęt do obrony
.Psyche30: Upominek zakupiony
http://w.fotka.pl/89280c31f2.jpg
Niestety trafiła się jej dziewczynka która jako jedyna w klasie nie lubi kosmetyków i biżuterii więc trzeba było co innego
Hahahaha ja nie wiem czy my też w liceum , jakoś na początku sobie nie świetowaliśmy tak mikołajek bo kurde tez lubiliśmy ten miły zwyczaj
A co to po prawej stronie ze zlotą zakrętką ? Perfumy ?
.U nas raczej miało to miejsce przed swiętami, a nie na mikołajki ;D.
A pamiętasz co dostawaleś ?;D.
ale dziś pośmigam na hali w nowych halóweczkach 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Raz pamiętam jak mnie podczas seksu złapał w nogę hahahaha, na szczeście mój men cos mi zrobił ze od razu przeszło

adgaM: A co to po prawej stronie ze zlotą zakrętką ? Perfumy ?.U nas raczej miało to miejsce przed swiętami, a nie na mikołajki ;D.
To złote to wstażka ślepoto ;D A w środku jest figurka na swieczkę taka łądna i zestawik mini błyszczyków, niech się reformuje kuzwa

O, to u nas zawsze na mikołajki właśnie , a ze na święta dawałyśmy sobie coś z kimś kogo szczególnie lubimy to już inna sprawa

moonlight30: Raz pamiętam jak mnie podczas seksu złapał w nogę hahahaha, na szczeście mój men cos mi zrobił ze od razu przeszło
Ukłuł, a może ukuł porządnie pewnie
.moonlight30: To złote to wstażka ślepoto ;D A w środku jest figurka na swieczkę taka łądna i zestawik mini błyszczyków, niech się reformuje kuzwa
O, to u nas zawsze na mikołajki właśnie , a ze na święta dawałyśmy sobie coś z kimś kogo szczególnie lubimy to już inna sprawa
O cholera
, faktycznie, teraz widzę że to wstążka ! Czas na okulistę, zdecydowanie
.No własnie, co to za dziwna dziewczynka, która nie zaczyna sie interesować kosmetykami w tym wieku
:rotfl:.Hehe bez szczegółów, ale kłuł jak głupi
adgaM: O cholera , faktycznie, teraz widzę że to wstążka ! Czas na okulistę, zdecydowanie .
No własnie, co to za dziwna dziewczynka, która nie zaczyna sie interesować kosmetykami w tym wieku
Kupię ci na swięta nowe bryle

No, powinny się spodobać z essense, 3 kolorki delikatne , nawilżą jest usta przy okazji

Ej patrz co w domu znalazłam, nowiutkie , podstawki na jajka z czapeczką na wierzchu, nosz tak mnie to rozbawiło, zapomniałam ze kiedyś to kupiłam