WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  4 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: W sumie jak dobrze potrafi sprzątac, spamiętać listę zakupów i masowac to taki psychofan nie jest zły buahaha

Gorzej jak do masowania będzie krępował, chociaż z drugiej strony może to być fajne :rotfl:.

Psyche30
Psyche30: JUż sama wizja mnie z tym mnie cholernie rozbawiła

Skoro bawi, to widać, że nunczako w ręce nie miałaś :ziober2:. Po treningach ciało w siniakach, poobijane kostki :rotfl:.

Psyche30
Psyche30: Lepiej, miło ze pytasz :) Wczoraj mnie tylko żołądek rozwalał , podejrzewam ze po dawce ogromnej prochów co zaszalałam ostatnio, po paczce dziennie brałąm A tak ogólnie nie jest najgorzej, ni czuję się cąłkiem zdrowa jeszcze ale znacznie lepiej

No to grejt, że lepiej ;D. Ou, raz w życiu mnie bolał żołądek, myślałam, że zjadę, więc współczuję :). Kuruj się dalej, zaczyna się sezon sankowy, trza być zdrowym :mrgreen:.

Psyche30
Psyche30: A póki co uciekam do sklepu, bo Laura poszła do kościoła na rekolekcje a robią jutro mikołajki w klasie i musze prezent dla jej koleżanki kupić którą wylosowała :*

Ojacię ! Pamiętam ten szkolny zwyczaj, jakie to było miłe ;D.
Nawet w liceum, w pierwszej klasie robilismy sobie prezenty, co w sumie dziwne, bo bylismy dość starzy na to ;D. Ale wylosował mnie kolega, któremu sie chyba podobałam, bo podarunek miał być chyba do 20 zł, a dostałam jakieś wielkie pudelko wypełnione po brzegi lentilkami, a na dnie był srebrny łańcuszek:lol:, a potem się upiliśmy wszyscy winem :rotfl:.
:ziober2:
WilczeLyko
WilczeLyko
  4 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Pierwsza gleba na śniegu tej zimy zaliczona .

Pjona Magd! Remontuję dom drewniany i jest półmetrowy próg do wejścia, więc zrobiłem sobie "platformę"...ze śliskiego komunistycznego stolika, wejść wszedłem, ale na wyjściu wyglądałem jak czajnik do curlingu (akcent sportowy, żeby nie było) :rotfl:.
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pjona Magd! Remontuję dom drewniany i jest półmetrowy próg do wejścia, więc zrobiłem sobie "platformę"...ze śliskiego komunistycznego stolika, wejść wszedłem, ale na wyjściu wyglądałem jak czajnik do curlingu (akcent sportowy, żeby nie było)

:rotfl:.
Oj eM. w Polsce B już tyle macie śniegu ? Zaprosiłbyś na kulig ! ( akcent prawie sportowy) :ziober2:.
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 grudnia 2012
Bosz, przeczytałam, że pół metra śniegu jest :nie:.
WilczeLyko
WilczeLyko
  4 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: . Oj eM. w Polsce B już tyle macie śniegu ? Zaprosiłbyś na kulig ! ( akcent prawie sportowy) .

Hahahaha, pól metra to nie, ale tak luźną ręką 20cm, w zaspach więcej :pavarotti:. Kulig kuligiem, ale w tym roku ze znajomym mamy zamiar skiring (akcent sportowy) uskuteczniać, tzn. się uczyć ;D.
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahahaha, pól metra to nie, ale tak luźną ręką 20cm, w zaspach więcej . Kulig kuligiem, ale w tym roku ze znajomym mamy zamiar skiring (akcent sportowy) uskuteczniać, tzn. się uczyć ;D.

To i tak sporo, u mnie było biało rano, obecnie podtopniało i wyglada średnio. A miałam w planach umyć mój hiper szybki samochód ( akcent sportowy), i już nie muszę, wraz ze śniegiem bloto z niego spadlo :rotfl:.
Skiring brzmi i wygląda fajnie ;D. Chociaż chyba bym wolała konia prowadzić, umiem ! Więc wiesz :pavarotti::ziober2:.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  4 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Co to lanki ?

Wstyd i hańba, żeby mieszkając w Poznaniu czy Wielkopolsce nie wiedzieć co to lanki :nie:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  4 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Pierwsza gleba na śniegu tej zimy zaliczona .

Jedna kobieta w Poznaniu też, na przystanku tramwajowym, wprost pod nadjeżdżający tramwaj, śmierć na miejscu :ninja:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  4 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Gorzej jak do masowania będzie krępował, chociaż z drugiej strony może to być fajne

Druga część zdania jakoś bardziej mi odpowiada, aby nie na długo ! Jestem podatna na skurcze :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Skoro bawi, to widać, że nunczako w ręce nie miałaś . Po treningach ciało w siniakach, poobijane kostki .

Dlatego mnie rozbawiło właśnie, bo ja robie siniaki sobie i bez tego :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: No to grejt, że lepiej ;D. Ou, raz w życiu mnie bolał żołądek, myślałam, że zjadę, więc współczuję :). Kuruj się dalej, zaczyna się sezon sankowy, trza być zdrowym .

No paskudny ból, a ja też nie miewam bólów żołądka prawie wcale więc protestuje przeciwko większej ilości :mrgreen:

MaqdaIena
MaqdaIena: Ojacię ! Pamiętam ten szkolny zwyczaj, jakie to było miłe ;D. Nawet w liceum, w pierwszej klasie robilismy sobie prezenty, co w sumie dziwne, bo bylismy dość starzy na to ;D. Ale wylosował mnie kolega, któremu sie chyba podobałam, bo podarunek miał być chyba do 20 zł, a dostałam jakieś wielkie pudelko wypełnione po brzegi lentilkami, a na dnie był srebrny łańcuszek, a potem się upiliśmy wszyscy winem

Upominek zakupiony :mrgreen:

http://w.fotka.pl/89280c31f2.jpg
Niestety trafiła się jej dziewczynka która jako jedyna w klasie nie lubi kosmetyków i biżuterii więc trzeba było co innego :rotfl:
Hahahaha ja nie wiem czy my też w liceum , jakoś na początku sobie nie świetowaliśmy tak mikołajek bo kurde tez lubiliśmy ten miły zwyczaj :rotfl:
kzyhu
kzyhu
  4 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ojacię ! Pamiętam ten szkolny zwyczaj, jakie to było miłe ;D. Nawet w liceum, w pierwszej klasie robilismy sobie prezenty, co w sumie dziwne, bo bylismy dość starzy na to ;D. Ale wylosował mnie kolega, któremu sie chyba podobałam, bo podarunek miał być chyba do 20 zł, a dostałam jakieś wielkie pudelko wypełnione po brzegi

pamiętam to z podstawówki :)
adgaM
adgaM
  4 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Druga część zdania jakoś bardziej mi odpowiada, aby nie na długo ! Jestem podatna na skurcze

W razie skurczu szpilą ukłuje :ziober2:.

Psyche30
Psyche30: Dlatego mnie rozbawiło właśnie, bo ja robie siniaki sobie i bez tego

Dopsz, w takim razie wymyslimy jakiś inny sprzęt do obrony :ziober2:.

Psyche30
Psyche30: Upominek zakupiony http://w.fotka.pl/89280c31f2.jpg Niestety trafiła się jej dziewczynka która jako jedyna w klasie nie lubi kosmetyków i biżuterii więc trzeba było co innego Hahahaha ja nie wiem czy my też w liceum , jakoś na początku sobie nie świetowaliśmy tak mikołajek bo kurde tez lubiliśmy ten miły zwyczaj

A co to po prawej stronie ze zlotą zakrętką ? Perfumy ?:mrgreen:.

U nas raczej miało to miejsce przed swiętami, a nie na mikołajki ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: pamiętam to z podstawówki :)

A pamiętasz co dostawaleś ?;D.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  4 grudnia 2012
ale dziś pośmigam na hali w nowych halóweczkach :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  4 grudnia 2012
adgaM
adgaM: W razie skurczu szpilą ukłuje .

Raz pamiętam jak mnie podczas seksu złapał w nogę hahahaha, na szczeście mój men cos mi zrobił ze od razu przeszło :rotfl:

adgaM
adgaM: Dopsz, w takim razie wymyslimy jakiś inny sprzęt do obrony .

:rotfl:

adgaM
adgaM: A co to po prawej stronie ze zlotą zakrętką ? Perfumy ?.U nas raczej miało to miejsce przed swiętami, a nie na mikołajki ;D.

To złote to wstażka ślepoto ;D A w środku jest figurka na swieczkę taka łądna i zestawik mini błyszczyków, niech się reformuje kuzwa :rock:
:rotfl:
O, to u nas zawsze na mikołajki właśnie , a ze na święta dawałyśmy sobie coś z kimś kogo szczególnie lubimy to już inna sprawa :ziober2:
adgaM
adgaM
  4 grudnia 2012
moonlight30
moonlight30: Raz pamiętam jak mnie podczas seksu złapał w nogę hahahaha, na szczeście mój men cos mi zrobił ze od razu przeszło

Ukłuł, a może ukuł porządnie pewnie :rotfl:.

moonlight30
moonlight30: To złote to wstażka ślepoto ;D A w środku jest figurka na swieczkę taka łądna i zestawik mini błyszczyków, niech się reformuje kuzwa O, to u nas zawsze na mikołajki właśnie , a ze na święta dawałyśmy sobie coś z kimś kogo szczególnie lubimy to już inna sprawa

O cholera :rotfl:, faktycznie, teraz widzę że to wstążka ! Czas na okulistę, zdecydowanie :and:.
No własnie, co to za dziwna dziewczynka, która nie zaczyna sie interesować kosmetykami w tym wieku :nie::rotfl:.
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  4 grudnia 2012
adgaM
adgaM: Ukłuł, a może ukuł porządnie pewnie .

Hehe bez szczegółów, ale kłuł jak głupi :crylol:

adgaM
adgaM: O cholera , faktycznie, teraz widzę że to wstążka ! Czas na okulistę, zdecydowanie . No własnie, co to za dziwna dziewczynka, która nie zaczyna sie interesować kosmetykami w tym wieku

Kupię ci na swięta nowe bryle :rotfl:
No, powinny się spodobać z essense, 3 kolorki delikatne , nawilżą jest usta przy okazji :rotfl:

Ej patrz co w domu znalazłam, nowiutkie , podstawki na jajka z czapeczką na wierzchu, nosz tak mnie to rozbawiło, zapomniałam ze kiedyś to kupiłam :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.