lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 562 z 822
jeśli jest płatne do dobija Ci do rachunku, wykupując film masz go na odpowiednim kanale 24h
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Pisz, że korki
.
:D.
Z moimi tendencjami ślizgającymi się po podłożu, na zimę powinnam sobie raki kupić
.
.:D.
Z moimi tendencjami ślizgającymi się po podłożu, na zimę powinnam sobie raki kupić
.
Jaki ten swiat wirtualny mały 
Jakiś gość wczoraj chciał grać w snooka, odrzucałam ale w końcu się zgodziłam a ten do mnie z tekstem "A Ty nie jesteś psyche czy jakoś tak na fotce bo Cię kojarzę po zdjeciach , ale Ty mnie nie znasz" zonk normalnie

Jakiś gość wczoraj chciał grać w snooka, odrzucałam ale w końcu się zgodziłam a ten do mnie z tekstem "A Ty nie jesteś psyche czy jakoś tak na fotce bo Cię kojarzę po zdjeciach , ale Ty mnie nie znasz" zonk normalnie

Psyche30: Jaki ten swiat wirtualny mały
Zamiast się cieszyć, to powinnaś się zacząc bać, psychofani są nieobliczalni
.Zaatakował na snooku, a teraz nic tylko czekać aż zadzwoni do drzwi
.
MaqdaIena: Teraz, a potem !
Wyśledzi w internetach, a potem w realu, ale może jak sie da wytresować, to bułki świeże codziennie rano będzie przynosił
W sumie jak dobrze potrafi sprzątac, spamiętać listę zakupów i masowac to taki psychofan nie jest zły buahaha

JUż sama wizja mnie z tym mnie cholernie rozbawiła 
Lepiej, miło ze pytasz :) Wczoraj mnie tylko żołądek rozwalał , podejrzewam ze po dawce ogromnej prochów co zaszalałam ostatnio, po paczce dziennie brałąm
A tak ogólnie nie jest najgorzej, ni czuję się cąłkiem zdrowa jeszcze ale znacznie lepiej 

!