WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  27 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: Piszesz o tym uposledzonym kibicu leszka?

Przeginasz złamasie
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  27 października 2012
Psyche30
Psyche30: a ktoś zyechał mnie od k..w , szmat itd

kto tak śmiał :zly:

Psyche30
Psyche30: Więc jak to nawet porównać do alergii na jakiegoś osobnika?

no nie wiem ale na mnie i podejrzewam , że nie tylko na mnie działa jak płachta na byka , pomyśleć , że kiedyś go tu broniłem :and:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  27 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kto tak śmiał

Ło, zdziwiłbyś się ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: no nie wiem ale na mnie i podejrzewam , że nie tylko na mnie działa jak płachta na byka , pomyśleć , że kiedyś go tu broniłem

Za bardzo to przezywasz i tyle.Dystans, przeciez to obca osoba, nie musisz czytać, komentować a co za tym idzie wkuwiać się.
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  27 października 2012
Tak jak Ania mówi olać tego typka. A wy chcecie odejść mówię o Krzychu czy Gutku, to na tym zcierpi forum :tak: Przecież jesteście fanami sportu, macie swoją wiedzę i przez tego Enkido chcecie narobić chaosu.
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
kzyhu
kzyhu
  27 października 2012
Enkido
Enkido: Przeginasz złamasie

ciekawe czy tak w 4 oczy bys do Leona powiedział :)

Psyche30
Psyche30: Ło, zdziwiłbyś się ;)

:and:

Psyche30
Psyche30: Dystans, przeciez to obca osoba, nie musisz czytać, komentować a co za tym idzie wkuwiać się.

no niby obca ale przez niego co chwilę jakieś kłótnie na forum , jakoś wszyscy , że wszystkimi potrafią w miare się dogadywać mimo , że mają różne poglądy na rózne sprawy
Gutek909
Gutek909
  27 października 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: A wy chcecie odejść mówię o Krzychu czy Gutku, to na tym zcierpi forum Przecież jesteście fanami sportu, macie swoją wiedzę i przez tego Enkido chcecie narobić chaosu.

a gdzieś to mam, mam ważniejsze sprawy na głowie czasem niż forum, ja nie stracę, Wy też nie ;) większość normalnych kontakt do mnie ma, konta nie usuwam, po proste skończę z forum ;) będzie trudno, bo dużo z Was jest bardzo w porządku, ale cóż decyzja podjęta.
Enkido
  27 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawe czy tak w 4 oczy bys do Leona powiedział :)

Odwróciłbym pytanie - czy człowiek który nie pokazał tu swojego wizerunku odważyłby się mi coś powiedzieć f2f
Konto usunięte
Konto usunięte: jakoś wszyscy , że wszystkimi potrafią w miare się dogadywać mimo , że mają różne poglądy na rózne sprawy

A był w tej bajce smok? :rotfl:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  27 października 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: A wy chcecie odejść mówię o Krzychu czy Gutku, to na tym zcierpi forum

ja już dziś dałem usuń konto :), ale było łaczenie z baza danych a jak sie odswiezyło to konto zostało :woot:
Psyche30
Psyche30
  27 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no niby obca ale przez niego co chwilę jakieś kłótnie na forum , jakoś wszyscy , że wszystkimi potrafią w miare się dogadywać mimo , że mają różne poglądy na rózne sprawy

Takie jest zycie, a w realu to wiecznie słodkości same ze wszystkimi albo kulturka? Czasem się człowiek powyzywa, emocje ochłoną i jest spokój. Tak samo tutaj, masz moderatora? Banujesz kogo trzeba i jest spokój.
Psyche30
Psyche30
  27 października 2012
Tutaj łatwiej niż w życiu bo zbanować można a w realu trza w mordę dać aby ktoś ucichł :rotfl:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  27 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawe czy tak w 4 oczy bys do Leona powiedział :)

Rozbawil mnie w temacie typera :rotfl:
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  27 października 2012
Psyche30
Psyche30: Tutaj łatwiej niż w życiu bo zbanować można a w realu trza w mordę dać aby ktoś ucichł

żeby tak dożywotnie zbanować :ninja: :lol:
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
kzyhu
kzyhu
  27 października 2012
Enkido
Enkido: Odwróciłbym pytanie - czy człowiek który nie pokazał tu swojego wizerunku odważyłby się mi coś powiedzieć f2f

a co to ma znaczenie pokazanie wizerunku ?

Psyche30
Psyche30: Banujesz kogo trzeba i jest spokój

a później płacz , jaki to biedny misio , uparli sie i tylko jego banuja
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  27 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: odważyłby się mi coś powiedzieć f2f

Po pierwsze z takim przychlastem to nie chcialbym miec do czynienia f2f, plus uposledzonych nie bije , taka mam zasade :ziober2:
Enkido
  27 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a co to ma znaczenie pokazanie wizerunku ?

Boisz się pokazać twarz, w życiu jesteś zerem i ofermą, która boi się własnego cienia, a na necie zgrywasz gieroja
Konto usunięte
Konto usunięte: a później płacz , jaki to biedny misio , uparli sie i tylko jego banuja

Gdzie bany dla Leona i Gutka się pytam?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.