lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 397 z 822
Ło, zdziwiłbyś się ;)
Konto usunięte: no nie wiem ale na mnie i podejrzewam , że nie tylko na mnie działa jak płachta na byka , pomyśleć , że kiedyś go tu broniłem
Za bardzo to przezywasz i tyle.Dystans, przeciez to obca osoba, nie musisz czytać, komentować a co za tym idzie wkuwiać się.
Tak jak Ania mówi olać tego typka. A wy chcecie odejść mówię o Krzychu czy Gutku, to na tym zcierpi forum
Przecież jesteście fanami sportu, macie swoją wiedzę i przez tego Enkido chcecie narobić chaosu.
Przecież jesteście fanami sportu, macie swoją wiedzę i przez tego Enkido chcecie narobić chaosu.
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
ciekawe czy tak w 4 oczy bys do Leona powiedział :)

Psyche30: Dystans, przeciez to obca osoba, nie musisz czytać, komentować a co za tym idzie wkuwiać się.
no niby obca ale przez niego co chwilę jakieś kłótnie na forum , jakoś wszyscy , że wszystkimi potrafią w miare się dogadywać mimo , że mają różne poglądy na rózne sprawy
Wiertlo92: A wy chcecie odejść mówię o Krzychu czy Gutku, to na tym zcierpi forum Przecież jesteście fanami sportu, macie swoją wiedzę i przez tego Enkido chcecie narobić chaosu.
a gdzieś to mam, mam ważniejsze sprawy na głowie czasem niż forum, ja nie stracę, Wy też nie ;) większość normalnych kontakt do mnie ma, konta nie usuwam, po proste skończę z forum ;) będzie trudno, bo dużo z Was jest bardzo w porządku, ale cóż decyzja podjęta.
Odwróciłbym pytanie - czy człowiek który nie pokazał tu swojego wizerunku odważyłby się mi coś powiedzieć f2f
Konto usunięte: jakoś wszyscy , że wszystkimi potrafią w miare się dogadywać mimo , że mają różne poglądy na rózne sprawy
A był w tej bajce smok?

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Konto usunięte: no niby obca ale przez niego co chwilę jakieś kłótnie na forum , jakoś wszyscy , że wszystkimi potrafią w miare się dogadywać mimo , że mają różne poglądy na rózne sprawy
Takie jest zycie, a w realu to wiecznie słodkości same ze wszystkimi albo kulturka? Czasem się człowiek powyzywa, emocje ochłoną i jest spokój. Tak samo tutaj, masz moderatora? Banujesz kogo trzeba i jest spokój.