WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  27 października 2012
ja wam pokaze jakiego bałwana zrobiłem , jak skończą prace na serwerze
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  27 października 2012
Psyche30
Psyche30: Było jak u Leona jeszcze z godzinę temu, obecnie pada deszcz i widze oznaki już chlapy

Oł. Chyba szkoda trochę nie ?
Chalapa jest najgorsza, buty mi przemakają wtedy, niemal wszystkie, eh.
:ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  27 października 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Oł. Chyba szkoda trochę nie ? Chalapa jest najgorsza, buty mi przemakają wtedy, niemal wszystkie, eh.

W sumie, moze szybciej będzie sucho.
Lubię śnieg na święta wyłącznie i do Sylwestra, potem zimy nie powinno dla mnie być ;mrgreen:
Mi jedne jedyne nie przemakają chyba nic a nic , firmy Bata .
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  27 października 2012
Psyche30
Psyche30: W sumie, moze szybciej będzie sucho. Lubię śnieg na święta wyłącznie i do Sylwestra, potem zimy nie powinno dla mnie być ;mrgreen: Mi jedne jedyne nie przemakają chyba nic a nic , firmy Bata .

No no.
No w sumie bym mogła się zgodzić ;D. Ale w styczniu/lutym w góry zawsze jeżdzimy, tam śnieg być musi ;D.
To mi tylko Mustangi, takie sportowe wysokie nie przemakaja, ale mają już swoje lata, więc pryskam je jakimś impregnatem, i nawet działa ;D.
:ziober2:
kzyhu
kzyhu
  27 października 2012
kurde czemu nie da sie usunąć konta :/ , daje usun a tu łączenie z baza :rotfl:

daje sobie spokój z tym forum , po prostu z niektórymi nie da się dogadać , jak coś to niektórzy tu mają kontakt do mnie :)
Earth
Earth
  27 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kurde czemu nie da sie usunąć konta :/ , daje usun a tu łączenie z baza daje sobie spokój z tym forum , po prostu z niektórymi nie da się dogadać , jak coś to niektórzy tu mają kontakt do mnie :)

Ejże, moderator, nie wymyślaj!
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  27 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kurde czemu nie da sie usunąć konta :/ , daje usun a tu łączenie z baza daje sobie spokój z tym forum , po prostu z niektórymi nie da się dogadać , jak coś to niektórzy tu mają kontakt do mnie :)

Kryzys wieku średniego? :woot:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Psyche30
Psyche30
  27 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: po prostu z niektórymi nie da się dogadać

A forum jest od tego aby się ze wszystkimi dogadywać?
Psyche30
Psyche30
  27 października 2012
Wow, dzisiaj w tv Podziemny krąg i Constantine :zakochany:
kzyhu
kzyhu
  27 października 2012
Psyche30
Psyche30: A forum jest od tego aby się ze wszystkimi dogadywać?

nie , zreszta nie w tym sensie pisałem o dogadywaniu

wkurzajace jest jak ktos uwaza sie za pana wszech wiedzącego obrazajac przy okazji wszystko i wszystkich i nie dopuszcza do siebie , że ktos moze miec inne zdanie, tak jakby to klasyk Rex napisał klapki na oczach :)
Psyche30
Psyche30
  27 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wkurzajace jest jak ktos uwaza sie za pana wszech wiedzącego obrazajac przy okazji wszystko i wszystkich i nie dopuszcza do siebie , że ktos moze miec inne zdanie, tak jakby to klasyk Rex napisał klapki na oczach :)

Nie zwracać na to uwagi.
kzyhu
kzyhu
  27 października 2012
Psyche30
Psyche30: Nie zwracać na to uwagi.

ale Aniu nie idzie , no czasami nie idzie , zresztą na palcach jednej reki mozna policzyc z kim on tu nie miał jakieś "spięcia" , nie znam sytuacji jak to sprawa się na hyde miała a słyszałem , że bardzo podobnie , to chyba nie przypadek
Psyche30
Psyche30
  27 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale Aniu nie idzie , no czasami nie idzie , zresztą na palcach jednej reki mozna policzyc z kim on tu nie miał jakieś "spięcia" , nie znam sytuacji jak to sprawa się na hyde miała a słyszałem , że bardzo podobnie , to chyba nie przypadek

Totalnie Cię nie rozumiem Krzysiek, zupełnie lol.
Takie rzeczy się zlewa, gdybym miała podchodzić jak Ty to już od dawna by mnie tu nie było bo się z kimś wyzywałam a ktoś zyechał mnie od k..w , szmat itd .A takich sytuacji miałam wiele.Więc jak to nawet porównać do alergii na jakiegoś osobnika? Nie wiem.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  27 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie znam sytuacji jak to sprawa się na hyde miała a słyszałem , że bardzo podobnie , to chyba nie przypadek

Więc nic nie wiesz. Nie znasz sprawy, nie wypowiadaj się
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  27 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wkurzajace jest jak ktos uwaza sie za pana wszech wiedzącego obrazajac przy okazji wszystko i wszystkich i nie dopuszcza do siebie , że ktos moze miec inne zdanie, tak jakby to klasyk Rex napisał klapki na oczach :)

Piszesz o tym uposledzonym kibicu leszka? :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.