lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 396 z 822
MaqdaIena: Oł. Chyba szkoda trochę nie ?
Chalapa jest najgorsza, buty mi przemakają wtedy, niemal wszystkie, eh.
W sumie, moze szybciej będzie sucho.
Lubię śnieg na święta wyłącznie i do Sylwestra, potem zimy nie powinno dla mnie być ;mrgreen:
Mi jedne jedyne nie przemakają chyba nic a nic , firmy Bata .
Psyche30: W sumie, moze szybciej będzie sucho.
Lubię śnieg na święta wyłącznie i do Sylwestra, potem zimy nie powinno dla mnie być ;mrgreen:
Mi jedne jedyne nie przemakają chyba nic a nic , firmy Bata .
No no.
No w sumie bym mogła się zgodzić ;D. Ale w styczniu/lutym w góry zawsze jeżdzimy, tam śnieg być musi ;D.
To mi tylko Mustangi, takie sportowe wysokie nie przemakaja, ale mają już swoje lata, więc pryskam je jakimś impregnatem, i nawet działa ;D.

kurde czemu nie da sie usunąć konta :/ , daje usun a tu łączenie z baza 
daje sobie spokój z tym forum , po prostu z niektórymi nie da się dogadać , jak coś to niektórzy tu mają kontakt do mnie :)

daje sobie spokój z tym forum , po prostu z niektórymi nie da się dogadać , jak coś to niektórzy tu mają kontakt do mnie :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
nie , zreszta nie w tym sensie pisałem o dogadywaniu
wkurzajace jest jak ktos uwaza sie za pana wszech wiedzącego obrazajac przy okazji wszystko i wszystkich i nie dopuszcza do siebie , że ktos moze miec inne zdanie, tak jakby to klasyk Rex napisał klapki na oczach :)
Konto usunięte: ale Aniu nie idzie , no czasami nie idzie , zresztą na palcach jednej reki mozna policzyc z kim on tu nie miał jakieś "spięcia" , nie znam sytuacji jak to sprawa się na hyde miała a słyszałem , że bardzo podobnie , to chyba nie przypadek
Totalnie Cię nie rozumiem Krzysiek, zupełnie lol.
Takie rzeczy się zlewa, gdybym miała podchodzić jak Ty to już od dawna by mnie tu nie było bo się z kimś wyzywałam a ktoś zyechał mnie od k..w , szmat itd .A takich sytuacji miałam wiele.Więc jak to nawet porównać do alergii na jakiegoś osobnika? Nie wiem.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.