lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 400 z 822
ok jesli chodzi o Gutka i Leona - ban na 24h
sorry ale nie obrażamy - nie dajemy się prowokować
sorry ale nie obrażamy - nie dajemy się prowokować
...Ignorance is bliss...
Ale jaja nie ma mnie raz w sobotę a tu takie story.
Dajcie mi władzę uratuję to forum
Dajcie mi władzę uratuję to forum

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Za duży wybór. Ten z prawdziwymi kibicami przed laptopem też mocny:P
Wchodzę na kacu, czytam rozmówki, napięcie rośnie, widzę, że Krzychu i Gutek chcą rezygnować to ja mam ochotę przyjechać do Poznania i sam z wami porządek zrobić:P
Dajcie spokój, wiecie przecież, że można olewać ciepłym moczem to co on pisze, chociaż to trudne wiadomo. Niektórzy mają do siebie kontakt, ale zawsze lepiej jak wszyscy razem mogą pogadać w jednym miejscu.
FT niech ogarnie, że można nie widać postów innych !!!!!!!!!!!!!
Przykro mi, ale nie ma tak wielkiego stadionu który by nas pomieścił
RexMundi: jest tez zasada że jesli osoba otrzymuje bana na 1h i tak kilka razy a mimo to nie widać u niego jakiś popraw - można dać a nawet powinno na dłuższy okres
Nie dostałem żadnego na 1 h wczoraj soł ktoś nadużył kompetencji

Tak se myśl
załóż się ?
jak Cię nie zdejmą odejdziesz ;]
klapki klapki klapki
po pierwsze - nie chodzi o to czy bana otrzymujesz w ten sam dzień a o to że otrzymujesz je często - co oznacza że godzinny ban nie przynosi skutku - > więc ban na dłuższy okres - > w ostateczności jeśli to nie będzie pomagać -> konto można zablokować
po drugie - dostałeś wczoraj bana na godzinę ( zdejm klapki z
)najpierw trzeba go naminować - a dobrze będzie olać go wszędzie
a u mnie słońce :P
kurde pies ma srakę i co 2 godziny mnie budził bym z nim wyszedł
się wyspałłeeeeem
z tym to napisze Cię PW
==
plus co prawda nikt nie trzyma tu nikogo na siłę ale odchodzić bo jakiś
tu grasuje ?
nie ma co dawać mu tej satysfakcji
i apeluję by po prostu nie reagować w ogóle na to co wypisuje
trudno równowaga w przyrodzie musi być, znajdzie się miejsce i dla takich jak on
( plus jak wspomniałem na takich sa paragrafy
)========
MIŚ na TVP2

...Ignorance is bliss...
Wiem, masz na oczach, nie musisz przypominać
RexMundi: po pierwsze - nie chodzi o to czy bana otrzymujesz w ten sam dzień a o to że otrzymujesz je często - co oznacza że godzinny ban nie przynosi skutku - > więc ban na dłuższy okres - > w ostateczności jeśli to nie będzie pomagać -> konto można zablokować
W regulaminie ani słowa o tym, w dupie mam jakieś tajne ustalenia
Również bezpodstawnie soł tak jakbym go nie dostał
Leon prosi aby przekazać ze nie będzie dziś robił tematu z wynikami z powodu wiadomego, gdyż nie ma możliwości założyć tego tematu 

Konto usunięte: że Krzychu i Gutek chcą rezygnować to ja mam ochotę przyjechać do Poznania i sam z wami porządek zrobić:P
no mnie w Poznaniu to cięzko byś miał spotkać :P
nie ma co się rozwodzić dłużej , chłopaki powiedzieli co myślą o sobie i tyle :) , kiedyś tu dopiero były ostre spiny , kto pamięta ten pamięta ale jakoś dało się załagodzić sytuacje bez żadnych banów :)