lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 399 z 822
Konto usunięte: nie no Gutek żart zartami ale przeciez nic takiego nie zrobił , że na tydzień zbanowany , nalezały Wam sie bany na 1h tak na ochłoniecie :)
Napisałem już do FT, bo nie widzę podstaw. Zgodziłem się, że należy się mi ban za złamasa, ale żeby tygodniowy? A Gutek i Leon nic? Ktoś ma chyba zły dzień

no ja nie , Michała , Magdy , Rexa nie ma , to nie wiem , moze to nie na sporcie ?? zreszta w powiadomieniach powinno byc w jakim temacie
tak z partyzanta dawać bana :> , chłopaki sobie troche sie poobrzucali mięsem ale już spokój jest :)
Oj mialem nic nie mowic bo działam jako tajniak moderator 
enkido wyloguj sie bo Ci i to konto zbanuje na tydzien a tam przedluze na miesiac, raz raz logout.

enkido wyloguj sie bo Ci i to konto zbanuje na tydzien a tam przedluze na miesiac, raz raz logout.
Motzne Magda 
jeszcze nie wiem o co chodzi, ale jest tez zasada że jesli osoba otrzymuje bana na 1h i tak kilka razy a mimo to nie widać u niego jakiś popraw - można dać a nawet powinno na dłuższy okres

jeszcze nie wiem o co chodzi, ale jest tez zasada że jesli osoba otrzymuje bana na 1h i tak kilka razy a mimo to nie widać u niego jakiś popraw - można dać a nawet powinno na dłuższy okres
...Ignorance is bliss...

.