WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Earth
Earth
  26 października 2012
Renifer
Renifer: Czarny papież(aktualny jest... czarny papież...)

Czyżbym coś przeoczyła? :nielapie:

Anyway -

Om nom nom. n_n
Renifer
Renifer
  26 października 2012
Earth
Earth: Czyżbym coś przeoczyła?

Earth
Earth
  26 października 2012
Aaa. :ziober2:
Prezydent a papież to nie to samo jak dla mnie. :and:
Renifer
Renifer
  26 października 2012
Earth
Earth: Prezydent a papież to nie to samo jak dla mnie.

Tylko Papież kiedyś był "władcą świata" to kto ma być w dzisiejszych czasach "papieżem" jak nie prezydent supermocarstwa ? :)
Earth
Earth
  26 października 2012
Renifer
Renifer: Tylko Papież kiedyś był "władcą świata" to kto ma być w dzisiejszych czasach "papieżem" jak nie prezydent supermocarstwa ? :)

W sumie racja. :)
Już myślałam, że żyję w jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Od zawsze nachodzą mnie takie myśli, że może inni widzą świat inaczej niż ja ;o :ninja:
Renifer
Renifer
  26 października 2012
Earth
Earth: Od zawsze nachodzą mnie takie myśli, że może inni widzą świat inaczej niż ja

Np. że Twój czerwony a tak naprawdę dla mnie wygląda jak niebieski, ale z nazwy wiem że jest czerwony ? :D
Earth
Earth
  26 października 2012
Renifer
Renifer: Np. że Twój czerwony a tak naprawdę dla mnie wygląda jak niebieski, ale z nazwy wiem że jest czerwony ? :D

To czasami też mi przychodzi do głowy, ale ogólnie trochę w głębszym sensie. :D Cóż, mój mózg jest dziwny, także dziwne mam rozmyślenia. :D
Czytałam kiedyś o teorii, że tak naprawdę to jednostka sensu JA jest jedynym bytem, a wszystko wokół to wymysł tej jedynej jednostki, coś jak matrix, nałożenie określonej rzeczywistości swojemu istnieniu. Wszystkie przyjaźnie, religie, radości i smutki to twór naszego umysłu. Inaczej mówiąc - być bogiem. :3
Muszę pójść do doktorka od filozofii kiedyś i zapytać go o to, myślę, że to niezwykła teoria, dużo wyjaśnia jakby się tak przyjrzeć postrzeganiu codzienności. Wszelkie deja vu, przypadki, to jak działają na nasz mózg psychotropy. ;)
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  26 października 2012
Widze ze tutaj dyskusja o nowym prezesie pzpn, to ja wtrace cos swojego, co by nie mowic wizerunkowo na pewno dobrze sie stalo ze Boniek zostal prezesem, wiadomo ma dobre kontakty z "kumplem" Platinimi, w dodatku potrafi sie wyslowic, gada na luzie, ma poczucie humoru, no i nie unika dziennikarzy mediów (tak bylo do tej pory). Czy wiedze jakas ma jak prowadzic zwiazek? nie wiem, ale doswiadczenie menadzerskie moze mu pomoc, bo np taki Lato to niczego nie mial, ani wizerunku, ani gadki (ten jego slynny angielski), no i unikal jak ognia pytan zbywajac zawsze dziennikarzy durnymi tekstami totalnie lekcewazyacymi. Mysle ze juz gorzej byc nie moze jak za Laty (choc chwalil sie ze finansowo swietnie wyglada zwiazek), zycze powodzenia Bonkowi, bedzie mial ciezko w naszym kraju, tylko czekac jak beda na nim wieszac psy, czeka go trudne zadanie ale chyba opinia publiczna wlasnie takiego wyboru oczekiwala, tak bylo 4 lata temu rowniez, ale sie nie udalo. Mam wrazenie ze wtedy przegral bo byl bardziej radyklany, teraz jego przemowa byla bardzo "lajtowa" teksty typyu wszyscy gramy w jednej druzynie, przyswieca nam jeden cel, pilka nas laczy itp. Ciekawi mnie czy tak jak zapowiadal zrzeknie sie wynagrodzenia za fotel prezesa, jakos w to wapie osobiscie: P Szkoda mi Olejkowskiej czy jak ona sie zwala? chodzi mi o rzeczniczke, ta ostra wredna dupeczka jednak wykonala czarna robote, bo bronila tego nieudacznika Lato calkiem przyzwoicie, jak prawdziwa lwica, byla jakims tam jasnym pkt tego betonu, lubilem sluchac jej wyjasnien i konferencji. Smiesznie wygladalo jak podpowiadala Lacie do ucha co ma mowic, albo blokowala pytania , bo przeciez prezes nie potrafilby odpowiedziec. Czekamy na sukcesy Bonka teraz.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 października 2012
Renifer
Renifer: Tylko Papież kiedyś był "władcą świata" to kto ma być w dzisiejszych czasach "papieżem" jak nie prezydent supermocarstwa ? :)

Putin 261d
Earth
Earth: Anyway -

przeczytane ?
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  26 października 2012
Earth
Earth: Za to należy Ci się buziak w policzek. : D

to co bym dostał jakbym napisał - niemowlęciem ?
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  26 października 2012
Zbigniew Boniek zaproponował Romanowi Koseckiemu funkcję wiceprezesa PZPN ds. sportowych. Kosecki przyjął propozycję.
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  26 października 2012
RexMundi
RexMundi: przeczytane ?

Nope, świeży nabytek, zabiorę się za to wkrótce :)

RexMundi
RexMundi: to co bym dostał jakbym napisał - niemowlęciem ?

Nic, skrajności nie lubię. :D
LeonGrande
LeonGrande
  26 października 2012
Nowy zarząd prezentuje się następująco:

Prezes PZPN: Zbigniew Boniek

Wiceprezes ds. szkolenia: Roman Kosecki
Wiceprezes ds. piłkarstwa amatorskiego: Jan Bednarek
Wiceprezes ds. piłkarstwa zawodowego: Bogdan Biszof
Wiceprezes ds. zagranicznych: Marek Koźmiński
Wiceprezes ds. organizacyjnych i finansowych: Eugeniusz Nowak

Izabella Łukomska-Pyżalska
Andrzej Padewski
Marek Procyszyna
Kazimierz Greń
Zbigniew Bartnik
Mirosław Malinowski
Stefan Antkowiak
Andrzej Danek
Jakub Tabisz
Cezary Kulesza
Marcin Animucki
Artur Kapełko

Jest moja ulubienica :lol:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  26 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: Jest moja ulubienica

Jakieś lewe dane masz, Łukomska-Pyżalska nie dostała się do zarządu.

W skład nowego zarządu oprócz prezesa i wiceprezesów wchodzą:
Krzysztof Malinowski
Stefan Antkowiak
Mirosław Malinowski
Cezary Kulesza
Andrzej Padewski
Rudolf Bugdoł
Kazimierz Greń
Zdzisław Łazarczyk
Mirosław Mosór
Jakub Tabisz
Marcin Animucki
Artur Kapelko
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.