lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 362 z 822
Dziękuję
I żeby nikt się nie przyczepił, że odbiegamy od tematu. Podczas analu spalamy kalorie więc to pewien rodzaj sportu!

I żeby nikt się nie przyczepił, że odbiegamy od tematu. Podczas analu spalamy kalorie więc to pewien rodzaj sportu!

@adi783:
ogólnie to powitać nowego? (chyba ,że już tu pisałeś pod innym nickiem) użytkownika działu sport :) i zapraszamy też do innych tematów nie tylko do tych "nieszczęsnych" rozmówek :D
ogólnie to powitać nowego? (chyba ,że już tu pisałeś pod innym nickiem) użytkownika działu sport :) i zapraszamy też do innych tematów nie tylko do tych "nieszczęsnych" rozmówek :D
szopek ciąg dalszy
to już mi śmierdzi przekrętem - ktos ją stworzył ad a do zet

to już mi śmierdzi przekrętem - ktos ją stworzył ad a do zet

...Ignorance is bliss...
Fajny koń

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Psyche30: Ja to bym poszła na takie prawdziwe ognisko, pieczone ziemniaczki pojadła , ach...ale już noce za zimne i nie wyciągnęłabym tych leni :D
Kiedy płonie ognisko, żadna zimna noc nie jest straszna przecież ;D.
My zimą lubimy przy takowym posiedzieć, wiadomo, że nie spędzamy przy ogniu całej nocy ale i tak jest fajnie, możesz wpaść
.Psyche30: Nie czytałam tego, a tak luknęłam na swoje książki to mogę Ci polecić "Zapach cedru".
I widzę ze swoich starych książek jak zamawiałam jeszcze w katalogach mam "Fatalną namiętnosć" , każdej osobie której to pożyczałam piszczałą z zachwytu jak dobrze się czyta
Muszę podokańczać moje, zanim się za nowe wezmę :).
Kiedy to miasto, nie ma takiego uroku, jak małe wioski nadmorskie, gdzie naprawdę można odpocząć ;D.