lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 359 z 822
U mnie 18 stopni, słonce takie ze oślepia , az chce się żyć...i chyba tak ma być przez najblizsze dni

Jednak dobrze pamiętałam, że dalej się spiprzy :D
Ja wypiję kawę i idę do biblioteki , oby było coś w miarę do wyboru lol
Ale co się jodu nawdychasz to Twoje 
Zazdrosć okrutna, kilka lat nie byłam nad morzem, zazdroszczę nawet tym co sobie siedzą na plaży :c

Zazdrosć okrutna, kilka lat nie byłam nad morzem, zazdroszczę nawet tym co sobie siedzą na plaży :c
Psyche30: U mnie 18 stopni, słonce takie ze oślepia , az chce się żyć...i chyba tak ma być przez najblizsze dni
Fajna pogoda na ostatniego grilla w tym roku ;D.
Psyche30: Jednak dobrze pamiętałam, że dalej się spiprzy :D
Ja wypiję kawę i idę do biblioteki , oby było coś w miarę do wyboru lol
No, pojawia się wątek boga i juz nie jest taka fajna jak na początku.
Ja cały czas odkladam ten 'Cień Wiatru', w korku przeczytałam kilkanaście stron, które mnie nie powaliły, ba znudziły nawet, no ale skoro ją zaczęłam to pewnie skończę. Kiedyś ;D.

No pewnie, że tak :) Może i znajdzie się jakieś bursztynki.
Psyche30: U mnie 18 stopni, słonce takie ze oślepia , az chce się żyć...i chyba tak ma być przez najblizsze dni
U mnie 19!

Psyche30: Zazdrosć okrutna, kilka lat nie byłam nad morzem, zazdroszczę nawet tym co sobie siedzą na plaży :c
A ja zazdroszczę tym co mieszkają w nadmorskich miejscowościach. Wiem, że pewnie tą wodą już rzygają i wolą np jechać na wakacje w góry, ale mi nigdy by się chyba nie znudziło.

Ja to bym poszła na takie prawdziwe ognisko, pieczone ziemniaczki pojadła , ach...ale już noce za zimne i nie wyciągnęłabym tych leni :D
Nie czytałam tego, a tak luknęłam na swoje książki to mogę Ci polecić "Zapach cedru".
I widzę ze swoich starych książek jak zamawiałam jeszcze w katalogach mam "Fatalną namiętnosć" , każdej osobie której to pożyczałam piszczałą z zachwytu jak dobrze się czyta

Ja związana z Kołobrzegiem jedynie, tam bywałam kilka razy :D
Chyba sobie poszukam soundtracka