lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 360 z 822
Szukanie cegieł, ogradzanie dookoła, zbieranie chrustu, ciuchy przesiąknięte dymem z ogniska i czarne ręce. To jest klimat!
Zagraj w lotto, może wygrasz to kupisz jakąś spelunę :D

adi783: Szukanie cegieł, ogradzanie dookoła, zbieranie chrustu, ciuchy przesiąknięte dymem z ogniska i czarne ręce. To jest klimat!
Tak co roku sobie obiecuję ze ludzi wyciągnę na takie ognisko ale to wszystko za wygodne się porobiło .
O widzisz, przypomniałeś mi , bo miałam grać i zapomniałam, ach ta skleroza starcza

Jak wygram połowę forum zaproszę na dobry trunek więc musicie trzymać kciuki

A teraz kierunek-biblioteka

http://www.smog.pl/wideo/56546/polskie_podsumowanie_skoku_felixa_baumgartnera/
aahahaha koncowka z Killera2 dobra
aahahaha koncowka z Killera2 dobra

Konto usunięte: ja miałem astronomię jako przedmiot na pierwszym roku studiów , w sumie chyba az tak źle nie było , 4 z cwiczeń , 4+ z egzaminu :D , generalnie ciekawa nauka
No ja lubię astronomię. Na studiach nie miałem tego i nie będę mieć, ale w liceum miałem podstawy na fizyce, a o olbrzymach jak Canis Majoris itp to z ciekawości czytałem:D
Chociaż gdybym miał wgłębiać się w te wszystkie wzory to mogłoby być ciężko

a swoją drogą ciekawe ile prawdy jest w tej plotce co krąży po sieci , że transmisja miała kilkunastosekundowe opoznienie na wypadek nieszczęścia
Konto usunięte: a swoją drogą ciekawe ile prawdy jest w tej plotce co krąży po sieci , że transmisja miała kilkunastosekundowe opoznienie na wypadek nieszczęścia
Uwazam ze to prawda, musieli sie jakos zabezpieczyc na wypadek jakiegos drastycznego wypadku, po prostu puscili w swiat transmisje z Roswell z poslizgiem do neta tv itd. Nie bylby to mily widok jakby np podczas lotu i ewentualnego bledu skoczka rozszarpaloby go na kawalki LIVE, nie mogli do tego dopuscic chocby z powodu rodziny.
Konto usunięte: a swoją drogą ciekawe ile prawdy jest w tej plotce co krąży po sieci , że transmisja miała kilkunastosekundowe opoznienie na wypadek nieszczęścia
przypuszczam że było opóźnienie jednak niekt nie mógł przewidzieć co się stanie
zresztą wiele ceremonii ma opóxnienia na wypadek - wypadku lub np. wycięcia tego co ktoś powie
...Ignorance is bliss...
Łłee, myślałem, że to będzie widać bo o słyszeniu nawet nie mówię bo wiadomo jak tam z tymi kamerkami i dźwiękiem było:D