WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kuba92762
kuba92762
  15 października 2012
RexMundi
RexMundi: muzyka mistrzostwo

The Cure:rock:

Dextera ktoś ogląda?:D
adi783
Reputacja: -30 | BluzgometrTM: 144
adi783
  15 października 2012
Psyche30
Psyche30: Od kiedy grille stały się takie popularne ludzie zapomnieli o swojskich ogniskach

Szukanie cegieł, ogradzanie dookoła, zbieranie chrustu, ciuchy przesiąknięte dymem z ogniska i czarne ręce. To jest klimat!

Psyche30
Psyche30: Jeszcze tylko trza być do takiego czynu zdolnym

Zagraj w lotto, może wygrasz to kupisz jakąś spelunę :D
:mrgreen:
kzyhu
kzyhu
  15 października 2012
Felix już prawie 1mln fanów na FB :ziober2: a wczoraj przed startem było coś 300tys
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  15 października 2012
adi783
adi783: Szukanie cegieł, ogradzanie dookoła, zbieranie chrustu, ciuchy przesiąknięte dymem z ogniska i czarne ręce. To jest klimat!

Tak co roku sobie obiecuję ze ludzi wyciągnę na takie ognisko ale to wszystko za wygodne się porobiło .

adi783
adi783: Zagraj w lotto, może wygrasz to kupisz jakąś spelunę :D

O widzisz, przypomniałeś mi , bo miałam grać i zapomniałam, ach ta skleroza starcza :ziober2:
Jak wygram połowę forum zaproszę na dobry trunek więc musicie trzymać kciuki :rotfl:

A teraz kierunek-biblioteka d83ddc46
adi783
adi783
  15 października 2012
Ja na takim ognisku ostatni raz to z kilkanaście lat temu byłem...
Psyche30
Psyche30: O widzisz, przypomniałeś mi , bo miałam grać i zapomniałam, ach ta skleroza starcza

Ja już za dużo straciłem, gram sporadycznie.

Psyche30
Psyche30: A teraz kierunek-biblioteka

Adiosd83ddc4b
kuba92762
kuba92762
  15 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Felix już prawie 1mln fanów na FB a wczoraj przed startem było coś 300tys

Ja jestem ciekaw ilu teraz ludzi na astronomię pójdzie na studia i ilu jeszcze szybciej polegnie:D
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  15 października 2012
http://www.smog.pl/wideo/56546/polskie_podsumowanie_skoku_felixa_baumgartnera/

aahahaha koncowka z Killera2 dobra :lol:
kzyhu
kzyhu
  15 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja jestem ciekaw ilu teraz ludzi na astronomię pójdzie na studia i ilu jeszcze szybciej polegnie:D

ja miałem astronomię jako przedmiot na pierwszym roku studiów , w sumie chyba az tak źle nie było , 4 z cwiczeń , 4+ z egzaminu :D , generalnie ciekawa nauka :tak:
kuba92762
kuba92762
  15 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja miałem astronomię jako przedmiot na pierwszym roku studiów , w sumie chyba az tak źle nie było , 4 z cwiczeń , 4+ z egzaminu :D , generalnie ciekawa nauka

No ja lubię astronomię. Na studiach nie miałem tego i nie będę mieć, ale w liceum miałem podstawy na fizyce, a o olbrzymach jak Canis Majoris itp to z ciekawości czytałem:D
Chociaż gdybym miał wgłębiać się w te wszystkie wzory to mogłoby być ciężko:mrgreen:
kzyhu
kzyhu
  15 października 2012
a swoją drogą ciekawe ile prawdy jest w tej plotce co krąży po sieci , że transmisja miała kilkunastosekundowe opoznienie na wypadek nieszczęścia
kuba92762
kuba92762
  15 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a swoją drogą ciekawe ile prawdy jest w tej plotce co krąży po sieci , że transmisja miała kilkunastosekundowe opoznienie na wypadek nieszczęścia

Ja się chyba zagapiłem bo nie widziałem jak tą barierę dżwięku przelamał bo frytki nakładałem, albo to nie było widoczne?:D
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  15 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a swoją drogą ciekawe ile prawdy jest w tej plotce co krąży po sieci , że transmisja miała kilkunastosekundowe opoznienie na wypadek nieszczęścia

Uwazam ze to prawda, musieli sie jakos zabezpieczyc na wypadek jakiegos drastycznego wypadku, po prostu puscili w swiat transmisje z Roswell z poslizgiem do neta tv itd. Nie bylby to mily widok jakby np podczas lotu i ewentualnego bledu skoczka rozszarpaloby go na kawalki LIVE, nie mogli do tego dopuscic chocby z powodu rodziny.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  15 października 2012
Konto usunięte

przypuszczam że było opóźnienie jednak niekt nie mógł przewidzieć co się stanie

zresztą wiele ceremonii ma opóxnienia na wypadek - wypadku lub np. wycięcia tego co ktoś powie
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  15 października 2012
Łłee, myślałem, że to będzie widać bo o słyszeniu nawet nie mówię bo wiadomo jak tam z tymi kamerkami i dźwiękiem było:D
adi783
adi783
  15 października 2012
Opóźnienia nie było. W zagranicznych telewizjach gdzie nie można pokazać "śmierci na żywo" podczas obracania się Felixa transmisja została na chwilę przerwana. Gdy lot się uspokoił po paru sekundach wznowiono przekaz.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.