WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  15 października 2012
no a np katastrofa Challengera w styczniu 1986 roku była live w tv :and:
adi783
Reputacja: -30 | BluzgometrTM: 144
adi783
  15 października 2012
Musiałbyś poszperać po internecie, w stanach na pewno to funkcjonuje. Ale od kiedy, tego Ci nie powiem.
:mrgreen:
kzyhu
kzyhu
  15 października 2012
no ale fakt faktem start wahadłowca to przecież w sumie nic takiego nawet jak na tamte czasy , że tak sie stało jak sie wtedy stało kto to przewidzi :and:
adi783
adi783
  15 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale fakt faktem start wahadłowca to przecież w sumie nic takiego nawet jak na tamte czasy , że tak sie stało jak sie wtedy stało kto to przewidzi

Takie wydarzenia są bardzo ważne w skali świata więc muszą być transmitowane.Oczywiste, że transmisja może nieść za sobą jakieś ryzyko, że w razie niepowodzenia wszyscy to zobaczą. Tak jak piszesz, nikt nie jest w stanie przewidzieć. Milion prób mogłoby się udać a kolejna mogłaby zakończyć się katastrofą.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  15 października 2012
Jestem zawiedziona wizytą w bibliotece :c ledwo wygrzebałam 3 pozycje, pytam się kiedy będzie cos nowego a ona ze na jesieni, chyba już jest k...a jesień :ninja:
Ale wygrzebałam Kinga "To" , ponad 1000 stron małą czcionką (nie pamiętam czy to czytałam ale mam nadzieję ze nie :rotfl:), Heather Graham "Portret zabójcy" -łyknę w pare godzin, i jakaś książka "Znak" Raymonda Khoury'ego gdzie ludzkość czeka zbawienie albo katastrofa d83ddc46Oby było zjadliwe :mrgreen:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  15 października 2012
Psyche30
Psyche30: Ale wygrzebałam Kinga "To" , ponad 1000 stron małą czcionką (nie pamiętam czy to czytałam ale mam nadzieję ze nie ),

trauma dzieciństwa 261d
...Ignorance is bliss...
kzyhu
kzyhu
  15 października 2012
adi783
adi783: Takie wydarzenia są bardzo ważne w skali świata więc muszą być transmitowane.Oczywiste, że transmisja może nieść za sobą jakieś ryzyko, że w razie niepowodzenia wszyscy to zobaczą. Tak jak piszesz, nikt nie jest w stanie przewidzieć. Milion prób mogłoby się udać a kolejna mogłaby zakończyć się katastrofą.

pewno jakaś część oglądających to wczorajsze wydarzenie oglądała bo miała przekonanie , że zdarzy się coś złego i ta misja zakończy się tragicznie
Psyche30
Psyche30
  15 października 2012
RexMundi
RexMundi: trauma dzieciństwa

No właśnie, to było zekranizowane bo mi się kojarzyło cały czas z ekranem, mam nadzieję ze książka dobra !
RexMundi
RexMundi
  15 października 2012

:lol:
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  15 października 2012
Psyche30
Psyche30: No właśnie, to było zekranizowane bo mi się kojarzyło cały czas z ekranem, mam nadzieję ze książka dobra !

nom było w TV miliard lat temu
fajna ja lubię tą książkę
...Ignorance is bliss...
kzyhu
kzyhu
  15 października 2012
dlaczego ten temat jest na forum sport :nie: :ziober2:

adi783
adi783
  15 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewno jakaś część oglądających to wczorajsze wydarzenie oglądała bo miała przekonanie , że zdarzy się coś złego i ta misja zakończy się tragicznie

Na pewno tak. Ja oglądałem na oficjalnym kanale na youtube i było ponad 6mln oglądających. Gdy wylądował liczba spadła do 4 a ja cieszyłem się, że resztę transmisji obejrzę bez zawieszania.
kzyhu
kzyhu
  15 października 2012
adi783
adi783: Na pewno tak. Ja oglądałem na oficjalnym kanale na youtube i było ponad 6mln oglądających. Gdy wylądował liczba spadła do 4 a ja cieszyłem się, że resztę transmisji obejrzę bez zawieszania.

no ale z tego co zauważyłem to ta relacja na YT miała tak mniej wiecej minutowe opóźnienie do tego co było na tvn24

Psyche30
Psyche30
  15 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dlaczego ten temat jest na forum sport

Zeby się Darek pytał, na modzie i urodzie też jest taki temat, tam Dareczek postuje mimo ze pojęcia o zagadnieniach mody i urody ma tyle co zakonnice na temat seksu analnego, i tam luzny temat mu nie przeszkadza, hipokryzja i tyle a raczej na siłe szukanie czegos aby się dopiedolić.
adi783
adi783
  15 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale z tego co zauważyłem to ta relacja na YT miała tak mniej wiecej minutowe opóźnienie do tego co było na tvn24

Aż tyle może nie, ale faktycznie miała. Jest to związane tylko i wyłącznie z czasem wysyłania danych prosto do Tv a do Tv i internetu
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.