lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 361 z 822
Musiałbyś poszperać po internecie, w stanach na pewno to funkcjonuje. Ale od kiedy, tego Ci nie powiem.

no ale fakt faktem start wahadłowca to przecież w sumie nic takiego nawet jak na tamte czasy , że tak sie stało jak sie wtedy stało kto to przewidzi 

Konto usunięte: no ale fakt faktem start wahadłowca to przecież w sumie nic takiego nawet jak na tamte czasy , że tak sie stało jak sie wtedy stało kto to przewidzi
Takie wydarzenia są bardzo ważne w skali świata więc muszą być transmitowane.Oczywiste, że transmisja może nieść za sobą jakieś ryzyko, że w razie niepowodzenia wszyscy to zobaczą. Tak jak piszesz, nikt nie jest w stanie przewidzieć. Milion prób mogłoby się udać a kolejna mogłaby zakończyć się katastrofą.

Jestem zawiedziona wizytą w bibliotece :c ledwo wygrzebałam 3 pozycje, pytam się kiedy będzie cos nowego a ona ze na jesieni, chyba już jest k...a jesień 
Ale wygrzebałam Kinga "To" , ponad 1000 stron małą czcionką (nie pamiętam czy to czytałam ale mam nadzieję ze nie
), Heather Graham "Portret zabójcy" -łyknę w pare godzin, i jakaś książka "Znak" Raymonda Khoury'ego gdzie ludzkość czeka zbawienie albo katastrofa
Oby było zjadliwe 

Ale wygrzebałam Kinga "To" , ponad 1000 stron małą czcionką (nie pamiętam czy to czytałam ale mam nadzieję ze nie
), Heather Graham "Portret zabójcy" -łyknę w pare godzin, i jakaś książka "Znak" Raymonda Khoury'ego gdzie ludzkość czeka zbawienie albo katastrofa
Oby było zjadliwe 
adi783: Takie wydarzenia są bardzo ważne w skali świata więc muszą być transmitowane.Oczywiste, że transmisja może nieść za sobą jakieś ryzyko, że w razie niepowodzenia wszyscy to zobaczą. Tak jak piszesz, nikt nie jest w stanie przewidzieć. Milion prób mogłoby się udać a kolejna mogłaby zakończyć się katastrofą.
pewno jakaś część oglądających to wczorajsze wydarzenie oglądała bo miała przekonanie , że zdarzy się coś złego i ta misja zakończy się tragicznie
Konto usunięte: pewno jakaś część oglądających to wczorajsze wydarzenie oglądała bo miała przekonanie , że zdarzy się coś złego i ta misja zakończy się tragicznie
Na pewno tak. Ja oglądałem na oficjalnym kanale na youtube i było ponad 6mln oglądających. Gdy wylądował liczba spadła do 4 a ja cieszyłem się, że resztę transmisji obejrzę bez zawieszania.

adi783: Na pewno tak. Ja oglądałem na oficjalnym kanale na youtube i było ponad 6mln oglądających. Gdy wylądował liczba spadła do 4 a ja cieszyłem się, że resztę transmisji obejrzę bez zawieszania.
no ale z tego co zauważyłem to ta relacja na YT miała tak mniej wiecej minutowe opóźnienie do tego co było na tvn24
Zeby się Darek pytał, na modzie i urodzie też jest taki temat, tam Dareczek postuje mimo ze pojęcia o zagadnieniach mody i urody ma tyle co zakonnice na temat seksu analnego, i tam luzny temat mu nie przeszkadza, hipokryzja i tyle a raczej na siłe szukanie czegos aby się dopiedolić.