lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 337 z 822
Enkido jestes tak upierdliwym gościem , że aż brak mi słów , jeśli robisz to specjalnie to tym bardziej nie mam słów , Ciebie chyba nie da się lubić
ja piedole traktujesz tego typera jakby to było niewiadomo co
dobra autoban bo nie chce mi się juz pisać a zaraz South Park na MTV :)
dobranoc
dobra autoban bo nie chce mi się juz pisać a zaraz South Park na MTV :)
dobranoc
Widzę ktoś trzeźwo myślący usunął ten temat rodem z hyde.
Pozdrawiam normalnych, którzy przeczytali tą dyskusję i byli w stanie wyciągnąć z niej poprawne wnioski
Pozdrawiam normalnych, którzy przeczytali tą dyskusję i byli w stanie wyciągnąć z niej poprawne wnioski
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Ja się nie wtrącam, chciałam przesłać nieco pozytywnej energii, bo chyba się tu żarówki już palą od tej negatywnej :c
miałem już nie odpisywać bo to i tak jak grochem o ścianę ale po prostu tak się nie da , Enkido uwazasz się tu za jedynego sprawiedliwego ?? jak napisałem wcześniej przestań już z siebie robić forumowego męczennika bo to już się robi żałosne , tylu kłotni tutaj co było w tym roku to sobie nie przypominam , przeciez na palcach jednej ręki można policzyć osoby z którymi nie miałeś tu spięcia ,Magda już o tym wspomniała , że jakoś piszą tu osoby z różnymi poglądami i w sumie dogadaują się tylko z Tobą ciągle jakieś problemy , weź się zastanów nad sobą 
Bez odbioru

Bez odbioru

Dzisiaj rano na tvn24 mówili ze następna próba skoku ma być prawdopodobnie jutro, no zobaczymy co z tego wyjdzie